- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strikr
csendes tag
Sziasztok!
Új mobil vásárlása előtt állok, egy S3-at cserélnék, az ügyletre 130 körüli összeget szánnék. Honor 7-et nézegetem, nagyon tetszik. Viszont sok elemzésben azt olvastam, hogy grafikusan nem olyan jó. Jól gondolom, hogy az S3 után - az elemzésektől függetlenül - nagy előrelépés teljesítményben a honor7? Sokat játszom a telefonon, eddig gond nélkül ment minden, akkor az eddigieket a honor is viszi ugye? Szóval a honor7-es gpu jobb mint az s3-as? Ebben az árkategóriában van másik alternatíva? Előre is köszönöm a segítséget
-
mike1334
veterán
válasz Scholes9 #87282 üzenetére
Én is ilyet szeretnék, de nem nagyon van...esetleg a sony z1c vagy picit nagyobban az alcatel onetouch idol 3 (4.7) ráadásul ez még nagyon szép is. Nem tudom miért nem tudnak kisebb telót is csinálni, értem én, hogy a nagy a trendi, de az évi 200 új modellbe beleférne 2-3 igazi mini teló is. Nem is kell sokat tudnia, az ilyen teló elsősorban telefon, amin lehet emailt nézni...nem elvárás a filmnézés, játszás. Igazából egy kvázi munkatelefon, ami zsebben elfér. Részemről 1.5-2 gb Ram, 410 snapi, Lte, 8 megás kamera, 4-5 óra kijelzőidő, könnyű, kicsi, zsebben elférjen és szép kijelző színek...szerintem ez is fogyna szépen.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Scholes9
nagyúr
válasz mike1334 #87303 üzenetére
Szinte felfoghatatlan számomra ez az egész, ami a mobil piacon folyik. Mintha az emberek keze megnőtt volna az évek során WTF Kész röhej. Persze tudom, h vagy megszoksz vagy megszöksz.
Hiába 2 éves telefon az 5s, nincs igazán másik alternatíva, pláne, h már úgy is régóta akartam egyet
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
andrisbandi
őstag
Azt hallottam, azért nő a telók mérete, mert az ázsiai karaktereket szinte csak a nagyobb kijelzőn tudják érdemben írni olvasni. Mennyiséget meg csak ott adnak el. Átlag 3 havonta cserélik a telefont. Itt ez elképzelhetetlen. Gondolom az egész nyugati világban sem ez a trend.
-
Scholes9
nagyúr
-
mike1334
veterán
Szerintem az is megbújik a méret mizéria mögött, hogy ez a méret a legalkalmasabb a média fogyasztásra. Aki dolgozni akar vele, az vegyen bb-t, vagy régebbi iphonet...Gondolhatnának azért másokra is, akiknek nem fussa iphonera, és nem akarnak billentyűzetet vagy simán bb-t. De ez a trend, ez van. Nézelődök, reménykedek, de a lumia 620am el nem adom az is tuti...
monti0222w:
Az is tök jó teló, nem is óriási...de azért sokkal nagyobb, mint az iphone 5s..a xiaomiben bíztam, hogy kijön megint egy 4.3as telóvsl, mint az mi2 (ami abban van, nekem tökéletes, csak az lte hiányzik), de pont a kínaiak nem ide terveznek..[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
asthma
tag
válasz monti0222w #87288 üzenetére
Köszi! Tuti biztos? Egyébként is ez mitől függ? Hol lehet erről tájékozódni?
https://www.youtube.com/user/asthmajt0
-
Aryon87
félisten
Sziasztok!
Ismételten hozzátok fordulok, remélhetőleg sok olyan user lesz aki használja is azokat a telókat amiket most felvetek véleményezésre, és nem Samu/Iphone főtulajok vannak.Idén 76. évét töltő nagymamámnak jelenleg egy Allwiew P5 Life nevű csodája van, ami papíron egész kellemes kis telefonnak ígérkezett a nyáron, és mondtam hogy ez Skypozásra bőségesen elég lesz, miután utánanéztem a specifikációjának.. Nagy fenéket, 1-2 hónapra ki is jöttek a nemkívánatos problémák. Skype akadozik mint állat, akku gyorsan merül még készenlétiben is, valamint a hanggal is bajok vannak.
Sajna előfizetéses, így az sincs hogy elpasszolni (román RDS szolgáltató, 5gigás mobilinternet csomaggal fillérekért), és a városban nincs szervíz sem, postázni kellene a fővárosba... Amit ha meg is csinálnak, nem hinném hogy jobb lenne a helyzet utána sem.
Itthon vennék neki egy telefont, maximum 50K lenne a keret (egyelőre még tervezet).
Skypra kellene csak:Huawei P6 / P7, Huawei Ascend G620s, LG Spirit vagy Leon, Sony Xperia M2. Csamcsung és Ifos felejtős, bár előbbinek esetleg az Ace 4.
Ezekből melyik lenne alkalmas a Skype-ra (elvileg mindegyik), valamint üzemidő szempontjából is minél hosszabb idejű lenne a jó. Mivel alig használná, a 2-3 napot simán mennie kellene majd. Jelenlegi telója asszem 4.7", minél nagyobb annál jobb, max 5.5" méretig. Na meg a hardver se legyen azért gyenge.
A tippeket előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ájvé
veterán
válasz Aryon87 #87312 üzenetére
Ezek közül G620s, Spirit, Leon lehetne szerintem befutó, vagy még tudom ajánlani Xiaomi Redmi 2 Pro-t, Lenovo A6000, Moto G2.
-
Aryon87
félisten
Ez a Xiaomi jónak tűnik, főleg a 2Gb rammal. Köszi a tippet, jókat hallottam róla.
Amit korábban írtam, a G620s, Spirit a legszimpatikusabb + ez a Xiaomi(talán azért is mert a P6 is jól működő teló, anyámnak van olyanja, a Spirit se lehet rossz, mert páromnak és nekem egy Lg G3 és G4 van, Sony-ról váltottunk / L és SP /, anyu férjének meg egy Lg 4x hd)
Kíváncsi vagyok a többiek miket javasolnak még.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Nem ismerem a roman mobilnethalozati kapacitast, de most futva raneztem az RDS honlapjara, es 4G halozat csak a nagyobb varosokban van keves helyen, pl Kolozsvar es Bukarest. Nagyi Marosvasarhelyen el, sajna ott nem mutat 4G-t, igy 3G a max. A telefonja viszont a wifi hotspot altal gyorsan adta nekem a mobilnetjet, igy eleg szepen tudtam netezni rajta, egyedul a varosok kozti ures tereken volt csak fennakadasom, pl mikor Szovatara mentunk, de ott megint hibatlanul mukodott. Mobilnetje elvileg 4G kepes, de a mobilja csak 3G-s.
Romania meg csak most fejlodik az okostelefonok teren, nyaron pl sehol nem lattam Lg G4-et, pedig aug. vegefele voltam ott. Lehet pl Bukarestben tobb a kinalat...
Bocsesz a kis off-ert.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
-
Dyingsoul
veterán
Srácok szerintetek Mi4 vagy OnePlus X? Nekem az lenne a legfontosabb, hogy támogasson minél újabb android rendszert, szerintetek lehet reménykedni abban, hogy a OnePlus támogatja majd a 6-os droidot?
Az a gondom, hogy egyik gyártóval sem volt még dolgom, egy két és fél éves THL-em van és hát azóta nem nagyon követtem a dolgokat.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Nogren
csendes tag
válasz Nogren #87054 üzenetére
Sziasztok,
Köszi az ajánlatokat, a párom 3-ra redukálta a lehetséges jelölteket.
Ezek közül melyiket érné meg hosszabb távon beszerezni?
Huawei P8 Lite
Meizu M2 (nem a note)
LG Nexus 5 (van neki egy Asus Nexus 7 (2013) tabletje és hibátlanul működik 2 éve)
Tudom, h árban eltérnek, ezért kellene valami döntő érv valamelyik mellett
A kritériumok még mindig: netezés, fénykép/videó és telefonálás ofc
Köszi szépen!
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Már több mint két éves LG Optimus L7 II telefonomat szeretném lecserélni.
- Árkategória: 50. 000 Ft
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, vagy T-mobile.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Szeretném ezt is minimum két évig használni.
- Mire használnád? Navigáció, internet, email, fotózás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Android vagy WP keretből adódóan Iphone nem lehetséges.Fontos még számomra, hogy minél nagyobb kijelzővel rendelkezzen a készülék.
-
törölt tag
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy OnePlus 2 invite-ot.
Jelenleg egy Samsung Galaxy S6 boldogtalan tulajdonosa vagyok (az elmúlt másfél hónapban már sokadjára kell visszavinni a telefont a szervízbe).
Érdemes-e vennem egy OnePlus 2-t? Hogyan viszonyul ez az S6-hoz? -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #87326 üzenetére
Jelenleg csak a következőek: Galaxy S6 problémák
-
Shingen
addikt
-
Aryon87
félisten
Hali, tudtok nekem is adni tanacsot melyik lenne idealis vetel?
ez hsz alapjan
Egy Redmi 2 pro mar lett javasolva, ami tetszos, de a markat nem ismerem, csak jokat hallottam/olvastam rola.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Dyingsoul
veterán
válasz motoflug #87325 üzenetére
Néztem én már mindent kb. Eddig letojtam a külsőt de már egyre inkább csak röccenésmentes felhasználói élmény számít nekem, mint az hogy milyen játékokat futtathatok rajta. A külső is egyre fontosabb számomra, bár a oneplus X-ben hiányolom az NFC-t is. Nem volt még NFC-s telóm, szerettem volna kipróbálni, de tudok éppen élni nélküle.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
amol
addikt
Sziasztok!
Az alábbiak közül ti melyiket ajánlanátok egy SGS2 lecserélésére?
Lumia 640 LTE
Lenovo A6000
LG Spirit 4G
Galaxy Core PrimeAz A6000 a legesélyesebb, de gondoltam rákérdezek mielőtt megynomjuk a gombot
Köszönöm
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek utódot a nem rég tönkrement lumia 800 helyére. Oprendszer, márka teljesen mindegy, nem ez a választási szempont. Azonban fontos, hogy legalább olyan gyors és stabil legyen, mint a Huawei P8 liteom. Legyen időtálló, jó hardvere. Nagyon minimum snapi 410, de inkább erősebb, jó lenne a 2 giga RAM, 1 csak akkor ha nagyon eltalálták a gyári szoftvert. A kamera fontos szempont még, legyen értékelhető, ne ilyen jelzésértékű valami. Melyik típusokat nézzem szerintetek?
-
-
Gibo
senior tag
válasz kolosanyi #87334 üzenetére
Honor 4c, OnePlus X esetleg Zoppo Speed 7 illetve ZTE Blade S6. Az utolso kettöt nem tudom, hogy magyar garanciaval meg lehet-e szerezni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
asthma
tag
-
kolosanyi
veterán
A 4C szimpatikus. Hasonló képességekkel rendelkezik, mint a P8 lite, az LTE hiányzik. Viszont olcsóbb annál. Köszi, egy tippnek jó. A OnePlus X-ről lemaradtam, nem ismerem. A O + O annyira nem volt szimpatikus anno, bár biztos nem rossz telefon. Ez a meghívásos rendszer taszít engem.
-
Aryon87
félisten
Köszi a tippet, utánaolvastam a tesztjének, egész meggyőző.
Még várok pár javaslatra..
Amit kifelejtettem korábban, fontos lenne a jó hangszóró is, hogy a Skype idétlen hangja szinte "üvöltsön", ugyanis nagyanyám előszeretettel ordíttatja a tévét, így a mostani telefon szinte néma mellette..
-
Gibo
senior tag
válasz kolosanyi #87338 üzenetére
Decembertöl elmeleti szinten a OnePlus X mar meghivo nelkül is megvasarolhato lesz. Erös Hardware-rel kinal 5"-on egy minösegi telefont. (A felületen meg van mit csiszolni, de viszonylag gyorsan adjak ki a frissiteseket, szal hosszu tavon ezzel szerintem nem lesz gond.)
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
geryyyy
tag
válasz geryyyy #87220 üzenetére
Hali ismét!
Erre reagálva, pontosítanám a listámat!
Nézelődtem kicsit, keresgéltem itt-ott, és arra jutottam, hogy ezeket választottam ki a végső fordulóra:
A telefon mérete egyébként nem számít, 5" - 5,5 " között gondolkodom.OnePlus 2
Honor 7
LeTV Le One ProEz már a végső szakasz, ezek közül lesz az egyik a befutó. Én személy szerint a OnePlust favorizálom, de annyival nem jobban, hogy a másik kettőre ne figyeljek.
Érdekelne személyes tapasztalat is, mert látatlanban sajnos nem tudok dönteni.
-
Gibo
senior tag
válasz geryyyy #87343 üzenetére
Nekem a OnePlus One-nal illetve a Honor 7-el van tapasztalatom.
Oda vagyok a femhazas keszülekekert, de a OnePlus One sandstone kivitel vmi eszement jol sikerült (el is gondolkodtam rajta, hogy a Honor 7et lepasszolom az asszonynak, es magamnak pedig veszek egy OnePlus X-et). A One valamivel gyorsabb - igy gondolom a 2 is - mint a Honor 7, de napi hasznalatban nem igazan lehet eszrevenni, hoyg varsz barmelyik program inditasara, csak egymas mellet veszed eszre, hogy megy ez gyorsabban is Az ujjlenyomat olvasoja a Honornak többretüen hasznalhato mint a OnePlus 2-nek. Nekem speciell nagy az 5,5" ezert nem vettem magamnak is azt (a "kisöcsemnek" lapat kezei vannak...), az 5,2" meg epp kenyelmesen kezelhetö.
A leTv, habar szep keszülekeket gyart, meg nagyon friss jatekos, illetve ha jol tudom szerzödött europai partnere sincsen, mig hivatalosan a One-t szervizelik itthon is.A Honor 7 felülete az iPhonera hajaz, gyors es gördülekeny, a One-e a stock androidhoz közeli (habar meg rafer nemi optimalizalas az Oxygen-re amennyire a forumot olvasgattam, de a One-os sacok viszonylag gyorsan adjak ki a frissiteseket..)
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Sony Xperia Z3-at vagy Z3 Compact-ot szeretnék venni használtan. De nem tudom eldönteni, hogy elég e a 2gb ram. Esetleg Z2-t érdemes még venni? Csak mert a Sony nem rég nyögte be, hogy már Z1-re sem hajlandó kiadni a 6.0-át.
-
Gibo
senior tag
válasz bajzal #87345 üzenetére
Mennyibe kerülne hasznaltan?Mert hardveresen jo, a 2Gb is eleg egyenlöre mindenhez, viszont lehet ha aldozol egy kicsit a processzor erejen (amit 99%ban nem hasznal ki senki sem), akkor lehet mar egy erös közepkategorias telonal vagy, ami viszont uj, van ra garanccia etc. (Pl. a Honor 4c, vagy ha meg iden megjelenik -talan- a Honor 5c.)
-
nordo
tag
Sziasztok.
Segítség kellene a fiamnak új telóra lenne szüksége mert az Xperia SP -je meghalt.
Kinéztem neki egy Honor 6-ot de lehet hogy egy Xiaomi redmi 2 pro ugyanúgy megfelelne.
Igazából nem az áruk a döntő, persze nem akarok 80.000.- nél többet költeni.Szerintetek melyik a jobb választás? A gyerek elég sokat játszik vele. -
zombinyul
addikt
válasz Chebbie #87264 üzenetére
Nincs nagy kezen, megis 4,7"-rol 5,5"-re jo volt valtani. Anno 4"-nel nagyobb telefon semmi penzert nem kellett volna, aztan jott a 735 4,"-tel, par nap alatt megszoktam (800 utan). Aztan jott a G4, gyakorlatilag fel perc alatt megszoktam. Mar nem is kellene kisebb. Es mondom, nincs nagy kezem. Nem egyszeru ilyen dolgokba segiteni, mert mindenki maskepp latja ezeket a dolgokat.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs