- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
Szia,
Lehetséges, hogy otthon (HU) jobban megéri Xiaomit venni, mint Németben? Az amazonon a teló 345 Eur.
([link]) ... de lehet csak én keresek bénán...
ha ez tényleg ennyi, lehet inkább ezt kellene venni a honor 6 helyett ???
illetve melyik a jobb a mi4c vagy az i? kicsit belezavarodtam... mert c-t nem is látok a cég weblapján.a mi4c vagy a mi4 a jobb vétel? gearbest.com-ról érdemes rendelni? az ilyen számomra "ismeretlen" webcégek milyen garit adnak?
[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
Ájvé
veterán
válasz papeti01 #93704 üzenetére
Van olcsóbb is, persze ez a bolt nem német. Ha tudsz otthon gariztatni ha szükséges, akkor jobban megéri. Olcsóbb is.
Mi4c sokkal jobb, mint a 4i, nem beszélve a hazai támogatásról, ami 4i esetén nem nagyon van.
Gearbestet nem nagyon ismerem, egyébként ezek a kínai boltok addig foglalkoznak veled, még a paypal védelem tart.
Eustockot ajánlottam, az megbízható.[ Szerkesztve ]
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Itthon mikor lehet majd ezeket kapni?
Redmi 3
Blu Vivo 5/XL
Lenovo lemon 3
Lenovo Vibe P1 TurboÉrdemes megvárni ezeket? Melyik a legajánlottabb?
Iphone 4S-t váltana az egyikDon't hate the player, hate the game ...
-
22balu
aktív tag
sziasztok
milyen okostelefont vegyek 70ezerig? csajnak lesz. messenger jatekok azert fussanak normalisan
htc one e9 neztem ki eddig.esetleg valami jobb??
koszi -
tvamos
nagyúr
Most láttam meg ezt a telefont: ASUS ZENFONE ZOOM ZX551ML.Van benne Intel Atom Z3590, meg 4GB RAM, zoomos fényképezô, meg minden féle nyalánkság. Ezt nem lehet kapni Európában?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
papeti01
senior tag
Szerintetek várható mostanában új droidos BB? MWC-n, esetleg máshol lesz valami bejelentés?
#proudfather
-
galaxys80
veterán
Kizárt, hogy jelenlegi formájában bármelyik szolgáltató is felvenné a kínálatába a Xiaomit. Ehhez nagyon sok mindennek meg kellene változnia. (Nem fog)
Az egyetlen kínai gyártó a szolgáltatóknál a Huawei. Viszont ők rengeteget fejlődtek az elmúlt időben garancia, support, európai központ stb. Fizetnek licensz és jogdíjakat. Igaz nem is annyiba kerülnek már, mint 1-2 éve.Bocs. Közben a Lenovo ki is ment a fejemből.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vhiktor
veterán
S6 32GB előfizetésesen 120ért vagy A5 2016 függetlenül 120ért?
Melyik éri meg jobban?
Illetve ha a játékokat nem nézzük akkor mennyire jön ki a különbség a 2 telefon között?
Eredetileg M4 aquat akartam, de a sok negatív visszajelzés(fagyás, ujraindulás) eltántorított tőle.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
MODERÁTOR
-
Boriszka78
csendes újonc
Üdv! A mai napon telefonvásárlást szeretnék megejteni. Két készülék között gondolkodom, ezek a lenovo p70 és a vibe p1m. A p1m 60 ropi, a p70 75 rugó a media marktban. A p1m közelebb áll, az ára miatt, de légyszi segitsetek a választásban. Indoklás jöhet nyugodtan. 😉 Köszi!
-
titán
Sziasztok.
Kiemelkedően jó hangú telefont keresek 100-160k felső limittel. A kiemelkedőt komolyan gondolom, a nálánál 50k-val olcsóbb dappal legyen legalább pariban. Létezik ilyen akár használtan, vagy távol-keletről? Oprendszer nem számít.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
MODERÁTOR
-
Vhiktor
veterán
Az arany szín mennyire gáz élőben?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
titán
válasz Viktor0610 #93718 üzenetére
Ha külön dap lesz, akkor vagy egy Meizu vagy egy Xiaomi lesz a telefon ötvené'. De audióban más szintet keresek.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
veterán
válasz Boriszka78 #93716 üzenetére
Szia,
a P70 erősebb , ha sokat játszol, akkor inkább ezt javaslom (8mag).
Fényképezője 13MP , Full HD videóA Vibe P1m egy kisebb teljesítményű 4 magos készülék, az akkuja ugyanakkora, de takarékosabb, hosszabb üzemidő várható.
Fényképezője 8MP , 720P videó.Kinek-hogy, én a Vibe P1m-et venném ADAM köszi
[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz galaxys80 #93725 üzenetére
Nem , ez a Router nem telefon , de ennek a hátából jön ki a telefonkábel is, meg a TV is, ha valaki TV-csatornákat is kér. TV-t nem kértem, tökéletes nekem a műholdas DIGI.
(a saját routerünk pedig spájzolva lett...)[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Ájvé
veterán
válasz galaxys80 #93725 üzenetére
Magenta árulja.
Már jó ideje kínai az Alcatel, bőven árulnak azóta is. Vodánál jó pár "saját" brandes telefont az Alcatel szállít, vagy a ZTE! Úgyhogy akad még ebből is. USA-ba egyébként fut a ZTE szolgáltatóknál, olcsó készülékek közt nagyon kapós, talán 3. legnagyobb eladást produkálta ott, alma és sámuel mögött. -
veterán
válasz voyager4.4 #93728 üzenetére
TL-WR841N-ünk van (most dobozban), sosem volt vele semmi bajunk(február 12-vel járt le az éves hűségidőm) 40/3 megabites netünk volt eddig 3600 Ft-ért, de túl sokan csatlakoztak, és kb fél éve az elérhető sebesség leginkább csak 20-25 Mbit lett. Korábban volt a szolgáltatónak 20/2-es csomagja 2600-ért, és kértem hogy akkor ezt legyenek szívesek számlázni, mert 40 Mbit az leginkább NINCS. Az volt a válasz, hogy a 20-as csomag megszűnt, 40-esben tudok csak maradni. Oké, akkor tessék 40-et szolgáltatni. -"dolgozunk rajta".
Ühümm. Anyátok.Megrendeltem a Telekomot azt csókolom.
1 év hűségidővel 30/5 net, telefon alapcsomaggal együtt 4320 Ft/hó.
A pár napos technika természetesen még hibátlan , 2 fallal arrébb ~31/6 mérhető a telefononCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Flashback
addikt
Sziasztok
Új telefont kell néznem.
HTC ONE M7 van most, ezt cserélném.Elvárásaim:
- Dual Sim
- Nagyon jó kamera, éjszaka is
- Max 5.5". Minnél kisebb annál jobb
Ár max 120K körül.Eddig ezt találtam: Huawei P8, Honor 7
Valaki még tudna ajánlani?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
válasz Mr.Csizmás #93734 üzenetére
OpX-et láttam élőben. A billentyűzet világítás hiánya nem megengedhető, a kamera gyenge fénynél elszomorító volt.
OP2 a PH!-s teszten a kamera rész elvérzett.ADAM1337: Nem kell számla róla, lehet külföldről is.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudtok-e valamit a Freedom 251-ről. Esetleg tudjátok-e, hogy lehet-e itthonra rendelni?
Samsung Galaxy S23+
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok írni olyan telefonwebshop-okat ami gyártói garanciát ad?
(Gondolom a MediaMarkt meg az Edigital azt ad de elég magasak az árak,a GSM boltok "garanciái"meg nem sokat érnek...)[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Handball94
aktív tag
válasz csakany2001 #93743 üzenetére
Firstphone-nál is vannak gyári garanciával (is).
-
dannyl
addikt
LG G3 mellett mit érdemes még megnézni? Partnero-tól fogom venni, ott kb. 80k a G3.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz csakany2001 #93743 üzenetére
emag, pcx, ipon, aqua, 220volt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Optika01
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék javaslat formájában.
Telefon cserében gondolkozom, jelenleg egy vibe z2 pro-t használok, de most kisebb készüléket szeretnék.
Tehát az elvarasok :
Minőségi ház (ha lehet üveg vagy fém burkolat)
5 col környéki kijelző, min HD
Nfc, ha lehet infra is
Ujlenyomat olvasó
Minimum 2 GB RAM
Memória min 16, de ebben az esetben bővíthető jó lenne
Vidéki LTE hálózat támogatás, ha jól emlékszem 800MHz
Használt és új is jöhet ha kb 100 ezres keretbe beleférhet, de ha olcsóbb nem baj
Sokat használom net-re, navira, email, FB-ra,
Üzemido erősebb használat mellett is egy nap azért legyen
Amire kevésbé az fotó, de azért használható képeket készítsen
Amire egyáltalán nem használom az a játék.
Android a preferált.
Köszönöm a segítséget.
ÜdvOptika
-
AlienM
tag
Sziasztok,
~50ezres kategóriában a honor 4c-nél van jobb vétel? (fehér szín fontos)
Néztem még a y6-os huaweit, de abban jóval gyengébb a processzor. -
Optika01
tag
válasz voyager4.4 #93749 üzenetére
Köszi. Külsőre mind kettő bejon.
De
Ujlenyomat olvasó egyikben sincs, Samsungnal ráadásul a RAM is kevés
Köszönöm.Optika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest