Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Szellem. #51988 üzenetére

    Hát bakker akkor én ittam túl sokat, mert valahogy nem találtam meg, hogy két különböző gépen használod az egy hszben leírt progikat. Olyan ez mint az egyenlőre <-> egyelőre esete: arra gondolsz, de ezt írod, viszont az értelme teljesen más

    De amúgy is lehet harakirit kell majd holnap józanul végrehajtsak, hogy 29 ms ping-re nőtt a válaszidőm :DDD kitudja miről :))

    Ne vedd támadásnak a hozzászólásaim, csak elég érdekes, hogy egy valaki mért valamit és innen egyértelmű következmény volt, hogy adguard felejtős. Nálam jelentősen sok filter van adguardban aktiválva, valószínű fölösleges és inkább saját magam megnyugtatására, de nem pörgöm azon, hogy valami lassú, mert nekem nem lassú. Lehet a 120/10-es netem miatt van ez, de akkor meg szerencsém van, hogy számomra ez is bőben elegendő :DDD sőt!!!!

    Örülök Semplar hozzászólásának, de én a bedobott hülyeség miatt biztos nem fogok méregetni, hogy kiderítsem mi az ami lassíthat. Szóval gyakorlatilag Semplar egy HŐS :R

    Srácok legközelebb kéretik nem gondolatolvasónak nézni másokat, mert ami neked egyértelmű az másnak bazira nem lesz az ;)

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák