Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiédetis

    senior tag

    válasz jbnd-007 #179977 üzenetére

    A Samsung Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre, a következő hivatkozáson megjelenő garanciális feltételek vannak érvényben: https://www.samsung.com/hu/support/warranty/.

    Az Európai Unió országaiból származó készülékekre, 1 év jótállás van érvényben, mely az eredeti külföldi számla vagy az bolt által (ahol a készülék eredetileg eladásra került) a termék adataival kitöltött és lepecsételt Európai jótállási jegy alapján érvényesíthető.

    Az Európai Unión kívülről származó készülékekre a származási helyükön vállalt jótállás vonatkozik, amelyet a vásárlás helyén lehet érvényesíteni.

    Fontos megemlítenünk, hogy amennyiben a terméket nem Magyarországon vásárolta/nem Magyar piacra szánt, illetve nem rendelkezik a kitöltött és lepecsételt magyar Samsung jótállási jeggyel és a számlával, a termékre nem terjed ki Magyarországon jótállás. Természetesen magyarországi márkaszervizekbe is belehet szállítani, azonban a javításuk díjköteles lesz, illetve a különböző szabványok miatt megtörténhet, hogy szervizes kollégáink nehézkesen, vagy egyáltalán nem tudnak hozzájuk alkatrészt beszerezni.

    A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

Új hozzászólás Aktív témák