- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
hát, nemtom...beírtam a keresőbe, h russian mp3 download sites, és vagy 20-25-re rámentem. Eredmény: semmi. Legtöbbször be sem jött az oldal: párat már a Cloudflare DNS - 1.1.1.2 -megfogott, a többit a No-script vagy a Trafficlight. Ami bejött, az meg semmi kárt nem csinált. Egyik sem jutott el még csak a Defender közelébe sem...
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Szellem. #69653 üzenetére
Nem úgy értem, hanem ha van még mondjuk olyan licencre regisztrált email címed ami pár napon belül lejára vagy már le is járt akkor akár törölheted is majd regisztrálhatsz erre a 6 hónapos új licencre.
Nekem két címemre is volt regisztráció és kb. 40 nap volt hátra, de ugye 180 nap több mint 40. -
salaud
aktív tag
Miattad 20 ilyen letöltőoldalt nyitottam meg. Mondjuk nem gond, az utolsón találtam egy csomó Little Big számot, ami kellett. A lényeg: Xiaomi router, cloudflare dns-sel, böngészőben ublock jól konfigolva, semmi be sem akart jönni.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
-
turbokappa
senior tag
Üdv
A win10 topikban is feltettem, de talán itt kapok választ.
Mi ez: FotyDliszetFa.exe
Az alkalmazást nem lehet leállítani, a neten nem találtam semmit a vírusirtók sem jeleznek.
Üdv:VA semmiért vállalom a felelősséget!
-
Semplar
őstag
válasz turbokappa #69659 üzenetére
Szia!
Feladatkezelő > "Tulajdonságok", "Fájl helyének megnyitása" mit mutat?Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
junior11
veterán
Azt vettem észre 21H1 óta, hogy a Microsoft Defender miatt (lehet korábban is így volt, bevallom, nem emlékszem már), üresjáratban a notebook ventilátora gyakran hangosan pörög, ilyenkor a feladatkezelőben megnézve a MD tekeri a procit, gondolom ilyenkor végez vizsgálatokat, de szinte minden egyes ilyen alkalommal?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Cs1csó
félisten
A COMODO-val elsősorban a BUG-ok miatt van gond, sokszor produkált furcsa dolgokat amiket a program csak görgetett maga előtt.
A biztonságról szólva pedig kezdeném a két véglettel:
- akinek nem volt évek óta valós riasztása - akármilyen védelem mellett - annak bármelyik megbízható (ismert, elismert, stb.) védelem megfelelő és emiatt kézenfekvő - Windows 10 esetén - a már ott lévő telepítést és külön fizetés nem igénylő Defender- a másik véglet aki - nem úgy mint te hogy direkt - hanem mondjuk nem figyel semmire kattint mindenhova - is - na neki meg kb. semmi sem lesz elég jó előbb utóbb be fog kapni valamit
A kettő közötti felhasználóknak + akinek van erre pénze + aki egyszerűen szeret egy dedikált programot a gépén látni a kis dedikált ikonját a tálcán stb. annak pedig egy fizetős alternatíva vagy persze valami ingyenes amiből a választék mostanában elég szűkös talán a Kaspersky Free ami ajánlható. Akár az Avast Free-vel is lehet egy próbát tenni bár a legutóbb olyan érzésem volt, hogy kicsit fogta gépet - régebben ezt nem tette -
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #69661 üzenetére
Mint minden védelem ha tartós inaktivitást érez akkor kezdhet " ügyködésbe" pl. optimalizál, keres, frissít stb.
Magam részéről az üresjárati vizsgálatokat nem szeretem, azért van a valós idejű figyelés, hogy akkor fogja meg amikor futtatnám.Nekem is Defender van de nem érzem ezt amit írsz, ami normál esetben segíthet: ha a gép elég időt van bekapcsolva "idle" állapotban hagyva így a Windows le tudja futtatni a frissítés keresést, az optimalizálást (HDD esetén töredezettségmentesítést) karbantartást és akár a Defender is frissülhet stb.
A Defender szokott automata vizsgálatokat végrehajtani de nem tudom, hogy ez letiltható e.
Erről szokott az oldalsávon értesítést küldeni valami ilyen szöveggel: " az eszközön vizsgálatot hajtottunk végre x-ik alkalommal"
A WIndows-od naprakész? Esetleg frissítsd hátha az segít. Pár kiegészítő keresőt is lefuttathatnál hátha valami zavarja a háttérben pl. Emsisoft EK, DrWebCureIT, AdwCleaner
-
junior11
veterán
válasz Cs1csó #69663 üzenetére
Minden naprakész, csak mikor nincs a laptop piszkálva, akkor szereti pörgetni a procit a Defender (és nem frissítés). De ha elkezdek csinálni valamit rajta, pár másodper után abbamarad, szóval nem gond, csak furcsa, hogy ezt gyakran műveli.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Dumi86
senior tag
válasz junior11 #69666 üzenetére
F-secure AV-vel nincs ilyen gond Jó mondjuk ez a fizetősek között is a drágább. Kinek mi felel meg és mik az igények.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
turbokappa
senior tag
-
turbokappa
senior tag
-
stingy2
senior tag
válasz turbokappa #69679 üzenetére
1.fogalmam nincs mi ez. 2. ezért(is) csinálok friss telepítés után egy biztonsági mentést a tiszta rendszerről, mert ilyen esetben kb. 10 perc alatt újra lehet húzni programokkal, beállításokkal, mindennel.
INTJ
-
AtHoS
nagyúr
válasz turbokappa #69679 üzenetére
Virustotal feltöltés után mit írt rá?
read-only mode on the forum
-
turbokappa
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz turbokappa #69683 üzenetére
Akkor úgy tűnik ez megoldódott.
"a vírusirtók sem jeleznek" milyen AV-kat foglalt nálad magában, mert VT szerint elég sok felismeri, ráadásul a win alap Defenderje is köztük vanread-only mode on the forum
-
Szellem.
Topikgazda
És milyen vírusirtód volt amivel bekaptad a fentieket?
-
turbokappa
senior tag
Sziasztok,újrahúztam a gépet.
Win D. ki volt kapcsolva, Az mbm nem találta meg, és nem is találtam róla a neten semmilyen infót.A semmiért vállalom a felelősséget!
-
Cs1csó
félisten
Ezek nem tűnnek "veszélyesnek" inkább zavaróak lehetnek.
-
Jarod1
addikt
Google update ra bejelzett?
-
turbokappa
senior tag
-
törölt tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de ettől függetlenül megkérdezem, kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok: Szerintetek van jelenleg olyan vírusirtó fejlesztő cég, akik nem dolgoznak együtt a kormányokkal?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz #45687808 #69690 üzenetére
Egyenlőre úgy néz ki, hogy ez a cég az F-Secure. Több helyen olvastam, hogy ők azok, akik senkinek, semmilyen állami szervnek nem feküdtek le. Még a híres Edward Snowden is írt erről az egyik Twitter bejegyzésében.
Én ezt el is hiszem nekik. Ahogy kezelik az adatokat, az ügyfeleiket, stb., és ismerve Mikko Hermanni Hyppönen-t, abszolút hitelesek és megbízhatóak! -
Szellem.
Topikgazda
válasz #45687808 #69692 üzenetére
Be lehet szerezni olcsón az alza.hu-n! Vannak nála jóval drágább termékek is.
A többi amit meg leírtál állja a helyét. Meg rendszeresen vannak SAFE ingyenes promók. Most is beraktam ide is fentebb egyet, meg a Program promók topikba.
Én megvásároltam, mert nem szarakodtam az ingyenes promóval. Nekem annyit megért, hogy támogassam őket! Ez a többi cégről nem mondható el. Régen az Emsisoft volt a kedvencem, de ott megállt az élet. Le vannak maradva mint a borravaló.[ Szerkesztve ]
-
Giii
senior tag
Helló!
Próbaképpen letöltöttem az F-Secure 1 hónapos próbaverzióját.
A kérdésem az lenne,hogy a windows féle defender és egyéb hozzátartozó védelmeket ilyenkor kikapcsoljam? Nem akadnának össze?AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Szellem.
Topikgazda
Eszembejutott egy érdekes kérdés. Az olyan gyártókat mint Audi, Merceds, stb. itt Európában ki védi szoftveresen? Mert az, hogy ezeknek a cégeknek mások a védelmi struktúrái mint egy home felhasználónak, az egyértelmű. De ezek a cégek is használnak AV-t. A Ferrarinak azt tudom, hogy a Kaspersky a partnere a Froma 1-ben is és védelmi tekintetben is. De például a fenti cégek védelmét kik látják el? Nem találtam róluk infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs