- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz flash- #45399 üzenetére
Nem az, csak ahogy látod,már nem a legfrissebb. Itt a legfrissebb avc teljesítmény teszt, ugyan nem első, de azért nem is végzett rosszul a kaspersky. Alapvetően a szoftveres környezettől függ (a gépeket leszámítva), hogy miként teljesítenek és ezért is lehet az, hogy valakinek az eset válik be, van, akinek az avast és van, akinek például a360 ts...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Cs1csó
félisten
válasz flash- #45399 üzenetére
Imádom a grafikonokat és az av test cég is jó, de fizetős és ingyenes területen sincs túl extrém versenyző tehát ha a tudás alapján megvan a pár esélyes akkor érdemes tesztelgetni őket és A LÉNYEG HOGY A TE HARDVEREDEN hogy fut, a többi kb. lényegtelen. Adott programok megnyitási idejét megfelelőnek érzed e vele és nem fogja a böngészést kb. ennyi, Jah és ne nyírja ki a rendszert - stabil - legyen.
Amúgy lehetséges, hogy Kasperky mellett gyors a gép - a fentebb írt paraméterek alapján de a memória vagy processzoridő fogyasztása ennek kárára nagyobb. kérdés, hogyan tesztelték, plusz hogyan érzed.
-
Semplar
őstag
válasz Cs1csó #45402 üzenetére
Épp tegnap tettem fel KIS2017 -et és elég jók az erőforrás igényei, persze indítás és adatbázis frissítés közben nagyobb, de nem is akkor kell nézni.
Úgy néz ki megoldották a böngészős bugokat is (ncore -on finomgörgetés akadozott, lassan töltött be némely oldalt).Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #45409 üzenetére
Passz, érdekes problémákba ütközöl, nem tudom mi lehet a gond. Manuális keresés volt ez is? Milyen beállításokat változtattál? Alapvetően az is jó az avast-ban hogy sok változtatás nem szükséges az alaphoz képest, MEGERŐSÍTETT ÜZEMMÓD KÖZEPESRE állítása, esetleg kérdezzen vagy karanténozzon javítás vagy automatikus törlés helyett.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Cs1csó #45410 üzenetére
Az Avast fórumon válaszoltam,hogy mikor viszaállítottam a beállításokat, akkor a jobb gombos vizsgálat már úgy jelent meg, ahogy nálad,forgott a karika.
Igaz nem tudom, hogy milyen beállítás okozta ezt.
Most alapon hagytam mindent, csak a PUP-vizsgálatot jelöltem be.
Arra gondolok, hogy azért nem engedett ezen a fájlon műveletet végezni, mert talán az Eset (ez volt előtte a gépen) vizsgálatkor csinált vele valamit.
A programon beül, az antivírus összetevőnél is elindítottam a keresést, s érdekes, hogy itt a műveletek neve egyébként angolul jelenik meg.
A fájlvédelemnél erre a beállításra gondoltál?
Viszont a művelet nem sikerült ablak miért kétszer jön fel? -
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #45413 üzenetére
Ezt kérdezni is akartam hogy mintha egy iso-ban lenne, akkor már értem, elvileg iso fájlokat nem vizsgál, alapban mint ahogy tömörített fájlokat sem ez az alapbeállítás, nálam legalábbis.
Beállítások - fájlvédelem - testreszabás - csomagok - legörgeted elvileg ha ezt az iso vizsgálatot manuálisan csináltad akkor ott nem lesz előtte pipa tehát automatikus keresésnél átugraná.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Cs1csó #45414 üzenetére
Igen,az ISO előtt nincs pipa.
Tehát ahogy írod, csak automatikus keresésnél ugorja át, kézinél nem.
Azért Eset után tanulmányozni kell az Avast-ot, hogy kiismerjem a lelki világát.
Hétvégén rakom rá a megvásárolt céges asztali gépemre a WIN10-et, de még mindig nem tudtam eldönteni, hogy ESET, vagy AVAST!
Átlag felhasználónak mintha egy kicsit bonyolult lenne, hisz már telepítéskor a komponensek kiválasztásával feladja a leckét.
Bár én már 2001-óta ismerkedem a PC világával, több víruskeresővel volt tapasztalatom:
VÍRUSBUSTER,PANDA,ESET,NORTON,KASPERSKY,F-SECURE,MCAFEE.
Az AVAST Mobilos verzióját is teszteltem, tetszene, ha az a sok sallang ne lenne benne, pl. tisztító, stb.
Az Eset szoftvere egyébként ebben is csak a védelemre koncentrál. -
flash-
veterán
válasz Cs1csó #45402 üzenetére
én csak a kaspersky virusirtót vettem meg, és a gépemen egyenlőre jól fut.
Avast volt több évig de a legutolsó frissítés óta használhatatlanná tett több programot(dll hibával nem indultak),ahogy letöröltem újra jó lett minden, szóval avastnál valamit elszőúrtak nem kicsit hanem nagyon..
de nem bánom, LiLxWaYnEx-által linkelt teszt eredményekből egyértelműen kiderül, hogy a Kaspersky győzedelmeskedett leginkább..böngészőbe beépülő védelmi modul közül(chrome) melyiket ajánljátok? a kaspersky helyett az avastot adtam hozzá a chrome-hoz mert ahogy nézem ennek 5 csillagja volt de nem igazán túl szakmai döntés tudom
-
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Jack Oneill
veterán
válasz Winnie The P #45424 üzenetére
Munkahelyemen ESET van,allandoan bejelez a ccleanerre. Idegesito.
-
Kékes525
félisten
válasz Jack Oneill #45426 üzenetére
"allandoan bejelez a ccleanerre" Futáskor is, vagy csak a letöltéskor?
Az én ESET-em (10-es) békén hagyja. A 9-esnek sem volt problémája vele. A kéretlen és a veszélyes alkalmazások keresése is be van kapcsolva.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Winnie The P
őstag
válasz Kékes525 #45427 üzenetére
Így néz ki, és a letöltés befejezése előtt jelezett rá mind a két gépen:
LiLxWaYnEx: a slim verziót nem egyszerű beszerezni
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Kékes525
félisten
válasz Winnie The P #45428 üzenetére
Akkor egyértelmű, hogy a hozzáadott kéretlen alkalmazás az. Nekem a pro van, ott nincs kéretlen alkalmazás.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A Malwrebytes legutóbbi nagy frissítése óta másodszorra csinálja azt a program, hogy a gépem indulása után a Valós idejű Webes védelem kikapcsol.
Elsőre még azt gondoltam, hogy valami véletlen kikapcsolódás történik, de mivel se nem kapcsolt vissza magától se a védelem visszakapcsolását nem sikerült annyiból letudnom, hogy átlököm a kis csúszkát, meg ma is kikapcsolva ébredt a program. Így elgondolkodtam, mi lehet a hiba, de saját kútfőből nem találok magyarázatot rá.
Tudtok rá magyarázatot, hogy mitől van ez és esetleg megoldást? Annyit szoktam csinálni, hogy átlököm a csúszkát "Indítás..."-t ír ilyenkor, majd bezárom a programot utána újraindítom. Ilyenkor működik.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Winnie The P
őstag
Valaki használja ezt vélemény róla?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
blattida
nagyúr
válasz Winnie The P #45432 üzenetére
Ez egy avira motoros kereső, ezért nem rossz, de amennyire tudom, elég bugos is. Szerintem ne használd, hiszen az eredeti germán változat is elérhető ingyen.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
daimonion
senior tag
válasz Winnie The P #45432 üzenetére
Miért van az,hogy ezek az alig ismert programok mindig hasonlítanak valami másik programra.Ez jelen esetben pl a Tencent-re és a Quihoo ra ?
-
UserX
addikt
válasz HoTaZo #45430 üzenetére
Nálam ugyanaz a jelenség! A 3.0.6.-ra történő frissítést követően egy darabig nem csinálta, utána visszatért. Én nem vagyok hajlandó emiatt idegeskedni, szerintem még mindig bugos a program. Talán a 3.0.7.-ben végre javítják...
Web védelemnek ott van még nálam két kiegészítő (Comodo IceDragon): a BD TrafficLight, ami elvileg blokkolja a káros oldalakat+Adguard.
Neked mi a fő védelmi komponensed? Nekem EMSI AM.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
e-mail shield az micsoda? Növeli az e-mail védettségét?
Hol tudok ilyet beszerezni? -
Cs1csó
félisten
válasz daimonion #45435 üzenetére
Frissek és követik - lopják a trendet - plusz kínaiak egyívásúak. A régi kiforrot programoknál amik több mint 10 éve már léteznek idővel több UI változás után vannak már kialakult a saját stílusuk. Plusz valahonnan elindultak és valahová tartanak de ezek a programok csak kipattantak a földből pár éve és ezért ennyire egykaptafa ennyire friss a dizájnjuk.
-
törölt tag
Üdv!
beszívtam valamit
néhány oldalra kattintva ezt dobja fel csak úgy random :
http://www1.xmediaserve.com/ és akármi
goolge módszerekkel nem sikerült kiirtani
-
Cs1csó
félisten
válasz flash- #45437 üzenetére
Ezt milyen termékkel kapcsolatban kérdezed? Asztali levelező klienst használsz vagy pl. google-t freemailt tehát böngészőből elérhetőt? Bármilyen "email shield' csak az asztali levelezőklienseket védi ezek általában már a jobb védelmi progik része. Az AVAST-ban is van, de tuti van az ESET-ben vagy egyéb ismertebb fizetős termékben is.
Avast esetén, ha be szeretnéd kapcsolni akkor programok és szolgáltatásokon belül katt az avast eltávolítására mikor feljön az ablak akkor katt a MÓDOSÍTÁS - vagy valami ilyen lehetőségre és a telepített elemek panel megjelenik ekkor tegyél pipát az email védelem mellé okézd le és kész is.
-
Cs1csó
félisten
válasz #81556480 #45442 üzenetére
Kaspersky rescue disk - egy másik gépen megcsinálod rádugod - usb- n a fertőzöttgépre és hajrá.
Ezek a rescue diskek azért jók mert egy fertőzött rendszer esetén a rezidens - helyi védelem - már kompromittálódhatott azaz ha eddig automatikusan nem segített akkor már lehet nem is fog tudni. Egy új telepítéses kergetőt pedig lehet nem engedne a kártevő. Persze lehet kicsit túlzó vagyok de érdemes így csinálni. -
daimonion
senior tag
válasz Cs1csó #45441 üzenetére
bármilyen "email shield' csak az asztali levelezőklienseket védi ezek általában már a jobb védelmi progik része. Az AVAST-ban is van, de tuti van az ESET-ben vagy egyéb ismertebb fizetős termékben is.
Ez mind szép és jó de már bennem is felvetődőtt, hogy mit csinálnak ezek az "email Shield"-ek ?
Ugyanis valahol leírtam, hogy pl az Office 365-ben ha feltelepíted bármeyik komponenst Word ,excel, powerpont és ha a leveled ilyen formátumban jön akkor védett nézetben nyitja meg .Ami azt jelenti,hogy le van tiltva a dokumentumon belül minden egyéb sript stb futtatási lehetőség.Egy sandboxban fut a melléklet.
Ha pl tömörített állományban jön valami "rosszaság akkor felismeri ? Mert ugye a Comodoban nincs email védelem hanem úgy oldották meg,hogy amikor kitömöríted és futtatni akarod akkor vizsgálja Real time-ban és ha ismeretlen akkor sandboxban futtatja.
Egyáltalán van még létjogosultsága egyáltalán ilyen "ficsörnek"? Vagy csak simán "parasztvakítás,"?
Szerintem igen.Mert ha van egy védelmed amiben ugye fut a RT védelem viselkedés elemzö, Cloud bázisú elemzés, van benne sandbox akkor minek az email shield vagy micsoda ?[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz daimonion #45447 üzenetére
Bármelyik védelmet szét lehetne szedni kismillió különálló shieldre (ahogy pld az alwil teszi), de minek? Jól hangzik a "sok védelem" és beállítások szempontjából akár praktikus is lehet, azonban nincs semmi jelentősége, nem ezen múlik a védelem hatékonysága.
-
Kékes525
félisten
Írtam a winpatrolnak, hogy nem engedi futtatni a WinAntiRansom az ESET Netbank- és tranzakcióvédelemét, pedig a legmagasabb szintű engedélyt adtam az összes programjának. Csak akkor fut az ESET védett böngészője, ha kikapcsolom a WAR-t. Erre küldtek egy diagnosztizáló programot a "WinAntiRansomDiags.exe"-t, amit lefuttattam, de természetesen előtte jó paranoidhoz illően ( ) a vírustotálon megnéztem. Teljesen OK volt. Ezt az információt továbbította a winpatrol felé:
A program pedig így néz ki:
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest