- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
válasz -Faceless- #44203 üzenetére
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Belépő szintű okostelefon választásában szeretném kérni segítségeteket. Fő szempont a telefonálás, mely munkahelyi környezetben történne ezért az akku készenlét érdekes lehet.
Netezés minimális lenne, maximum a levelezőnkbe való otthoni betekintést segítené (gmail fiók).
Az, hogy Android, WP az szerintem mindegy.
Segítségeteket köszönöm!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
motoflug
őstag
válasz Kareszovics #44207 üzenetére
Nokia Lumia 520
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz Kareszovics #44207 üzenetére
Én is az 520-ra szavazok. Nagyon gyors kis kütyü és olcsó.
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Devas
őstag
válasz kazsmerlaca #44210 üzenetére
Ha kell az akksi nagyon akkor Lumia 625.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
norbert1998
nagyúr
válasz kazsmerlaca #44210 üzenetére
srácok, nem tudom, kit mennyire érdekel de ha nem tud dönteni valaki az 520 és egy komolyabb közt, hogy áldozzon-e rá, én azt mondom egy nokia 500-assal, hogy az 520 kijelzője nekem nem tetszik, SZERINTEM fakó, és valamiért nagyon nem szimpi, persze az 500-hoz képest
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Sziasztok! Az iskolámnak van a T-homenál egy ilyen előfizetői köre, ahol most akciósan tudok venni telefonokat. 50 körül gondolkodtam, és van is pár, ami ebben az árkategóriában helyezkedik el. Kinéztem párat, teljesen hozzá nem értő fejjel:
Alcatel OT IDOL S 56 ezer forint.
iPhone 4S 8gb 53 ezer forint.
Nokia Lumia 625 53 ezer forint.
Sony Xperia SP 58 ezer forint.
Huawei Ascend Y300 27,5 ezer forint.A kérdésem a következő: ezekkel az árakkal melyik telefon érné meg legjobban? Mindenre használnám, ez nem döntő. Az alma elég jó árban van, de egyrészről érdemes-e egy ~3 éve piacra dobott telefont venni, másrészről ő lenne az utolsó jelölt, ugyanis egyszerűen nem szeretem őket. A nokia vonz, tetszik a WP egyszerűsége, de erről meg rosszat írnak.
Válaszokat, észrevételeket, akármit szívesen várok.Szerk.: Tudom, hogy nagyon pancser kérdés, nézzétek el.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
válasz run4fun #44199 üzenetére
Bocsi de 50 ezerért egy kicsit lejjebb kéne adnod az igényeidből. Motorola Moto G. Ennél jobbat ennyiért nem igazán fogsz találni
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Devas
őstag
válasz TheZukker #44214 üzenetére
820-as Lumiáért mennyit kérnek? Én inkább azt javasolnám mint a 625-öt.
Xperia SP bivalyerős, az egy jó vétel ennyiért, bár a wifijére votl már panasz.
Y300 nagyon laggol kevés a RAM, túl halk, nem ajánlott.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
ted_mosby
senior tag
Szerintem akkor vedd meg a 625öt. Ezt az almát semmiképp se vedd meg. Ha kedveled az egyszerűséget, akkor tényleg jó a WP. Meg az tényleg akadás mentes. Plusz az akksi is jó.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
BMS
őstag
Ezt így meg tudnám venni?-->lumia 520....ha ezt nem itt kéne feltennem sajnálom de nem találtam sehol sem fórumot hozzá
akarok venni egy új telefont a t-mobile-nál de még van 1-2 hónapom egy alcatel ot 995-re ami havi 1500 csak a teló és 3500 a mozaikxs díjcsomag....
ilyen alapon szeretnék venni egy újat:
Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közbenKamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 34340 Ft
Kezdőrészlet: 13 990 Ft
Törlesztések:
11 X 1850 Fígy akkor át tudnám rakni a sim kártyát és csak 11 hónapig kell fizetnem azt az 1850ft-ot pluszban? és még 2 évig a mozaik xs-t?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
ted_mosby
senior tag
-
bajzal
őstag
Használtan, 50-55 ezerért milyen telefont lehet venni? Sony Xperia SP-t néztem. Iphone, windows phone-t nem akarok.
-
jooker82
nagyúr
-
bajzal
őstag
válasz norbert1998 #44223 üzenetére
Igen, de Telenor-os vagyok és nem akarok váltani
-
Devas
őstag
válasz TheZukker #44221 üzenetére
Mikre használnád a telefont? Mik a fontos szempontok? Sajnos nincs olyan hogy legjobb, de megpróbálhatjuk kitalálni melyik illik hozzád leginkább.
625-el semmi komoly baj nincs, csak a 820-ban van jópár hasznos "extra". 720-as már kifutott úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
norbert1998
nagyúr
-
TheZukker
tag
Telefonálás, sms írás, fórumozás, netezés, youtube, játék, illetve az, amit ilyen árkategóriájú telefonnál nem biztos, hogy megkapok, a fényképezés. Ez egy olyan pont viszont, hogy nagyon jó volna, ha jó lenne. Semmi másra nem használnám, mint egy okostelefont használni lehet.
-
ErMi89
csendes tag
Sziasztok! Teló vásárlás előtt állok, de nincs könnyű dolgom.
Olvasgatom a teszteket stb.. Van 3 kiszemelt:
1. Lg l9 II ami állítólag márciusba megkapja a kitkat-et.
2. Motorola moto G
3. Nexus 4
lg l9 II 2 magja nem tudom mennyire időtálló, bár évente vagy másfél évente cserélek telót. Teli van extrával nfc infra stb qslide.....
Moto G fasza teló erős 4 magos legújabb frissítést jó sokáig meg fogja kapni, viszont nem bővíthető memória extra mentes szűz stock rom. Ha behozom külföldről garanciáztatni nem igazán lehet itt, kivéve ha itt veszem , de itt meg drágább.
Nexus 4 Ő a legerősebb szinte 2gb ram friss android , viszont használt van, nincs garancia rizikós.
55-60 ezrem van telóra.
Ötleteket szeretnék érveket, esetleg más mobil is szóba jöhet.
Melyiket ajánlanátok jobban?? Előre is köszönöm. -
-Faceless-
őstag
válasz ErMi89 #44230 üzenetére
A moto G, és a nexus is nagyságrendekkel jobb, mint az L9 II, de a három közül csak az lg-t kaphatod meg gyári garival. Te döntésed, hogy akkor a gari a fontosabb, vagy kb. minden más
(nexust ennyiért nem fogsz találni még használtan sem, én az ajánlanám nézz körbe hátha lesz olyan motorola ami benne van a keretben)
-
motoflug
őstag
válasz norbert1998 #44223 üzenetére
Én lecsaptam rá. Nagyon tetszik.
-
edem96
senior tag
válasz norbert1998 #44227 üzenetére
Szerintem jooker kolléga a fényerőre gondolt, az pedig a TFT-n gyenge.... Tapasztalom mostis mert nappal fél fényerőn alig látom a kijelzot. IPS-el nem volt ilyen pproblémám...
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
ribery22
tag
Sziasztok!
12 éves fiúnak, tudnátok valamilyen olcsó, első okostelefont ajánlani?
Keret: 30 e Ft
Beszerzés: új, független (ha tudtok boltot is ajánlani, akkor azt megköszönöm), vagy T-mobile (ekkor az alap előfizetéses ár játszik).
Op. rendszer mindegy, Androidot tabletről ismeri, de én a WP-t jobban komálom
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
psg5
veterán
Még egy kört futnék:
Keresek olyan "okosat" mely két sim kártya fogadására képes,(már nem elvárás számomra, hogy active dual legyen), min. 4", napfényben is jól látható nagy felbontású, szép kijelző, nagyon gyors hardver-szoftver kombó, használható kamera, erős wififogó. Erős aksi. Max 60 ezerig.
Létezik? Vagy ehhez az összeghez nagyok az elvárások? Ha igen mi a minimál ár a fentihez?F.K.T.
-
ErMi89
csendes tag
válasz -Faceless- #44231 üzenetére
Gondolkodóba vagyok bár nem vagyok egy hardcore gamer telefonon, szóval antutuba és egyébbe tény, hogy jobb a moto meg a nexus.
-
Devas
őstag
Na lássuk csak:
Xperia SP: az bika ha játszani akarsz, azt ajánlom.
Samsung Galaxy Ace 3 (LTE változat): is egy jó ár/érték arányú készülék.
Lumia 625: szerintem most elég drága, meg nem is annyira játszani való, fényképje átlagos.
Alcatel OT Idol S: inkább akkor már az SP.
LG optimus F6: ez is kellemes darab.
Xperia M, L: inkább az SP.Szóval leszűkíteném az SP-re és az F6-ra, Ace3-ra így hirtelen ezt az árkategóriát. Nem tudom ezek rajta vannak-e a listádon.
Lumia 820-ast ajánlottam volna (esetleg a 720-ast de csak a foto miatt).
Ami nagyon menő cucc mostanában az a Nexus 4 és a Moto G, csak ezeket nem árulja a Telekom.Szerintem nézd meg ezeknek a modelleknek a tesztjeit és a lőtt fotókat itt az oldalon, meg esetleg a többiek is hozzáteszik még a véleményüket.
-
Chereiose
addikt
Üdv ismét!
Korábban írtam már, hogy új telefont fogok venni. Na most azóta szinte biztossá vált, hogy Iphone 5 nem fog megvalósulni az ára miatt...Így egy jelöltem maradt eddig, az S4 mini. Nagy S4 az ára miatt(+ a mérete miatt is ) nem érné meg, mert sokkal többet nem tud, hogy megérje többet fizetni( ez az én véleményem), az LG G2 meg nekem nem tetszik. Szóval milyen telefonok vannak, amik ezeken kívül még jó, s kb. 100-110 ezer Ft? HTC-k közül a ONE az igazán jó, de az meg jóval drágább a keretemnél. -
ted_mosby
senior tag
válasz Chereiose #44243 üzenetére
Sony Xperia Z? Vess rá egy pillantást.
Amúgy mik a kritériumok nálad, mert így nem igazán tudok mondani.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz ErMi89 #44238 üzenetére
Nem a játékokról beszéltem, hanem mindenről. Az lg-n nincs Gorilla Glass a többin van, minőségileg, összeszerelésileg is jobb a motorola meg a nexus.
Az lg-ből hiányzik pár dolog, amit talán hiányol az ember, nincs a gomboknak háttérvilágítása, nincs automatikus fényerőállítás, hasonló kis apróságok. -
krisz764
csendes tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlotok!
Elvárások: legfőbb képpen játékra használnám!
Márkához nem ragaszkodom!
Ár: kb 30-40ft
Operácios render csak is Android !![ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
-
Chereiose
addikt
válasz ted_mosby #44244 üzenetére
Hát sokat használnám netezésre(főleg ha nem vagyok itthon akkor mobilnettel), tehát legyen elég gyors és ne akadjon, sok alkalmazás használnék, azért jó kamera legyen benne, zene,videó,stb...Hát úgy igazából lényegesen ezek, amire főként használnám, s ugye a kijelző is fontos, bár a Samsungban pont nem HD kijelző van...(S4 mini). Viszont az összes közül ennek van a legjobb ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest