Hirdetés

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz stargazer #2250 üzenetére

    a PPC-k elsősőrban az érintőképernyővel jobbak, symbianból még csak UIQ van ilyen megoldással (de hamarosan jön elvileg a Nokia 5800), viszont az meg sajna kicsit lassú általában (nem maga a felület, csak az alápakolt hardver miatt).

    böngészéshez egyáltalán nem fontos a qwerty, de ha mondjuk sokat gépelsz (email, sms, fórumok, stb), akor ahhoz mindenképpen az kell, és nem virtuális qwerty, hanem fizikai gombok.
    kompatibilitás terén nem sokkal jobb a wimo, talán szinkronizáláskor, de amúgy minden okostelefonon lehet kezelni mindenféle fájlt (iphone-t nem tudom, de az nem is igazi okostelefon). viszont ha fényképezni is kell, akkor abban jelenleg a wimo-s telefonok nem a legjobbak.

    illetve szerintem ha wimo kell, akkor Samsung i900, vagy eseteg HTC Diamond (nagyobb felbontású, de fizikailag kisebb kijelző), illetve Samsung i780 (nem touchscreen). ha Symbian, akkor talán N82, vagy E71 (qwerty), de én inkább akkor már várnék vagy a Nokia 5800-ra (érintőképernyővel), vagy N85-re (am-oled kijelzővel). nekem személy szerinte nem jönnek be az N95 - N95 8GB jellegű telók, mert nagyon vastagok, és csúnyák.
    valamint hamarosan megjelnnek az Android alapú készülékek (HTC és Samsung egyelőre).

    persze mindez attól függ, hogy mikor akarod megvenni.

    szerk.: navigációért nem kell fizetni havonta, egyszer kell a navigációs szoftverért*, aztán annyi általában. leglaábbis ha jó szoftvert választassz (pl. az iphone-on a google maps nem ilyen, mert folyamatosan netről szedi a térképet). amúgy ha nem kocsival vagy, akkor a telefonos navigáció elég rövid életű lesz, mert nagyon szívja az akksit..

    eldiablo: szerintem nemcsak hogy van olyan jó az opera mini, de egyenesen sokkal jobb és gyorsabb, mint a minimap-es böngészője az S60-nak.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák