- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékes525
félisten
válasz tpeter77 #44257 üzenetére
OK! A speciális uninstall linkje és a használata fenn van itt a fórumon, az eset topikjában. Lépések:
1. Biztonsági mód hálózattal,
2. le kell menteni a NetworkSettings-et a "netsh -c interface dump > c:\NetworkSettings.txt" paranccsal,
3. uninstall program indítása,
4. válaszolni kell a feltett kérdésre (melyiket akarod leszedni, ha csak 1 van akkor 1-es megnyomása),
5. majd az uninstal után vissza kell rakni a NetworkSettings-et a "netsh -f C:\NetworkSettings.txt" paranccsal.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
senzaj
senior tag
Sziasztok!
Telepítődött egy vírus és nem tudom leszedni semmivel.. Pls help!
Ezek lennének a gyanús fájlok:
KuaiZip
LDSGameCenter
LuDaShiNem tudom leszedni semmivel, van rá vmi megoldás?
-
UserX
addikt
Beteszem ide is, hátha valakinek fáj rá a foga. Én nem próbáltam, remélem működik:
6 hónap, 1 gép ('only for new users of AVG'!).
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz senzaj #44260 üzenetére
Hmmm. Esetleg tölsd fel a virustotal.com-ra a gyanús file-okat, nézd meg melyik írtó ismeri. Javaslatom ezután első körben: ESET Online Scanner, ha nincs eredmény: Kaspersky Rescue Disk.
Üdv:
UserX
(Bocs, az előző HSZ.-om már nem volt módosítható, csak most olvastam )
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz senzaj #44260 üzenetére
Ha segítséget vársz, akkor azért többet írjál. Itt senki sem mindentudó. Én legalábbis nem vagyok az.
1. Miből gondolod, hogy vírusok? Van valami furcsa, szokatlan?
2. Mivel és hogyan próbáltad megkeresni, leszedni?
3. Milyen állandó védelmed van?Addig is a szokásosat tudom mondani: HitmanPro, Malwarebytes Anti-Malware-el, Dr.Web Cure It, próbálkozz. Ha nem jók, akkor Kaspersky Rescue Disk 10
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
válasz stingy2 #44206 üzenetére
Nem tudom a D-link mennyire tudná ezt.
Két HDD van, volume 1 minden mehet a volume 2 létrehoznék 3 partíciót, 3 felhasználónevet / jelszavat. Nem tudom pontosan hogy van ez.
FFP, putty sem jut át rajta?
Nem biztonságosabb egy külső HDD-n tárolni az adatokat mely nincs fizikailag a gépben, csak amikor kell? -
Kékes525
félisten
válasz Pityu. #44265 üzenetére
Ez minden ESET progihoz (és Windows verzióhoz) van, de külön kell innen letölteni: Manually uninstall my Windows ESET product
(#44266) senzaj: Megnézted a gépet az említett kergetőkkel? Attól hogy nem, vagy nehezen tudtad törölni, az még nem jelenti azt, hogy vírus. A törlés nem megy, ha az adott fájl fut. Legtöbbször az segít, hogy átnevezi az ember és a következő indításkor már törölhető. Azért ellenőrizni kellene a fertőzöttséget azokkal a kergetőkkel, amit már írtam. Milyen tünetek voltak, ami vírusra utalhat?
[ Szerkesztve ]
-
senzaj
senior tag
válasz Kékes525 #44268 üzenetére
Igen, csináltam egy egyéni ellenőrzést a gyanús területeken, de a NOD32 nem talál semmit, a Malwarebytes Anti-Malware viszont jó sok fájlt leszedett. Köszönöm a segítséget!
Tünetek: kínai reklámok mindenhol, asztalon, böngészőbe, start menübe, indításkor, megjelenő kínai értesítések, a winrart, a chromeot és az adobe readert felváltották kínai nyelvű programok. De szerencsére a múlté már.
-
GEPESZ66
veterán
Több cikket olvastam a védelmek PC lassításáról, s a Gdata-t IS elöl szerepelt a legkevésbé terhelő szoftverek között.
Mennyire igaz ez? -
-
SP4C3
veterán
C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\temp\
3 file:
tmp9C60.tmp
tmp701F.exe
tmp701F.tmpAz explorer.exe-en keresztül folyamat ismeretlen weboldalakat látogat, sűrűn: weblap.com/wp-login.php
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Szellem.
Topikgazda
válasz GEPESZ66 #44271 üzenetére
Nyugodtan felejtsd el a GDatat terhelés szempontjából!Én kipróbáltam és vicc a termék! Az meg pláne egy vicc hogy első helyen van abban hogy a legkevésbé terheli a gépet!Két percet nem adok neked és idegállapotba kerülsz!
Arról meg nem nyilatkozom aki ilyen tesztet publikálni mer! -
tpeter77
addikt
sziasztok
Eset 10-hez a neten hol tudok olcsón 1 évnyi licensz kódot venni? ebay is jó. -
Creepy
tag
[kép]Jó reggelt!
Nem vagyok még informált a Cleanerrel szemben, ezért kérdésem lenne. Hogy ha a képen látható Teljes meghajtó törlésre megyek, akkor a meghajtón minden törlődni fog? A programokkal együtt?
Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
Kékes525
félisten
válasz Creepy #44280 üzenetére
Igen. Akkor célszerű, ha kidobod, vagy eladod a lemezt és azt akarod, hogy mások ne férjenek hozzá a tartalmához, ne tudják meg, hogy mi volt rajta. A felülíró móddal szigoríthatod, hogy hányszor írja felül az adott területet. Minél többször, annál biztosabb, hogy mások nem tudják majd visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Próbaverziós kaspersky 2017-em van SSD-n. Igaz-e az, hogy csökkenti az SSD élettartamát azzal, hogy több gigányi adatot ír nap mint nap rá? Van erre megoldás, hogy ne tegye?
Köszi,
Szép napot -
Pano
addikt
válasz customer114 #44286 üzenetére
Öhm, mivel írna?
Maximum az adatbázis frissítésekkel ír -az meg költői túlzásokkal se karcolja a gigát-, az ellenőrzések és az aktív védelem csak olvasási műveletek (kivéve találat esetén a vírus törlése).[ Szerkesztve ]
-
sutyerák007
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék valamilyen vírusirtót venni a gépemre. Az összefoglalót elolvastam,de ettől függetlenül kíváncsi lennék a véleményetekre. Pár éve volt már rendes vásárolt ESET régi gépemen ami szimpatikus megoldás volt. Azóta mikor mi volt a gépen... Legutoljára Kaspersky-t próbáltam ki.
Gép: i5-6600, 8GB RAM, 120GB SSD 1TB HDD, GTX1060, WIN 10 Egy ilyen masinára lenne telepítve. Gondolom így semelyik sem lassítaná számottevően.
A kérdésem az lenne, hogy ti melyik cég megoldását ajánlanátok. Szerintetek melyik az ami a lehető legjobban védené a gépet. Természetesen tudom, hogy tökéletes megoldás nincs. A legszimpatikusabb számomra a Kaspersky/ESET, de ez csak egyéni vélemény. Bármilyen más ötletet is szívesen fogadok.
Előre is köszi a segítséget.
-
nagyúr
válasz sutyerák007 #44290 üzenetére
Maradj az említett Kaspersky-nél,nemrég lett linkelve a hely,ahonnan jó áron kapsz kulcsot hozzá.Legalább KIS-t vegyél,de ha kihasználod a Total Security plusz tudását,akkor azt.
Az ESS 10 sem rossz,ha az tetszett jobban. -
nagyúr
válasz sutyerák007 #44292 üzenetére
-
nagyúr
válasz sutyerák007 #44294 üzenetére
Nem,én írtam rosszul,a Kaspersky topikban volt erről szó mostanában.Nézz át oda is.
-
Cs1csó
félisten
válasz netpeti98 #44289 üzenetére
Egy ilyen gyorsan változó terméknél mint a vírkergetők egy évnél régebbi problémákat fölösleges emlegetni, ami akár az adott konfiggal összefüggő probléma is lehet. Erre az egyik legjobb példa az Avast szerintem, amin nyáron egy elég komoly revíziót csináltak és azóta kimondottan fürge stabil kis program lett. De a COMODO termékei között is sok változás történt akár egy év alatt is.
-
Pano
addikt
válasz Cs1csó #44297 üzenetére
"Avast szerintem, amin nyáron egy elég komoly revíziót csináltak és azóta kimondottan fürge stabil kis program lett."
Nagyon vas függő, de az én gépemet pl még mindig rohadtul visszafogja, érthetetlen. Lehet az ULV-s procira annyira nem sikerült jól optimizálni (már csak notim van).
Tény viszont, hogy a többségnek valóban fürge lett.[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Persze, mint írtam elég régen volt talán a 2013-as verzió környékén, és tényleg rendellenes viselkedés volt mert akkor fel se szabadította maga után a helyet, akkor javították is. Csak egy példa volt.
Arra utaltam, hogy nem jelenthető ki egyértelműen, hogy csak az adatbázist írja ki a lemezre.Elvileg a Support->Support Tools alatt kikapcsolható a naplózás (Traces),bár alapból nem kellne bekapcsolva lennie a leírás alapján.
Érdemes lenne megnézni, hogy úgy mennyit ír a lemezre.Mondjuk a Spotify esete óta tudjuk, hogy sok esetben még indok se kell ahhoz, hogy tobb GB adatot írjon valami a lemezre.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Úgy látszik most valami nem tetszik neki .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest