-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz Cazenove #103049 üzenetére
Na, ezt jó tudni a boltról. Egy kollega a smartshoppal eléggé megjárta egy Moto G4 esetében - átvágott matrica, letört hátlap fül, nem pont úgy indult ahogy kellett volna, hanghibák.... és a pénzt is alig akarták visszaadni.
Szerintem se lesz szükséged, hogy gariztatni kelljen.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Cazenove
csendes tag
válasz ghiottone #103051 üzenetére
Ja igen, ami fontos még: nem UK verzió, hanem EU-s. Nagyon meg vagyok elégedve, a telefon hibátlan.
A másik az, hogy csak olyan mobilt/notebookot stb. veszek meg, ami vagy bontatlan vagy előttem bontották fel. Ezért is szeretek pl. iPonból is vásárolni, mert ugye ott nincs semmi raktáron, úgy hozatnak mindent. Láttam már sajnos nagy nevű boltnál is bontott cuccot elsózni..
[ Szerkesztve ]
-
dagabor
tag
válasz sagesz93 #103039 üzenetére
Na ez igaz...de úgy vagyok vele, hogy 1/3 -áron van mint egy hasonló kategóriás telefon itthon...
ha egy év múlva beszarik veszek egy másikat..és még mindig beljebb vagyok mintha itthon venném..részletre..."semmi nem tud olyan jól más böngészőt letölteni mint az internet explorer"
-
Kolty
aktív tag
Lehet a következőben szerintetek valami ráció?
A Leonba 4,5" méretre 1900 mAh akkumulátor kevés, a Doogee csak 5", de van benne 2400 mAh, azaz sokkal jobb a kijelző méret/akkumulátor kapacitás arányszám.
Vagyis többet bírhat a Doogee egy töltéssel? -
ghiottone
nagyúr
válasz Kolty #103055 üzenetére
Elvileg lehet, de nem ugyanaz a processzor + a kijelző méret, felbontás, optimalizáció, android rendszer.
Igazság szerint az LG Leonban lévő Snapdragon 410 alacsony fogyasztású chip, ha nem rontanak el valamit szoftveresen. De a Dogee-ban lévő MT6735P is alacsony fogyasztású. A kettő közül a 2gb-os Dogee erősebb lenne, bár nem biztos, hogy minőségibb darab.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Humbucker
senior tag
S6 és A5 2016 közül melyiket választanátok ha árban kb ugyanannyit kéne fizetnetek érte?
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
hardverben?
-
jaja1981
addikt
Sziasztok,
Páromnak keresek telefont, olyan 40-50k körül max., újat.
Nem baj ha olcsóbb.
Fő felhasználás facebook, messenger, facebook játékok.
Néha kis fényképezés, de ez nem olyan fontos.
GPS aránylag használható legyen, mert wazze azért kell rá.
Samsung-ot hanyagolnám, elég sok garis problémánk volt vele.Mivel nőnek kell, legyen csinos.
Voda kártya megy bele.
Van valami javaslatotok?
Köszönöm.
-
dsr
senior tag
Sziasztok!
Sajnos szeretett moto x 2-őm kijelzője betört , ezért most új telefont szeretnék vásárolni.
Ti melyiket ajánlanátok leginkább az alábbiak közül , ezeket tudom most viszonylag jó áron megszerezni:Iphone 6 -150.000 ft
S7 edge -140.000 ft
S6 edge -100.000 ft
Huawei p9 -100.000 ft
Xperia x -110.000 ftA legfontosabb hogy tűrhető legyen az üzemidő , stabil legyen a szoftver , szép kijelző , illetve a hardver időtálló legyen , mert legközelebb 1-1.5 év múlva lesz csere.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
tobias40
veterán
Hi!
Huawei P8 lite helyett van most más ajánlás?
Elég az egy sim,nőnek kell,semmi extra csak jól működjön és szép legyen!Van most Best ebben az árkategóriában mint a P8 LITE?
-
Pakuca14
újonc
Sziasztok!
Redmi 3 pro-t honnan érdemes beszerezni?
Webshop, vagy esetleg hardverapró? -
Csigavair
tag
Sziaztok 60k-ig keresnék valami telefont.
A Lényeg: Gyors legyen, Minőségi, Napfényben látható kijelző, jó Akku idő.
Rendszerből bármi jöhet, nem vagyok finnyás
Köszi előre is
-
senior tag
Üdv.
Maximum 70.000 forintért, újonnan, kártyafüggetlenül melyik Androidos okostelefon most a a bestbuy? Örülnék, ha több típust is írnátok, hogy mit érdemes választani, mert előzetesen már kutakodtam a témában, de nem tudom jó irányba-e. Előre is köszönöm
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Padree.c2
tag
Sziasztok!
Jelenleg is szolgálatban álló LG G2 telefonomat szeretném cserélni.
Amennyiben lehet 60-70 ezer körül tervezem megúszni a vételt, persze valamennyire kompromisszumképes vagyok.
A G2 tudásszintje lehet kiinduló alap, annál gyengébbet nem szeretnék. (Főként kamera, megbízhatóság és kijelző terén.)
Használat: telefonálás (sok), gps, fotózás, e-mail, skype, zenehallgatás, játék (SW Heroes), 1-2 céges app (kb. játék szintű grafika és erőforrás szükséges hozzájuk).
A fent említetteken kívül fontos a normál, vagy nagyobb kapacitású akkumulátor. (lsd G2)
Hosszú távra tervezem venni, újonnan, androidos oprendszerrel. És remélem nem elrugaszkodott az elképzelésem. (:
Köszönöm előre is a válaszokat.Pp. ♠
-
füstli
újonc
sziasztok 55 ezerért melyik a legjobb teló?
imádok fotózni telómmal meg még közösségi oldalakat böngésznék vele játszani nem nagyon szoktam
Asus Zenfone 2 laser
Vs
Huawei Y6 IIa huawei kicsit újabb és nekem jobban is tetszik kinézetre de viszont az asusba van az a lézeres cucc az nagyon sokkal megdobja a kép minőségét vagy csak gyorsabban fókuszál és annyi? mert ha csak annyi akkor a huawei ígéretesebb a 8 Mp-eles előlapijával ami nálam + pont mert azt is sokat használom de inkabb hátlapi dominálna azért is érdekel a lézeres cuccos megére annyit
-
pimmi
senior tag
sziasztok, érdemes ilyet venni, Meizu M1 Metal Blue Charm magyar garival? azt hallottam erre nincs magyar rom, de magyar nyelv van benne, kicsit bizonytalan vagyok, köszi a segítséget.
-
Ájvé
veterán
válasz füstli #103073 üzenetére
Kettő közül Huawei Y6 II-t mondanám.
Ha pedig LTE 800 Mhz hiánya nem olyan fájó, akkor Redmi 3 Pro-t ajánlanám."asusba van az a lézeres cucc"
Inkább csak marketing, valahogy el kell adni egy a reális ár felett pozicionált készüléket. -
jaja1981
addikt
eBay-en 127 dolcsi a Xiaomi Redmi 3, nem a PRO, hanem a sima 2GB rammal.
Ez pedig 35000Ft a napi árfolyamon.A kérdés, hogy megér-e 10000Ft-t az 1 év gari idehaza. eBay-es vásárlásnál ha pár héten belül baja van a telónak intézik és cserélik.
Ezt mindenki döntse el, én eBay-ről rendelek.
[ Szerkesztve ]
-
Teasers
tag
Sziasztok, nem tudtam hova írjak, így hát maradt ez a fórum.
Az lenne a kérdésem, hogy nekem van egy Huawei P8 lite készülékem, kártyafüggetlen, a Media MArktos, és szeretném frissíteni az androidot 5.0-ról 6.0-ra. Ezt hogyan tehetem meg? Csak egyszerűen le kell töltenem a frissítést a Huawei weboldaláról? És ha igen mivel telepítsem fel?Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
MrPurple15
csendes tag
Lenovo vibe s1 lite vagy huawei p8 lite lenne a jobb választás szerintetek?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Moto G Dual telefont honnan érdemes rendelni? Nem tudom melyik az aktuális verzió (G4 úgy vélem). Legalább 16 GB-os verzió kellene.
Let the Zone take me if I am.
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok! Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan leváltásra kerül a vacak üzemidejű, zenehallgatásra totál alkalmatlan, gyenge ram kezeléssel rendelkező Samsung S6-om, és a következő paraméterekkel keresem az utódját:
- nagy akksi/átlagon felüli üzemidő
- minimum fullhd kijelző (ips vagy amoled, 5"-6" között)
- minimum átlagos kamera
- jó anyaghasználat (lehetőleg fém)
- minimum középkategóriás hardver, legalább 16 GB rom, 2-3 GB rammal
- usb otg
- erős rezgőmotor
- jó gps
- magyar nyelvAmiket eddig néztem: Nexus 5x, Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Aki tud mást is, örömmel veszem!
[ Szerkesztve ]
-
MrPurple15
csendes tag
Sürgős lenne, délután esedékes a vásárlás! A szolgáltsrómnál mindkét telefont megkapnám 20 ezer forintért, szerintetek melyik a jobb, üzemidő, fénykép szempontjából? Anyukámnak lenne szóval böngészés minimális, játékra nem használná
Huawei p8 lite és lenoco vibe s1lite közül választhatok[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Siffredi #103086 üzenetére
Nem muszáj mindnek megfelelnie, elég ha a többségnek. Viszont a Mate 8 az nagyon drága, nem? Elfelejtettem odaiírni az előző kommentemhez, hogy max 120-at szánok rá. Mert egyébként az is nagyon jól hangzana.
Szerk.: Látom a Mate 8 135 ezredes körül indul sufniból, szóval kívülesik az anyagi lehetőségeimen.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz kutga #103080 üzenetére
Expansy-ról - kollégán keresztül.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Ide irányítottak, ezzel a hozzászólásommal kapcsolatban szeretnék iránymutatást kérni.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
A következőn gondolkodom:
Van egy Oneplus One telefonom, amit tavaly ősszel vettem.
Teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal.Viszont hosszú távra tervezve azon gondolkodom hogy eladom amíg viszonylag jó áron eladható és cserélek. Konkrétan Oneplus 3-at tervezek venni, de most nem szeretnék +70k-t költeni telefonra, így azt majd csak jövőre gondoltam. A Oneplus One-t el lehet adni most kb 55-60k-ért ,de ha várok vele még 1 évet, sajnos csak kevesebbért tudom eladni.
A lényeg az, hogy van-e olyan telefon amire megéri váltani úgy hogy +25k a ráfizetés és azzal is jól el leszek mondjuk 1 évig?A felhasználás teljesen általános: fb, messenger, viber, ritkán unaloműzőnek játék, néha film.
Köszi!
-
Ájvé
veterán
válasz Sayuar #103096 üzenetére
Rá lehet kérdezni, hogy juttatják el hozzád. Elképzelhető, hogy van egy útvonal (más Európai országon keresztül) amin keresztül hozzád érkezik és ebben benne van már az adott ország áfája. 12k pozitív értékelés mondjuk nem sok ebayen, de 99%-ban pozitív azért (itt elvileg nincsenek olyan csalások, mint alin).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest