- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz pulguinha #24697 üzenetére
Jó,a fotózást tényleg nem írtad. Videónézés mondjuk neten is lehetséges,nem csak film vagy nem tom,de nem tudom,h a netezés alatt mennyire azt szokták érteni,h youtube meg hasonlók.
Ha meg tudnám mondani,akkor annak nem csak te,de még én is nagyon örülnék.
Nekem most egy Galaxy Ace-m van,de az akksija már tönkrement,ezért már nem használom,de ez se bírta túl sokáig-amikor még jó volt az akkuja,olyan 2 napig,de már nem tudom.Ennek am 1350 mAh-s akkumulátora van,szóval a mostaniakhoz képest elég kicsi.
Aztán látom a sokból maradt egyik esélyesnek a Sony P.Na ez nekem is nagyon tetszett,csak aztán ajánlották a 4X HD-t... Tudom,sokadjára írjuk ezt neked,nem tudom,h fontos,h t-mobiltól vedd és ne függetlenül de 67e-ért tényleg jónak tűnik:4 mag,4,7"-os képernyő-bár ez akkor már neked nagy lenne,én se tudom,h milyen egy ekkora nagy telefon,elég erős aksi:az talán kibír 1.5-2 napot,grafikusteljesítménye is elég jó,LG tavalyi csúcsmodellje,szóval olyan rossz nem lehet... Egyébként amíg nem láttam ezt a telefont,addig az LG letók nem voltak szimpik,mert amiket láttam iskolában pl,hát azok eléggé ilyen olcsók lehettek,mert olyan gagyi hatásuk volt,és emiatt nekem maga az LG vált unszimpatikussá,de most már nem az.
Ha pedig annyira fontos,h tényleg kibírjon 2 napot,akkor vegyél olyan ketyerét,amit ha rádugsz a telóra,akkor az feltölti,van egy-két ilyen megoldás,bocsi,de konkrét példát/linket nem tudok.[ Szerkesztve ]
-
pulguinha
aktív tag
válasz Bati0501 #24692 üzenetére
Az előzmény alapján akkor annyit módosítanék, hogy 2g, háttérben folyamatos net sync (e-mail, csevego, maxxx fb), 1-2 óra net (bongeszes nem videó nézés , ritkán becsuszik pár perc youtube), 5-10perc telefonálás. Én így használom. Játszani nem igazán játszom, 3g-t csak akkor ha nagyon kell, fotó ritkán. Ennyire irreális a 1,5-2 nap elvárása?
Egyébként pont a fenti használhat miatt lenne fontos a kijelzo minosege is.
[ Szerkesztve ]
-
pulguinha
aktív tag
-
Bati0501
őstag
válasz pulguinha #24704 üzenetére
Igen,tudom,h t-mobilnál annyi,nagy @&#-ot nekik.De miért fontos,h tőlük vedd?Vmi csomagban vagy vagy miért?
Ezért írtam,h akkor vegyél ilyen "pótakksit",Egy vmiből kilóg egy miniusb kábel,azt rádugod a telóra és ez feltölti,ennyi.Oké,de ez nem válasz,h miért csak t-mobilhoz való függőset akarsz. Az érdekelne,h miért nem jó máshonnan megvenni,kb feleannyiért?
[ Szerkesztve ]
-
pulguinha
aktív tag
válasz Bati0501 #24705 üzenetére
Vettem korábban egy Desire X-et, azonban mivel már többször vittem cserére (52fokra melegedes, pixel hiba, sipolo hangszóró) igy most más típust keresek helyette. Ez 50E volt, igy e körül az ár körül keresgélek. Az első DX-ek bírtak 2 napig, csak majdnem elolvadt, az többi nem olyan forró de fele annyit bír, viszont mind sistergett, sipolt.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Engem az LG 4x-el kapcsolatban csak az zavar, hogy túl sok van eladó itt is és más fórumokon is....
Ps4, Xiaomi 11T
-
pulguinha
aktív tag
válasz Blackmirror #24709 üzenetére
Nem tudom mekkora az sp. Senki nem javasolta , azért nem került szóba. A mostanim 4", nagyobb nem tudom milyen lenne
-
pit stop
addikt
válasz pulguinha #24711 üzenetére
Köhöm, én elsők között azt mondtam
De ha valamit eldöntöttél, akkor tarts ki mellette, és ne hagyd magad rátestálni másra. Gondolok itt a méretre (SP 4,6' nagy - egyébként legjobb lenne hardveresen ismételve önmagam)
Ja, és a nagy mobil lány kezében elég ocsmány látvány tud lenni valóban - már elnézést.[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz Blackmirror #24714 üzenetére
Zavarták itt sokan sokfele - azzal ami nincs a listán és még nagyobb is 4'-nél...
Ár/értékben teljes mértékben igazat adok Neked.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pulguinha
aktív tag
válasz pit stop #24715 üzenetére
Hálás vagyok minden tippert! Es sorry, akkor nem voltam elég figyelmes, az SP-vel szeneztem, ki tudja, eleinte a 4"ra is azt hittem nagy
Meg kéne nézni őket.
De igy a DX-et használva újabb igény (csak pénztárca kéne ), a flash-t vigye, illetve pl a mobilarena oldalába beágyazott videót is szépen lejatsza, ehhez nem tudom milyen hardware kell. Igaz nem gyakori eset, de most pl jó volt hogy a huawei y300 tesztben a videót meg bírtam szépen nézni (a feneert +#++@+@ ennyire ennek a hangszoroja hívás közben, pedig még az uzemidot is megbocsátanám) -
Blackmirror
őstag
válasz pit stop #24715 üzenetére
Láttam, hogy te is írtad, gondoltam kíváncsiságból megkérdezem miért esett ki.Illetve azt is olvastam h a 4X-et is írták neki,ami tetszett is.(4,7")
1 kezes használatra tényleg a 4" méret a megfelelő egy lánynak,ezért (is) választottam anno az advancet én is.(na meg xperia miniről bevállalós lett volna egy notera váltani ).
De barátnőm teljesen jól elvan az S3-mal ami 4,8 .Mi zsebben nem igazán hordjuk a telefont,úgyhogy ilyen szempontból mindegy a dolog,női táskának nevezett hordozó egységben pedig sok minden elfér.Akkor maradjon a P vs Advance,nem is merek beleszólni
iPhone X@R, iPad Pro
-
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok.
Megint én
Köszönöm az eddigi ötleteket a telefonhoz.
Utánaolvasgattam neten (LG Optimus 4X HD), és lenne pár kérdésem.- Többen panaszkodtak, hogy frissítés után eltűnt a magyar nyelv, mert ázsiai a tel. Hogy lehet előtte kideríteni, hogy eu-s-e? Mit ajánlotok, hol vegyek? (http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/lg/optimus-4x-hd-p880-p84601328/ gondolom ezek közül, olcsón )
- Partnerto gsmről hallottam, jók a vélemények. Lehetőleg futárral/utánvéttel venném. De gari esetén pláne nem akarok Bpre felmenni, déli határ mellett lakok. Náluk is lehet így?
- Olvastam olyat is, hogy nincs benne RDS, egy fórumon, de mondjuk ezt nem hiszem, mert több oldalon is ki volt írva. Tehát RDS-es tuti?
- Hallottam, hogy videózás közben "összevissza", zavaróan fókuszál, gondolom nem találja a jó fókuszt. Ez frissítéssel ki lett javítva már azóta?
- Melegedést is sok helyen olvastam. Mennyire zavaró ez? (Csak kicsit, vagy már majdnem forró is? Bocs, nem vagyok tapasztalt ilyen téren.)
- Frissítés akkor tényleg nem lesz rá 4.1.2-nél nagyobb frissítés? (Írtatok ti is hasonlót nekem, de nem tudtam kivenni, hogy erre írtátok-e.)Kicsit a negatívumok elbizonytalanítottak, hogy biztos jó vétel lesz-e ez...
Úgy néz ki, hogy valamennyi kedvezményt tud nekem szerezni egy ismerős. (még nem tudom, hol) Meg a kérdés, hogy melyik árból...
Szóval egy kicsit feljebbi árban is körülnéznék, tegyük fel max. 100.000 Ftért.
Milyen telefont ajánlanátok, a korábban említett koordinátákkal, nexus 4en kívül?
Hirtelen amik eszembe jutnak: min 8GB memória, min. 5-8mpixeles kamera, 720p-s videó is elég, minél újabb android. -
adp
őstag
sziasztok nem épp ide tartozik, de majdnem.
Van egy Nokia C7-esem és már nagyon unom, eladni nehezen tudnám ezért cserén gondolkodok.
szerintetek megéri elcserélni egy Samsung Galaxy S-re? Fm transzmitteren kívűl nagyon mást nem hiányolok.
azért a galaxy csak gyorsabb meg rugalmasabb mint a nokia nem? -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Egyszer már írtam De akkor Sony Xperia P volt. Most viszont történt egy kis változás (munka bejön, fizetés emelés )
Hali,
Sony Xperia S/SL alternatívát keresek mostNagyon fontos a kamera tekintetében, hogy nekem volt egy Nokia N8-am, és annak a szintjéhez közeli kamerával rendelkező telefonokat keresnék elsősorban!
- Árkategória. Max.:60K. Ideális az 50K.
- Használt vagy új: használt elsősorban, de ezek közül is a jó állapotban lévőek.
- Hol vennéd meg? aprod.hu, hardverapro.hu, vatera.hu, hasznaltgsm.hu
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 1 év
- Mire használnád? (az alábbi sorrendben a legelején lévő/legfentebbi a legfontosabbak)
~ Fényképezés, Videozás néha (N8 szintjét hozza)
~ Dokumentum szerkesztés!!! Google Docs írása előny. Ezek megtekintése, PDF-ként is. Google Docs és PDF olvasás fontos . Ez azért is fontos, mert nyelvtanfolyamra is mennék és akkor közben már a telefonba jegyzetelnék, a jegyzeteket meg akár a BKK járműeiven is előtudnám kapni és olvasgatni/tanulni
(Visszont itt jöhet az érv, hogy Telefon vagy Tablet ) A Tablet kényelmesebb lenne, de a Telefont mobilisabnak érzem, könnyedén elfér a zsebben
~ Zenehallgatás, Rádió hallgatás (online, internetes)
~ Internet (Máv oldalai, időjárás nézése, emailek olvasása)
~ Szótár program legyen elérhető! (De ez már Oprendszer függő )
~ Offline navigáció (de ez már bónusz, ha jól tudom már Androidon is van) (Ne legyen korlátozva, mint a Nokia 720 esetében)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android, WP
- Milyen kialakítású telefont keresel? érintős sima téglalap.Még gondolkozom a Nexus 4-en is, mert nagyobb a kijelzője így doksi szerkesztéshez jó, a kamera nem rossz (bár van amikor állítólag nem olyan jó) Csak itt ugye nagyon résen kell lenni, és levadászni ha van megfelelő árban Szóval szívesen fogadok tippeket olyan 70K-ig is. De az 50K-sokat se kíméljétek tőlem
A válaszokat előre köszönöm! -
Neck
veterán
válasz pulguinha #24726 üzenetére
Ott van az aláírásomban . Xiaomi Mi2S 32GB. Olyat sajnos a Trémobil nem árul
Egyébként én is +1 a Razr Maxx-re, azóta gyertyákat gyújtok hozzá minden nap, amióta kijött.
Sajnos a Trénél azt se veszed meg használtan, szóval nem vagy beljebb.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
tvamos
nagyúr
válasz pulguinha #24727 üzenetére
Azt gondoljak, hogy legyen kecses vekony, meg nagy fenyes kijelzo, gyors processzor... es hat minel elobb keruljon a piacra, igybaz optimalizacio is aldozatta esik. Es ugye a vacak uzemido ezeknek a kovetkezmenye.
Mondjuk en egyre erosebben gondolkodom a N L 520 megvasarlasan. Az eleg olcso, nem faj annyira, ha nem tudunk osszeszokni.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MurdR
veterán
válasz Lacces #24723 üzenetére
Szia. Szép összeszedett a HSZ-ed.
Mivel írtad, hogy telefon vagy tablet, én a kettő között, egy Galaxy Note1et ajánlanék.
Jó kamera, Wolfson audio, nagy kijelző, jó akku, kényelmes netezés.
1évig még bőven jó, meg amire Te használnád, 2re is.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Pár napja kérdeztem, hogy melyik telefonra jellemző, hogy videofelvételnél a hang az átlagnál minőségibb lesz?
Fiam Xperia X10 Minije nagyon jó hangot rögzít, ellenben a lumia 800-am ilyen szempontból használhatatlan. Szóval ötlet valakinek jó hangot rögzítő telóról 60e Ft-ig? (elsősorban a T kinálatából)KÖSZÖNET ELŐRE IS!!!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Lacces
őstag
Szia, Köszönöm, na erre nem gondoltam, eszembe sem volt .
Na majd megnézem élőben, hogy milyen . (Engem egyébként a Samsungnak a TouchWizz felülete egy picit idegesít, számomra nem olyan szép és kényelmes, bár remélem hogy elő lehet hívni a gyári felületet, de ez már másik topic téma. Utána nézek ennek a telefonnak is.) -
tibi206
tag
Sziasztok ez a bolt megbízható mert itt 2 év garanciával csak 105k lenne az lg optimus g?
[ Szerkesztve ]
-
Leventeee_
csendes tag
Sziasztok!
Szóval az általam rendelt Optimus G nem érkezett meg sajnos úgynézki :\ hihetetlen, hogy 2 hét alatt a Telenor nem tudja beszerezni, akár külföldről is...na de mindegy mostmár.
Xperia Z 160ezerért
Nokia Lumia 145ezerért
Tudom, hogy alapvetően rendszer különbségek, de szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek.
Ezeket is Telenornál venném természetesen.
Amik fontosak nálam egy telefonnál:
Kamera szép képeket tudjon, akár este is( ezt olvastam Z-nél vannak gondok) tudjak normálisakat fényképezni. Megbízhatóság nagyon fontos lenne, mivel másfél-két évente szoktam telót cserélni, ezt sem tervezem előbb.GPS működése/megbízhatósága/gyorsasága is fontos, mivel sokat utazok viszonylag. Átláható rendszer és ne kelljen szenvednem azzal, hogy ha töltögetni akarok valami appokat a telóra, vagy akár egy frissítés is, nem vagyok nagy telefon zseni, szeretném ha viszonylag könnyen megtudnám csinálni ezeket is. IP57 a Z mellett szól, volt már, hogy Netbookom beázás miatt lett kuka Kocsimba jelenleg, egy lumia bluetooth-os kihangósítő szett van, ez viszont 920 mellett szól, de mondjuk nem akkora érvágás mivel, fülessel is kényelmesen lehet kocsiban telefonálni, az a füles amit Sony adna telóhoz gondolom használató erre is.Szép képernyőt szeretnék ennyire pénzért, ahogy olvastamZ-nek van gondja napsütésben és betekintése szögben, de ne zabálja le szűk 1 nap alatt az aksit, 920-at nem ismerem ilyen oldalról, Z-nél stamina módnak köszönhetően lehet nyújtani az életét ahogy hallottam, de javítsatok ki ha tévedek.Böngészésben is ott legyen, facebook,viber ezek gond nélkül fussanak.
Szóval összességében Megbízható telefont szeretnék, mind rendszer, mind aksi szempontjából egy jó kamerával felszerelve, jól összerakottan szép kijelzővel és normális üzemidővel, ár-érték arányban is megfeleljen.(ui.: nagyon sajnálom, hogy a G nem érkezett meg
Előre is köszönöm a segítségeiteket.[ Szerkesztve ]
-
alf stokes
csendes tag
sziasztok! Okostelefon vásárlás elött állok, de nem tudom mit is vegyek.
Ár: max 35 40 ezer
Használt vagy uj: Mindegy használt is jo ha tényleg jo
Amire használnám: e book olvasás netezés( wi fi) filmnézés( mig utazok megnézek egy filmet pl) játékok(nem kelhogy hiper szuper legyen de azért néhány EA s játék fusson rajta..mondjuk fifa 12) fotozás videozás.
Nyilt vagy zárt op rendszer: nem tudom mi a különdbség a kettö közt
Milyen kialakitású: bar slip...ezt se tudom mit jelent
Mennyi idöre: egy két év és lecserélném
Amit néztem és tetszik aza az x peria u.
A válaszokat elöre is köszönöm -
Tyer
őstag
válasz alf stokes #24737 üzenetére
Y300-as Huawei szerintem tökéletes.
4 col, szoval élvezhetö a film.
2 mag, szoval el fognak menni rajta a játékok is.
Ára 40 körül van.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Attól, hogy egyre okosabbak a telok, miért kell a méretet is növelni????
Pl. G2, P6, S4...(de szép hosszú nevek...)Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Švejk
őstag
válasz Leventeee_ #24736 üzenetére
Mindenképp várd ki a G-t, ha teheted. Az lenne a legjobb. De a Nexus 4-hez mit szólsz? Egy Optimus G, csak gyári rendszerrel, és gömbölyűen. Nagyon jó cucc az is.
A Z egyre jobb, már a sebességgel sincs gond állítólag, de a TFT kijelző még mindig nem a legjobb. Javaslom, nézd meg, meg tudsz-e vele barátkozni, mert egyébként tökéletes.
A Lumiáról azt tudom mondani, hogy egy tök más világ, más rendszer, más appok, minden más. És a 920-nál olcsóbb, de tudja amit kell a HTC 8X. A Lumiáknak viszont nagy előnye az offline navi.alf stokes: A Huawei Y300-t mondanám én is. A Qualcomm proci jobban támogatott mint az U-ban levő NovaThor. Használtan? Galaxy Ace II vagy S Advance belefér?
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
-
Leventeee_
csendes tag
Ma délben kell felhívjam kapcsolattartónkat a Telenornál, meglátom mit mond. Az a gond egy héttel ezelőtt már országosan lekérte az összes G-t hozzá, hogy kitudja postázni nekem, de mai napig nem hívott megérkezett-e, szóval gyanítom nem sajnos Ez lenne a legjobb választás mondtátok ti is, én is úgy érzem, de ha nem érkezik sajnos nem tudok mit csinálni Főleg, hogy lement az ára és mostmár 100ezer lett, +60ezret meg adni a Z-ért nekem se túl könnyű:\ Nexus 4 viszont külsőre nem tetszik az a bajom, más a G kinézete és jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz Leventeee_ #24744 üzenetére
Nexus nem tetszik?
Szerintem nagyon drága náluk az xperia Z.iPhone X@R, iPad Pro
-
Leventeee_
csendes tag
válasz Blackmirror #24745 üzenetére
Próbálok barátkozni a Nexus 4-el, de nehezen megy.
-
Lacces
őstag
Még annyit kérdeznék, hogy valyon a Nexus 4 meddig lehet érték álló 1 évig? (vagy amíg a Nexus 5 ki nem jön)
4,7 col megfelelő és úgy rendben van. És van egy nagy előnye... Lehet rá Ubuntu-t telepíteni
Sorry a sok kérdésért de igyekszem körbe járni a témát, és majd a kipróbálás eldönti, hogy melyiket válasszam... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz Lacces #24747 üzenetére
"a Nexus 4 meddig lehet érték álló 1 évig?"
Mi számít értéknek? Hogy egy év múlva mennyit buksz az árán vagy az, hogy sokáig kap-e majd frissítéseket és támogatást a gyártótól?
Nekem egy Nexus 7-esem van és még biztos, hogy egy jó darabig támogatja még a Google. Eddig minden Google készülék hosszú ideig kapott frissítéseket (és gyorsan megkapták), ami a többi gyártóról nem mondható el, mert rengeteget tudnak tökölni. Már rég van 4.2, de mostani csúcs mobilok is simán jönnek 4.1 JB-vel és várni kell a frissítésre.
-
Blackmirror
őstag
válasz Leventeee_ #24746 üzenetére
Igen,már látom mi a problémád közben szerkesztetted a hsz-ed, nekem is jobban tetszik külsőre az optimus g,de a nexus sem ronda.
Élőben megtapicskoltad és úgy sem sikerült megbarátkozni vele?Belsőt,google supportot tekintve nagyon is megérné neked a nexus.Xperia Z szép is,jó is,de soknak tartom a felárat.
Csak zárójelben,ebben nem biztos hogy igazam van,de:
T-mobilenál kártyás csomagban mindenféle hűség sallang nélkül 129eFT online rendelve.A kártyásokat nem tudom hogy függetlenítik,de a lejárt hűségidejű telefonom függetlenítésére 15ezer körüli összeget mondott a Tré(ennél a szolgáltatónál a legdrágább sajnos) de ha jól gondolkodom akkor 145ezerért független Z-t lehet venni...telenor meg 160-ért adja előfizuval.Szerk.:Stauffenberg írásához +1
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
edem96
senior tag
Helló!
Haver keresne 20 ezerig telefont. Mik a legjobbak? Mit mondjak neki?Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs