- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Balázs
lelkes újonc
Zöldfülű vagyok.
Poco F5
Vagy
A54
? -
sphe
senior tag
sziasztok!
Érdeklődnék, hogy létezik-e mostanában a piacon a következő tulajdonságokkal rendelkező telefon:
– Egykezes méret (nem nagyobb, mint egy Pixel 5, vagy iPhone 11)
– Nagyon jó kamera
– Nagyon jó akkuidőPlatform, ár másodlagos tényezők.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
patyil
tag
Sajnos nem vetekszenek az 5000mah+ telepekkel tepsi méretben, de szerintem pl a
Galaxy s23
Iphone 13/14 13pro/14pro már korrekt üzemidővel rendelkeznek ha nem max fényerőn nyomatod erőforrásigényes feladatokkal. Mind 6.1 colos, ha ennél joval nagyobb SOTra lenne szükséged akkor sajnos méretben feljebb kell menni. -
aktív tag
válasz patyil #181506 üzenetére
Egyetértek veled.
A 13 Pro modell egy picit még kisebb házat is kapott, mint a referencia iPhone 11, miközben a megjelenítő ugyanúgy 6,1 inch mindkettőnél. A kamera adott , az akku pedig (miként helyesen írtad is) erősen a felhasználótól függően tekinthető jónak is: mindkettő 3 000 mAh feletti.
sphe: Összevetés például itt: [link] -
Garfield.37
tag
Sziasztok!
A kettő közül melyik telefont vegyem meg?
1 Motorola Edge 20 Lite
2 Motorola Moto G 82Üdv : Garfield.37
-
MODERÁTOR
válasz Garfield.37 #181511 üzenetére
Amennyiben csak e kettő játszik, akkor a G82.
Újabb, jobb.Xiaomi 13T
-
kolo01
újonc
sziasztok,
Az alábbi két telefon között vacilálok (céges telefonként Telekomos listáról "kell" választanom, az árkülönbség nem számít):
Honor 90
Motorla Edge 40Kamerában, ha jól gondolom a Honor 90 jobb, míg teljesítményben talán a Edge 40 a nyerő (+IP védelem). Vezetéknélküli töltést és a sztereó hangszórót el tudom engedni...
Szerintetek melyik a jobb vétel, átlagos használatra (fotózás, böngészés, közösségi média, 0 játék)? Az Edge 40 kamarás szekciója sokkal rosszabb lenne, mint a Honoré?
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Garfield.37
tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz Garfield.37 #181511 üzenetére
G82
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Garfield.37 #181518 üzenetére
Olyan tarifád van amiben van 5G? Kihasználnád az 5G-t? Van 5G amerre jársz?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Garfield.37 #181522 üzenetére
Akkor miért gond ha a nem 5G képes telefont ajánlják? Ha pedig fontos az 5G és ez a 2 készülék jöhet szóba, akkor el is dőlt, nem?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Orgi
addikt
válasz sfdrakex #181523 üzenetére
Nem tudom, melyik szolgáltatónál van, de én pl Yettelnél 3 ezer forintos csomagban lassan az idő felében 5g-n vagyok, legalábbis a teló jelzése szerint. A többi szolgáltató nem tudom hogy áll ehhez, de lehet holnap mindegyik csomagnál engedik, szerintem már nem érdemes nem 5g képes telefont venni, fél év múlva lehet már számítana neki vagy későbbi eladásnál is jól jöhet a feature.
-
aktív tag
-
J.Balázs
lelkes újonc
Volt szó már az olcsó webshopokról tudom.
Valakinek volt/van tapasztalata xre webshoppal kapcsolatosan.
Aki tud tényleges valid sztorit +/- kérem segítsen nekünk!
20-100 huf valószinüleg sok mindenkinek számít.
Köszönettel,
vásárlás előtti felebarátok nevében -
Cblacksmithc
tag
válasz J.Balázs #181530 üzenetére
miért nem olvasod el magad a véleményeket ?
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
sfdrakex
nagyúr
-
nagyúr
a Rejoy Magyarországon magyar nyelvű, online ügyfélszolgálatot is működtet, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között érhető el e-mailben és a Rejoy közösségi platformjain (Facebook, Instagram) keresztül.
Magyarországon magyar nyelvű...hááát nem rossz! De az ügyfélszolgálat Facebookon...ez most komoly?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
BiP
nagyúr
válasz ubyegon2 #181535 üzenetére
5 napja elküldték 09.06-án?
Időutazók.Rejoy: mivel nem magyar cég, gondolom ezért említették meg, hogy magyar az ügyfélszolgálat.
Anno az Alza is úgy indult, hogy félig cseh volt minden az oldalon (vagy gépi fordított) és szépen kupálódott.Mindenki mérlegelhet, hogy a 2 újrahasznosítós boltból mer-e venni vagy kihagyja.
(Én mondjuk nem találtam annyival olcsóbbnak, hogy kockáztassak) -
nagyúr
Igazad lehetne, csak azért az Alza nem egy recycled értékesítő volt már anyaországában sem. Amazon.de meg nem is rendelkezik magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, sem. Ezektől gyakorta vásárolok mégis... mobilt, SSD-t, akármit is!
(#181537) Cblacksmithc
Az az igazi meg a színvonalas FB csoportok...
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
nagyúr
válasz Sungoo #181540 üzenetére
Nem, miért jutott volna eszembe, ha tudtam, hogy román.
Azért a kedvedért még 1x...csak nekem okoz ez megrökönyödést?
Magyarországon magyar nyelvű... Szóval nem az a kérdés, hogy hol székel az anyacége....
(#181541) BiP
Értelek, sőt eddig is pontosan értettem, mire gondolsz. Mindegy, nekem érdekes volt a megfogalmazásuk...ennyi karaktert nem is ér az egész román mobilújrahasznosító. Nem is akartam senki lelkébe gázolni, régebben én is szerettem izgalmasan élni, nemrég olvastam a román cég weboldalán, hogyan zajlik a használt telók beküldése, azok elbírálása, felértékelése.
Plusz ahogy írtad is, ahhoz képest nem olcsóak náluk a mobilok.
Magyarországon magyar nyelvű...
[ Szerkesztve ]
-
pumpa1
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás kapcsán kaptam tippet itt tőletek (samsung s23) A netes keresgélések során pl. Samsung oldalán
kb. 400ezres ajánlat , több kis webáruházban 280 ezres ár. Hogyan
lehetséges ekkora árkülönbség ? Ez valami átverés lehet ? Hamis a készülék ? Melyik üzlet az ahol biztonsággal, normális áron vásárolhatok ? Számomra ez teljesen abszurd hogy egy készülék új árában ekkora eltérések legyenek. -
FRENK1988
veterán
Sziasztok
200kig melyik mobil éri meg a legjobban?
Kettőt kinéztem:
Xiaomi Redmi Note 12Pro 5G
Motorola Edge 40 5G
Esetleg Xiaomi 12T
Köszönöm a segítségetNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs