Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Myers

    senior tag

    válasz Geller72 #134916 üzenetére

    Helló!

    Azt hiszem majdnem ugyanabban a cipőben járunk. :DDD Én is most akarok venni és nagyjából ezekre gondoltam. Nincs különösebb igényem, talán csak a minél jobb hangszóró, netezés, és inkább kisebb méret, mint nagyobb :) , minimum 4/64GB, lehetőleg noccstalanság. Kamerák, játékok nem nagyon érdekelnek. Ár 60-100k, de azért próbálom minél olcsóbban megúszni.

    Az eredeti gondolatom: Mi 8 Lite, Redmi Note 6 Pro. De aztán a Redmi Note 6 Pro-t kilőttem, mert gyak. ugyanaz, mintha a Redmi Note 5 noccsal lenne (meg talán az előlapi kamerája jobb?- kb nem érdekel). Szóval akkor Redmi Note 5 felvéve a listába. Viszont bevettem még a listába az Asus Zenfone Max Pro-t 5000-es akksival (Snapi 636 ez is) (de csak azért,mert most az EDigitalban 70k). A Mi 8 Lite-ot is csak azért, mert viszonylag kicsi noccsal rendelkezik (felül kb az 1/3-a, míg Redmi Note 6 Pro noccsa kb a 2/3-át elfoglalja felül).

    De úgy néz ki, hogy a Mi 8 Lite-ot is ejtem, egyedül a viszonylag kicsi akksija miatt.

    Az Asus Zenfone Max Pro-nál ezeket az előnyöket és hátrányokat láttam:
    + 5000 mAh-ás akksi!!!, 3 kártyahely (2 nano+1mikro), úgy látom bárhol 2 év gari, majdnem gyári android, NFC, értesítő led is van talán?, jó előlapi kamera, Jack dugó, FM rádió
    - Infra, a hátlapi kamerája kicsit gyengébb sötétben, Wifinél nem tudja az 5 GHz-es sávot

    Míg a Redmi Note 5 esetében szerintem ezek a lényegesek:
    + 4000 mAh-ás akksi még mindig óriás kategória, Infra, elég jó hátlapi kamera, MiUI felület, értesítő led, Jack dugó, FM rádió, 120FPS-es lassított videó 720p-ben, gesztusvezérlés, gyorstöltés lehetősége
    - NFC, csak 2 kártyahely

    Azt nem tudom, hogy az USB Type C miért lenne olyan fontos, de ennél a 2-nél normál, mikro USB van. :D Azt sem tudom, hogy a gyorstöltés miért olyan életbevágóan fontos. Ok, jó, ha tudja persze, nem hátrány, de ha lehet, akkor inkább lassan tölteném az akku kímélés miatt.

    BKV BKK jegyek eladók: 300Ft -> privát http://www.muszaj.hu/

Új hozzászólás Aktív témák