Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz aggleány #30449 üzenetére
na igen, a galaxy mini az olyan alsó kategória még ha nem is kínai
hát a gio az nagyon nem fogott meg, de tény, hogy jó telefon. de használhattam próbálgattam nem jött át valahogy... az x10 mini pro-t jobb érzés volt kezelni, kézbe fogni
még rágom rajta picit magamthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
j.bravo
addikt
válasz aggleány #30449 üzenetére
A Gio-t mondjuk csak pár percre próbáltam boltban, valóban nem volt rossz. A páromnak LG P500-a van, más néven Optimus One, azt azért próbálgattam, és bár az elődje, a gt540 kinézetre szerintem szebb volt, a p500 szerintem elég jó kis telefon. Többek között a p500-as tapasztalatok is vezettek a "keeeell nekem okostelefon, keeeeell" érzéshez. A kijelző érzékenysége jó, felbontása is oké, sebessége is bírható ha nem egy mobil erőgépről állsz át.
Persze ha jól emlékszem, a Gio kicsit erősebb, na meg szebb is talán.A Nexus S egyébként szűk egy hét után bejön, bár fura hogy nincs rajta semmilyen alkalmazás, amiket a többi telóra rápakolnak a gyártók. Persze jó is valahol, hogy magam válogathatom ki (a logoutodat olvasom, hasznos! ) Néha meg tud akadni, pl ha lekérem a futó alkalmazások listáját, de amúgy általában, alapból tényleg gyors. Azért néha bevillan hogy nem lett-e volna elég egy Gio vagy Xperia mini. De elhessegetem
Whatever.
Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest