- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Egy újabb gyöngyszem:
Észlelési arány: 0 / 58(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
őstag
Erre pedig jó a NoScript, ha nem tévedek. Egyébként lazán el tudnám képzelni azt, hogy maguk az antivírus csomagok is tartalmaznak olyan scriptmodult, amely a hasonló tevékenységet akasztják meg. Talán a Kaspersky el is indult ezen a vonalon.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
@matthew@
őstag
Üdv mindenkinek!
AVG IS 2014-nél be lehet azt állítani h egy eszközt, pl pendrive, külső HDD csatlakoztatok, akkor átellenőrizze az AVG, mielőtt megnyitná a Windows. Ez jó is, csak van egy külső HDD, amit itthon sokat használok, csak ehhez a géphez van csatlakoztatva, be tudom azt állatni az AVG-ben h ezt a külső HDD-t ne ellenőrizze vagy nem tudja azonosítani a különböző eszközöket, ő csak átnézi?Matthew 24:42
-
herb555
tag
Valakinek van ötlete mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Amióta a BD 2014 IS-t felváltotta a BD 2015 IS, a gép boot ideje kb. háromszorosára nőtt. (a bejelentkezési ablakig eltelt idő nőtt meg drasztikusan, mindez I3 procin 8Gb rammal...)Ezenkívül létezik, hogy a BD átállítja a Windows update-t automatikusról kikapcsolt állapotra (vagyis NE keressen frissítéseket) ? Minden indítás után ebbe az állapotba kerül a Win7.
-
Bertiee
senior tag
válasz ViharVadász #29321 üzenetére
Valóban Game Módban van, megnézem. A boot idő növekedésére egyetlen gyógyír a korábban leírt BD eltávolítás csökkentett módban, majd új telepítés?
-
ƵøŁĭ
veterán
Szomszédom odaadta a pendrive-ot az oktatójának ,hogy tegye rá a kresz gyakorló programot . Este áthozta nekem ,mert az enyémek tele vannak . Filmet akartam rátenni de:
Na de oktató .(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
2011-ben az Avast úgy átengedte ,hogy öröm volt nézni .A az élmény mikor ugranak az ablakok felfele a fertőzött .exe-k miatt ,felbecsülhetetlen . Miatta kezdtem után na olvasni a dolgoknak és jutottam el ide .
(#29327) CJ4567Van egy pár sality remover . Fájlok ezzel vannak fertőzve gondolom .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Lehet BD 215 IS-ben nyelvet váltani? Sajnos az enyém németül beszél, viszont én nem...
Vagy reinstall és angol nyelvű promós kódda új telepítés? -
Dhampir
félisten
válasz CJ4567 #29327 üzenetére
Ez jó hír, mert Avastot futtatok 64-bites oprendszeren.
Szerencsére legalább utólagosan felderíthető MS eszközökkel is, habár a hatékonyságukat nem ismerem:
Malicious Software Removal Tool
Ezekről mi a véleményetek?
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.Napokban cseréltem alaplapot és procit.(Asus ranger VII,i5-4690k)Újra telepítettem az oprendszert és felraktam a bitdefender internet sec 2015-öt.Belőttem a gépet 4ghz-re.Aztán kezdődtek a gondok.Bármit állítottam instabil volt a gépem.Az alaplapi driverekbe is belenyúlt.Végső lehetőségként lecseréltem a bitdefendert eset smartra. Megszűnt az instabilitás.Van esetleg a bitdefenderen valami beállítás ami lehetővé teszi a használatát számomra?Eddig teljesen elégedett voltam vele.Sajnálnám ha nem tudnám használni.
-
kispx
addikt
CryptoLocker által titkosított fájlok visszaállítására szakosodott oldal indult
Páran szoktak a topikban vírusokkal szórakozni. Valaki megtudja mondani, hogy ez működik vagy kamu az egész?
-
Bertiee
senior tag
-
kivlov
aktív tag
Valaki árulja már el miért ragaszkodnak ennyire a bitdefenderhez mikor az esetek 90%-ban csak szívás van vele több gondot okoz mint hasznot és a védelme sem akkor szám mint amennyire istenítik?
Nekem csak gondom volt vele és jópár dolgot átengedett amit más av pl nem...és ahogy nézem malware védelemben sem áll a helyzet magaslatán a 0 napos dolgokban...
Csak az érdekel akkor miért ragaszkodnak hozzá? -
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz kivlov #29337 üzenetére
Elég jó védelmet biztosít ,továbbá egyik védelem se 100%-os .Active Virus Control és a B-HAVE technológia elég jól teljesít . Friss minták esetében sincs oka a panaszra .
Kérlek mutasd meg nekem mire alapozod ,hogy nem jó a védelme ? Szignatúrái folyamatosan frissülnek naponta illetve az említett technológiai elemek se az utolsók közt van . Kéretlen alkalmazások felismerése nem az erőssége . Teszt esetében az ilyen pár mintás dolgokat elfelejtheted .....
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
jani04
aktív tag
válasz kivlov #29337 üzenetére
Eddig nem volt vele gond.Most van.Le is cseréltem minden gond nélkül.Csak gondoltam ha menthető mentem.Nem vagyok az a minden hónapban más legyen a gépemen ember.
De ha nem jó hát nem jó.A total sec került 3500 ft 3 gépre 1 évre+ van 9 hónapra promóció az egész családnak ami 5 gépet jelent internet secre.Boldog mindenki kivéve engem.Amelyik gép fontos nekem azzal csak játszok oda meg elég az eset.A többinél meg jó a bit.Apámék kőkori dual koros gépe gyorsult tőle.Azt mondta ha lemerem törölni levágja a kezem.
Ez komoly így volt. -
angelius
aktív tag
Ma megjött a Baidu Antivirus 2015, az hogy beta vagy pre final nem tudom. De egész jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 / Windows 10 Pro /
-
jani04
aktív tag
válasz Bertiee #29346 üzenetére
A boot idő nálam nem volt sok.Nem mértem le de nem volt több mint most.Én a gép viselkedésén vettem észre,hogy gond van.Kékhalál kéhalál hátán.Elnézést másként ezt nem tudom leírni.Aztán rákerestem egy programmal mi ez.Egyforma hiba leírást adott mindig.Egy külföldi oldalon írták,hogy a védelmi progival lehet gond.Addig erre nem is gondoltam.Letöröltem a bit 2015-öt azóta minden oké.Addig a végtelenségig állítottam a biost(uefi) mindhiába.Csak alap beállításoknál volt jó.Én meg nem azért vettem k procit,hogy alapon menjen.
A bit eddig a legjobb volt.Csak a tuningot nem szereti valamiért nálam.[ Szerkesztve ]
-
angelius
aktív tag
A kinézeten változtattak gyorsabb lett a program. Traffic monitor bekerült. Témák is bekerültek ami eddig csak a betába volt. Winsok lsp, boot sector is bekerült a vizsgálatba.
Talált is két vírus, amit a 4-es verzió nem talált meg. Egyenlőre ennyi ha észre veszek még mást megírom.Samsung Galaxy A50 / Windows 10 Pro /
-
kivlov
aktív tag
válasz bobalazs #29338 üzenetére
Máshoz is van promo bár kezdem azt érezni nem véletlen van promo mert ezért pénzt adni
Van alternatíva pl ESS, emsisoft, 360 is ebből utóbbi kettőben is bd motor
Biztos jó hogy fogja a gépet hiszen ezba dolga azért vesz az ember drága gépet hogy egy ingyenes av elvigye a gép 30% át
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs