- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz RoSSo3 #127650 üzenetére
Az se rossz telefon, bár én a szoftveres támogatottság miatt inkább a P Smartot venném meg helyette. vagy egy Honor 8-at, ami kb 80-ért már elhozható több helyről. Drágabb, de jobb is annyival (sokkal) a kamerája.
Vagy esetleg egy iPhone SE használtan. Az 4"-es és a mai napig jó telefon plusz annak is sokkal jobb a kamerája.
Vamos a la playa.
-
-
Dr.NX
addikt
válasz RoSSo3 #127547 üzenetére
Nubia Z17 Minit nézted már?
Feketében 50 ezer alatt megkapható:
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_622616.html?wid=1349303
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8615&idPhone2=8961
Mobilarénás teszt:
https://mobilarena.hu/teszt/nubia_z17_mini_teszt_review/multimedia.htmlElfogadom a sütiket.
-
bandiie
aktív tag
Sziasztok! G4-et szeretnék leváltani, elsősorban a nevetséges 2-3 órás sotok miatt. A kiszemeltem a Redmi Note 5, a jó ár/érték aránya miatt. A kérdés csak az, hogy kamerában mekkora lenne a visszalépés a G4-hez képest? Szerintetek?
-
MARVEL
tag
Sony Xperia xa1-hez milyen gyorstöltőt ajánlotok?
Lehetőleg 5000Ft alatt. -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Kezd szűkülni a lehetőség. Garancia + biztosítás (Redben lévő díjmentes) miatt Vodafone-tól tervezek telefont venni.
Az Ár maradt max 120e.
Alap dolgok + emailezés, navigáció, olvasás (pdf), böngészés, youtube, zene hallgatás, fotózás, valamint munkához is használnám (szerver management) , stb.
Most 5.2"-ról váltok, de ez már néha kezdett kicsinek bizonyulni a munka rész miatt. Nem tudom, hogy az 5.5" mekkora "ugrás" lenne, szívem szerint inkább a 6" irányába kacsingatnék.
Itt amik szóba jöttek:
5.5"-6":
Samsung Galaxy A6 (vagy a +)
Samsung Galaxy A8
Huawei P Smart 3/32
Huawei P20 lite 4/64A felsorolt 4 közül melyik lenne az ajánlottabb?
-
bandiie
aktív tag
válasz Viktor0610 #127656 üzenetére
Én ebből az összehasonlításból semmit nem szűrök le sajna, inkább gyakorlati tapasztalatok lennének hasznosak, ha esetleg van itt olyan aki mind a kettőt használta. Szerintem a G4-ben nagyon jó kis kamera van, csak már unom hogy mindenhova powerbankal kell szaladgálni.
-
Dzsozi77
csendes tag
Sziasztok!
Régóta vacilálok és nem megy a választás:-) Kb egy árban van a mate 10 pro és a p20.
A p20 mellett szól a kicsit jobb kamera,hogy picit kissebb és a szuperlassított videó, a mate 10 pro mellett pedig a jobb akku idő és a vízállóság.
Ti melyiket vennétek?:-) -
legenda
válasz Dzsozi77 #127662 üzenetére
Szia,
A Mate 10 Pro hamarosan megkapja a P20 Pro kamerájának a szoftveres extráit, onnantól az sem szól a P20 mellett.
Szerintem több pozitívum szól a Mate 10 Pro mellett, az általad említett jobb akkumulátoron és az IP védelmen kívül, az egyik legfontosabb a több RAM, aztán van sztereó hangszóró, infra és még néhány apróság.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Elgondolkoztam egy új telefon vásárlásán. Egy Xperia Z3C-t váltanék. Eddig két telefont is kinéztem, mind a kettő tetszik pedig árban és méretben is más kategória. A Z3C-ben tetszett a kis mérete és a viszonylag nagy erő. Ezért az egyik új kiszemeltem az Xperia XZ1 Compact.
Második kiszemeltem méretben nagyobb kategória (árban pedig alacsonyabb), egy 5,5 colos cserép, egy Xiaomi Mi A1 . A Z3C után adnék egy esélyt egy jóval nagyobb telefonnak is, valamiért ez a Xiaomi is nagyon tetszik. Főleg azért, mert nagyon sok jót olvastam róla. Illetve a kínált hardver mellé elég kedvező ár is párosul.Haverjaim azt mondták nekem, hogy a Sony az "szar" és nem vesz már senki sem ilyen telefont. Már-már kiröhögtek az XZ1C hallatán. Én igazából nem hinném, hogy ennyire szarban lenne a Sony. Mit gondoltok erről? Mert már több embertől is hallottam, hogy Sony-t nem venne.
És a végére idebiggyesztem a kis kérdőívet, hátha tudtok nekem ezeken kívül más telefont ajánlani.
- Árkategória.
100-120 ezer forintig maximumom.- Használt vagy új?
Újonnan.- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón?
Csak újonnan vásárolnám bármely megbízható webshopból. Előfizetés szolgáltatónál kilőve.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra tervezek.- Mire használnád?
Facebook, Messenger, böngészés, nem árt ha jó minőségű fényképeket lehet készíteni vele, illetve azért 1-2 játék is elindulna rajta.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android.- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A Z3C-ből kiindulva a kisebb méretű telefonok tuti nyerők, de mint fentebb írtam szívesen kipróbálnék egy nagyobb telefont is.
Legnagyobb méretű telefon, amit használtam 5,3"-os volt, különösebb problémám azzal a mérettel sem volt. Bár, ha jól emlékszem a felső sávért már nyújtani kellett a hüvelykujjam keményen.[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz xlaxix #127666 üzenetére
Szia,
Énnaz XZ1 Compactot mondanám. Jóval erősebb, mint a Mi A1. Az A1 se rossz telefon egyébként (arról írok hehe ) de egy csúcskategóriás telefon után több tekintetben xsalódas.
Ebben az árban van még LG G6 meg Honor 9, a helyedben megnézném őket is, jobb telefonok, mint az A1. (Nem lebeszélni akarlak, csak szerintem egy tavalyi csúcskészülék minden tekintetben jobb és jobban járnál egy olyannal.)
Vamos a la playa.
-
addikt
Hi
Vennék egy telót az s8 mellé
Másod telefonnak szinte csak gps-re lesz használva
Újonnan venném
Meizu m6
Meizu m6 note
Xiaomi redmi5
Xiaomi redmi 5a
Ezeket nézegettem de jó lenne minnél olcsóbban megúszni[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
törölt tag
válasz Sgr_A #127668 üzenetére
Ha GPS-re kellene csak, akkor szerintem Redmi 5.
A sima M6 MediaTek-es procival van felszerelve, olvastam, hogy ezekkel a procikkal rendelkező mobilok navigálás esetén nem megfelelőek, bár lehet, hogy ez már azóta változott.
A Redmi 5 hosszútávra jobb, tehát ott RAM-ból és ROM-ból is több van, mint az 5A-ban, szóval több térkép is elfér rajta SD kártya nélkül.
Az M6 Note meg kicsit drágább, mint a Redmi 5, bár kb. azonos szinten vannak HW-t nézve.
Szóval én a Redmi 5-re voksolnék.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #127672 üzenetére
Akkor tévedtem, de egyben tanultam is valami újat.
-
Laza...
addikt
válasz Viktor0610 #127672 üzenetére
Bizony! És nagyjából az első, és uccsó MTK-s hibátlan GPS-es teló volt...
Never give up!
-
Drughi
addikt
Üdv, egy hölgy kollégám szeretne telefont vásárolni az alábbi paraméterekkel:
-Dual sim
-32gb tárhely ( min) + micro sd ( 2 sim esetén is!!) Vagy 64gb
-brutto 80eFt újonnan vagy patika újszerű használt
-a lehető legjobb kamera
-mérete ne legyen nagyobb a 150x72es méretnél.Amire használva lesz: telefon, sok email, sok fénykép, gps, közösségi alkalmazások. 50-50 be munkaeszköz és szórakozás.
Kinézett újonnan egy Xperia Z5 gold telefont, szerelem volt rögtön, de nem merte megvenni. Érdemes lehet ilyet venni 1 évre?
Xiaomi Redmi 5 és Note 5 kilőve, nem tetszik és nagy neki.Jelenleg egy Samsung A5 2017 és egy J5 2017-e van, ezek helyett kellene egy dual telefon.
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz juuzer #127661 üzenetére
Köszi. Az a baj sehogy nem jön ki a matek... Voda előfizuban nagyon erős, de tel árakban nem igazán. Az A8 120.000 Ft lenne, 2 év garival+biztosítással. De utána olvasva az árhoz képest meg nem tud olyan hű de sokat az A8.
Igazából, most gondolva egyet lejjebb mentem a kerettel és nézelődtem más fele...
Xiaomi Redmi Note 5 4/64 - 70.600 Ft 2 év bolti garival. (vagy 77.660 Ft, de akkor a 2 év az nem szerviz hanem csere gari)Tesztek alapján nem egy rossz telefon, viszont a shop nem tudom mennyire megbízható. Turbado-ról van valami infó? Mennyire ajánlott?
-
MODERÁTOR
-
bucihost
senior tag
válasz Viktor0610 #127681 üzenetére
Igen, ismerem Őket. De sajna csak 1 év garit adnak... és általában 1 év után kezdenek el problémázni a telefonok. Inkább ráfizetnék 5-10 ezret, és akkor legyen 2 év normális gsm gari.
-
Mandy98
újonc
Sziasztok!
Szeretnék Samsung Galaxy S7 vagy S8 készüléket venni. Az S7 mellett szól, hogy jobban tetszik a design, illetve hogy a kisebb kijelzőt jobban preferálom. Az S8 mellett pedig az, hogy újabb.
Az S7-hez most hozzá tudnék jutni 90000 Ft körül újonnan. Az S8 most ennek a kétszerese, ezért azt csak nyár végén tudnám megvásárolni.
Szerintetek vegyem most meg az S7-et vagy várjak nyár végéig az S8-ra? Legalább 3 évig szeretném használni a telefont, de csak alap dolgokra használnám (telefonálás, netezés, filmnézés, közösségi oldalak, fényképezés, zenehallgatás). -
KubanitoS
veterán
válasz Mandy98 #127683 üzenetére
Szóval mégis mi is szól akkor az S8 mellett? Mert vagizni azzal sem nagyon lehet már, van S9 is...
bandiie: G4-em van nekem is és nálam is probléma a kevés sot és a melegedés. Nekem is Note 5-öt ajánlottak. Még nem cseréltem, annyi tapasztalatom van az ajánlott telefonról, hogy egyik barátomnak Note 4 van és saját tapasztalata, hogy nyüstölés mellett másfél - két napot kibír és egyáltalán nem melegszik. (Előtte drágább, "márkásabb" telefonjai voltak, de azt mondja ez a Note 4 az eddigi legjobb telefonja.)
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz Mandy98 #127685 üzenetére
Nem vagyok szakértő, így ne vedd készpénznek, amit leírok, de véleményem szerint teljesen felesleges kétszer annyiért S8-at venni az S7-tel szemben. Annyival tutira nem jobb. Az meg, hogy "újabb" és ezáltal tovább fogja bírni egyáltalán nem biztos. Ezek az andoridos telók eléggé egykaptafára készülnek, kijelző, proci, memória, háttértár, akksi. Két-három év után minimum az akksit lehet már cserélni és akkor még szerencséd is volt. Én írtam, hogy LG G4-em van, aminek a teljesítménye a mai napig megfelel, nem is ezzel van a problémám, pedig három éves konstrukció.
Szóval én azt mondom, hogy az olcsóbb megoldást válaszd a kettő közül, de neked is javasolnám az ajánlott Xiaomi Redmi Note 5 telót, aminek kemény öt napja volt a PH tesztje. Új modell, mindent tud, amit kell és 65 ezer forintba kerül.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok! Xiaomi telefonok esetén, ha a webshop azt írja, hogy gyártói garancia van a készülékre, akkor azt vehetem nyugodt szívvel, mert a Wayteq szervizeli? Azt tudom, hogy bolti garanciát kerülni kell, de a gyártói garancia annyira nem tiszta. Köszönöm!
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz Mandy98 #127683 üzenetére
Hát az S7 nem lesz annyira okés innentől 3 évig.
Ezekre az igényeidre szinte felesleges is,ráadásnak az akkuja katasztrófa.
Ahogy fentebb irták,erre tök okés a redmi note5 is akár,vagy bármi ilyesmi,mert az ára nem fog nagyot esni,viszont friss telefon és sokáig támogatva lesz.
S8 180ezerért meg túlzás,ha-n 100körül patent,garis készülékek vannak.Használtban egy S8 vagy új Redmi Note5.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Mandy98
újonc
Köszönöm a válaszokat
Most már szinte biztos, hogy az S7-et fogom megvenni. Az S8 mellett tényleg csak annyi szólt volna, hogy tovább tudnám használni, és hogy egy kicsivel többet tud. De úgy hallottam, hogy a designon kívül tényleg nincs nagy különbség a kettő között.
A Xiaomikkal annyi bajom van, hogy túl nagyok. Bár tudom, hogy az S8 se valami kicsi, de azt fogtam már élőben is, és valahogy olyan kialakítása volt, hogy nem tűnt olyan nagynak. -
adp
őstag
válasz bucihost #127682 üzenetére
Szerintem ha minimum 2evig hasznalod szinte minegy h 1 vagy 2ev a gari, volt mar par telom, mind 3ev vagy utan kezdett szarakodni, ha mondjuk az aksit nem nezed, de az hasznalat kerdese
De ha mondjuk 1,5evente cserelsz eladaskor jol hangzik a fel ev gariAmugy +1 note5nek, sztem veri a tobbit amit kineztel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Nagyszülőnek keresek telefont, gondolom 2 GB RAM és 16 GB háttértár az alap, de prociból mire kéne figyelni? Láttam egy Nokiát ami pont a procin hasalt el.
Ilyen Meizu meg Xiaomi mennyire lenne jó? Nem vagyok egy túl nagy Android mágus úgyhogy nem bírkózok meg minden féle rootolgatással meg ilyenek. Olyan készülék kéne amit kiveszek a dobozból és működik.
Prestigio, AKAI, iLike, Allview, Alcor típusú márkákat léci ne mondjatok akármilyen jók is, nem bírom elviselni a létüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest