- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz Cs1csó #69747 üzenetére
,, Drámai változás nem lesz".
De igen! Drámai változás lesz! Pont erről szól minden.
Gyakorlatilag a létező összes dolog megujul és egy teljesen más rendszert kapunk. Lehet szépíteni, hogy egy update lesz és kész, de nem.
A defenderre kíváncsi leszek, kap-e végre valami jó kis grafikus kezelofeluletet és miben változik.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #69752 üzenetére
De mi? Az, hogy középen vannak az eddig bal oldalon lévő ikonok? Más kinézetű a fájlkezelő ikonok?
Van már kétablakos fájlkezelő, ReFS fájlrendszer? A Defender végre erősebb UI-t kap?Ami nekem elég lenne: UWP appok kukázása. Maradni a rendes 32 vagy 64 bites alkalmazásoknál.
Amit tényleg fejlődésnek éreznék, ha lenne egy a Vasember c. filmben látott Jarvis-hoz hasonló mesterséges intelligencia, ami tényleg több lenne mint a Cortana ami még magyarul sem tud.
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
válasz Jack Oneill #69755 üzenetére
Nem verziószámot kellett volna váltani, hanem menedzsmentet.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
savior
őstag
A Bitdefender freeről mik a vélemények?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
stuka20
aktív tag
Üdv!
Miért lehet az, hogy windows defenderben kivételek közé tettem + engedélyeztem is amikor elkapta és még sem tudom feltelepíteni a cheat engine programot. Vagyis feltelepíti, de utána egyből jön a defender üzenet, amivel nem tudok kezdeni semmit. Hiába keresem start menüben vagy ahova telepítette, nincs sehol. [link] -
Synaptic
senior tag
válasz stuka20 #69759 üzenetére
Nem a cheat engine-re ugrik , hanem az általa telepíteni szándékozott unwanted program(ok)re. Keress olyan verziót ami nem tartalmazza. 6.5 pl.
Plag : Ha beírom parancssorba , hogy IDDQD akkor bejelez a víruskereső ?
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Synaptic #69761 üzenetére
Nem értem az iróniádat. Aki csíter programot használ, az meg is érdemli, hogy bejelez neki a vírusirtó. Játékosként, sokkal durvábban lépnék fel a csalók ellen. Míg annak idején az IDDQD-val magadat szórakoztattad, addig ma például egy WZ-ban elég sok ember örömét keserítik meg a csalást használó nem nevezem meg kik.
-
Synaptic
senior tag
válasz Szellem. #69766 üzenetére
Egy online , akármilyen játétékra elég rossz fényt vetne , ha egy mezei cheat-enginnel lehetne csalni benne. Egy offline játékban meg had ne érje szó a ház elejét emiatt.
Ezzel az erővel a hangos könyv is csalás mert nem kell elolvasni pl az egri csillagokat.Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Szellem.
Topikgazda
-
XXLGuy
kezdő
Sziasztok
Lehet elég amatőr kérdés, de ha használok valamilyen vírusirtó szoftvert akkor a defendert ki lehet kapcsolni valahogy win10-ben?
Köszi
-
XXLGuy
kezdő
válasz Jack Oneill #69779 üzenetére
Ma reggeli eset:
Torrentről szedtem le egy alkalmazást.
Beriaszt rá, hogy van benne valami kártevő. (az ESET meg sem szólalt.)
Másik gépen letöltöm ugyan azt torrenten, ott nincs riasztás. -
stuka20
aktív tag
Csak kíváncsiságból, még mindig elég a defender vagy van más ajánlott vírusírtó a defender helyett?
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz XXLGuy #69785 üzenetére
Igen, főleg ha NEM az EDGE böngészőt használod. EDGE mellett ajánlott bekapcsolva hagyni. Az útvonal: kattints a tálcán lévő pajzs ikonra - majd katt az Alkalmazások - és böngészővezérlés opcióra és ott láthatod a SmartScreen opciót és ott a csúszkával ki tudod kapcsolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest