-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lottheus
tag
Hello
T-mobilnál, helyben, dominó feltöltőkártyás telefont szeretnék venni, és eljött az idő egy okostelefonra
70 ezer körüli árkategória (+ párezer ha ár-érték arányban megéri egy jobb készülék meggyőzhető vagyok)
Használnám böngészésre, időt elütni künönféle multimédiás dolgokkal (zene, játék stb.)
Nagyon mást nem tudok mondani, hogy mi esik kézre, nem volt még okostelefonom, de majd most lesz a segítségetekkel ha találok megfelelőtA kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
walanr
csendes tag
Sziasztok
Elgondolkoztam új okostelefon vásárlásán, most bladem van, kinéztem az y300-at, nekem az előfizetés mellett 24*1400 ft lenne a T-nél. Nem nagyon akarok feljebb menni árban, de ha van valami látványosan jobb tippetek, nem sokkal drágábban, akkor azt szívesen meghallgatnám. 50000 felett nem nagyon akarnék rákölteni, abban az árkategóriában ez kiválónak tűnik. Érdemes egyáltalán váltanom? Jelenleg a mobilt GPS-re, videólejátszásra, netezésre használom főleg, nem igazán vannak különös igényeim. A fő gondom a bladdel, hogy egyszerűen az Igo és a Locus mellett nem igazán fér más a programmemóriába, szinte semmit nem tudok feltenni, pedig amit lehet az SD-re teszek. Jobb ennél az alkalmazáskezelése? -
silvergod
őstag
válasz walanr #31058 üzenetére
Arra kiváló hogy kidobd a pénzed ...nézegess mást..erre nem érdemes váltanod az biztos.
nem jobb.... a rendszer is épp hogy megy nem hogy még a többi
L7II vagy S Advance ezek jók.[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
killzone1987
senior tag
válasz Blackmirror #31027 üzenetére
Köszi.
-
walanr
csendes tag
Tudom, hogy azt írtam, hogy nincs különös igényem, de érdekel azért, hogy akkor azt mondod, hogy nem éri meg a 4.1 a foglalkozást? Az S advance 2.3 -mal jobb, vagy esetleg van vagy lesz rá újabb droid? Ami az igazi gondom, hogy a webshop erre a két telóra nem dob részletfizetési akciót 0-s kezdőrészlettel mozaik xs mellett. Nekem ecom van, innen váltva az y300-nál van 0-s kezdő, a többinél nincs. Nem vág földhöz, de nem akarok 6-7-ezreket kiadni, +havi 500 az lg-nél, hacsak nem éri meg látványosan jobban. De kössz már az eddigi válaszokat is, már így is előrébb vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz walanr #31062 üzenetére
nem nagyon jó a 4.1 csak nem az y300-on azon a típuson nem jó.
Az S Advancre már régóta kint a 4.1 nem 2.3 van rajta már és szépen fut rajta
a legerősebb az L7II igaz a legdrágább is,de megéri a plusz pénzt mind a kettő az y300-hoz képest.ez?
[link]itt kiválasztva az xs-t ott a 0ft kezdő részlet.
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
soldier2
őstag
Nem tudom miért húztad ki a Sonykat a listáról, de az SP ezek közül szerintem az egyik legjobb. Másik 2 Sony-al nincs tapaszatlatom
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
maggi1886076
addikt
válasz silvergod #31063 üzenetére
azert ennyire nem kell lehuzni az y300at.ennyere nem rossz.foleg amrnnyi penzert adjak.ebben a kategoriaban igen is jo keszulek.nem mindenki annyura hard user, mint mi.van akinek eleg.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
-
silvergod
őstag
válasz dokee78 #31066 üzenetére
egy hajszálnyival vezet...de nekem jobb az advance, nem adnám érte oda az enyémet
maggi1886076 Használtad? mert ha igen akkor nem mondanál ilyet az biztos....nem nem jó,pénzkidobás,biztosan megbánja aki megveszi...akinek az jó annak nem sok igénye van egy okos telefonnal szemben az biztos....mert az minden csak nem okos[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
-
silvergod
őstag
válasz maggi1886076 #31071 üzenetére
kevés az rövid távon is hidd el..sms-ezni és telefonálni lehet vele ...egy facebook már akadozik rajta főleg a gyári kliens.
Volt hogy 30 meg 20 mega szabad ram volt, de olvastam extrémebbet is 12-15 megáról,nem volt elég neki a ram az biztos.
valamit ott kellene optimalizálni akkor talán elmenne...és akkor még nem is beszéltem a hangjáról és az összeszerelésről.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz walanr #31073 üzenetére
lehet a rendszerben van a hiba..menj be személyesen érdeklődni...meg amúgy is azt javaslom mint mindenki másnak menj és nyomogasd meg mind a kettőt,mert mindegy hogy mi mit ajánlunk...a kezedben fog kiderülni hogy az adott típus elnyeri-e tetszésedet
-
Riuko
senior tag
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! 1 napja nyúzok Lg 7 ll nagyon jó készülék. Reggel 4 - vetem le a töltöröl most 21:40 17% aksi . Egész nap net ,wifi ,fac, zenehallgatás ,játék .Fagyás,lassulás nem volt
-
Misk15
csendes tag
Nem tudok dönteni milyen telefont vegyek :S
LG Optimus G
Galaxy S3
Htc one XOlyan telefont szeretnék ami 2 évig minimum. Akku jól bírja. Játékra zenehallgatásra netezésre használnám.
Galaxytól azért félek mert azt hallotam hogy beég az amoled és azt nem nagyon szeretném :S
Gorilla Glass az nagyon sokat számít?[ Szerkesztve ]
Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
lowzor
veterán
Sziasztok
40k körül használtan melyik teló számít jó vételnek? A HTC Sensation-t nézegetem, van annál jobb ennyiért?
-
lowzor
veterán
válasz maggi1886076 #31083 üzenetére
Az S2-t drágábban osztogatják. Annyiért már majdnem van Xperia S. Nehéz ügy...
A Sensation-ök többsége meg gari nélküli, leharcolt. Sony-ból meg mind T-mobile-os. 2 hete kb nem találok normális telót. -
maggi1886076
addikt
válasz lowzor #31084 üzenetére
sensationt ne.eleg regi mar.gari biztos nincs.ki lehet azer fogni s2t.vagy egy kicsit hozza dobsz.advance?pont most lattam egyet 39ert.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Misk15
csendes tag
nexus az jobb mint az LG O G?
Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
edem96
senior tag
Üdv!
Aki tesco-s M-Tech-en vagy ilyesmin gondolkozik, az sürgősen felejtse el ha nem akar saját magával kicseszni. Én ott dolgoztam 1 hónapon keresztül és minden M- Tech mobilkészüléknek volt valami baja a 4-ből. Jót akarás képpen mondtam amit mondtam. (Lehet ez off lenne amúgy...)
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
lowzor
veterán
válasz maggi1886076 #31085 üzenetére
Az S2 kb egy idős a Sensation-el, ha jól tudom, tehát garival azok sem bővelkednek. Hardveresen viszont jobb, de kijelzőben és minőségben gyengébb. Az S Advance nem nagyon jöhet szóba, mert minimum 4,3 hüvelykes kijelzőre lenne szükségem.
-
dokee78
félisten
válasz Misk15 #31086 üzenetére
Sokak szerint jobb,mert ugye referencia modell.
Engem nem érdekelne mivel nem bővíthető.
Compare 30 perc orosz
Szerintem az Optimus G szebb. -
maggi1886076
addikt
-
lowzor
veterán
válasz maggi1886076 #31090 üzenetére
Ha rakok hozzá, akkor inkább Xperia S-t veszek már. Csak mind T-mobile-os, vagy gari nélküli az aprón...
-
lowzor
veterán
Igen, csak az a 480*800 elég silány
-
silvergod
őstag
-
Riuko
senior tag
válasz jooker82 #31080 üzenetére
Én rájöttem! Neked van egy szoftver telepítve a gépeden és amikor bárhol bármikor LG szó feltűnik a neten, küld egy értesítést az e-mailedre. Tudod mint a titkosszolgálatnak, amikor jelez a rendszer a
bomba, terrorizmus, gyilkosság, összeesküvésstb. szavakra."A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest