Aktív témák
-
F34R
nagyúr
jó kis malware oldal
http://inclabtec.biz/uk.so
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
A comodo sosem blokkolt oldalakat és még egy ideig nem is fog, lévén nincs ilyen képessége.
A d+ semmilyen kártevőt nem fog észlelni, mivel egy HIPS, viszont ha bármit elindítasz, akkor kérdezni fog, hogy akarod e futtatni.
Mint ahogy írtam, te az av részről beszélsz, csak kevered a neveket.
Csak olyan van, amit letöltés után észlel, mivel letöltés előtt nem ellenőriz semmit.Nem haragszom, de ezek szerint nem különösebben ismered a comodo-t.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
válasz blattida #33205 üzenetére
comodo-t nem ismertem csak egy próba volt a többi közt és nem tudtam milyen képességei vannak , voltak mivel nem is hallotam róla azelőtt, úgy voltam vele nekem mindenképpen Internet security kell mivel az XP tűzfala semmilyen , megtetszett mert kevés erőforrása van a vírusfelismerése meg közepes de mint írtam nem birok lerakadni egy terméknél/gyártónál próbálgatom mi lenne nekem megfelelő
Üdv F34R
-
blattida
nagyúr
Igen, emlékszem,mert már írtad, de így sosem fogsz semmit sem megismerni-kiismerni-elismerni.
Ha a személyes részét félreteszem és csak az objektív oldalát nézem, akkor is azt kell írnom, hogy ez nem jó taktika, már csak azért sem, mert teleszemeteled a géped...ha pedig van rendszermentésed és mindig helyreállítasz, akkor pedig nem értem, miért nem akarod megismerni az egyes programokat...
Neked nem is védelem kell...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
ludla
őstag
-
sznorbi2
senior tag
Jelentem az F-Secure IS 2011 BETA a flash alapú videók betöltési BUG-ja megjavult!
Már nem gondolkodik akár 1 percig a betöltésre, vagy legalábbis nekem minden rendben megy a Youtube-on.To protect and serve!
-
csaba1203
addikt
válasz pethYeti #33218 üzenetére
Meg tudom erősíteni,hogy nem volt gondom a tube-os videók lejátszásával.Most én is a G-tatá-t nyúzom eddig nagyon bejön.Sokat javítottak a 2010-hez képest.A sima AV-t használom nem merek már IS-t felrakni semmiből mert mindegyik tele van bugokkal.Mondjuk F-Secure-al nem volt semmi probléma atom stabilan végezte dolgát.
-
riki
senior tag
Hát nekem sem vált be tulságosan az F-secure ,mert ha be volt kapcsolva a web védelem nem tudtam internetes rádiót halgatni. Amúgy szerintem talán a leg felhasználó barát IS.
-
riki
senior tag
A nem rég belinkelt teszt: http://sashland.de/portal/2010/06/12/der-grose-sl-portal-malware-test-2010/#more-5315 szerint ha jól veszem ki ,a fizetős Bull-lon kivül mindenkit lenyomott az ingyenes comodo 4.1 ? Azért az nem semmi ,főleg egy német teszt szerint,akik hajlamosak haza beszélni.
-
Laybee
őstag
Tudtátok, hogy a Comodo tűzfal mellett nem megy a Google Chrome? Ez egy bug vagy mi?
-
sznorbi2
senior tag
válasz pethYeti #33223 üzenetére
Nem állt Default-ra és nekem mindig be van kapcsolva a webes forgalom vizsgálata.
Mindjárt megnézek egy webes rádiót.
Riki:
Minden okés a netes rádióval is csak a firefox zabál el egy vagon memot és az F-Secure meg sem moccan a rádióra.
Egyébként közvetlen netes rádióra gondoltál vagy winampon keresztül hallgatható netes rádióra?[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
Laybee
őstag
válasz joci761 #33228 üzenetére
És lehet tudni, hogy hogyan? Dragon se fut. Vagyis fut, de nem fogad és nem küld adatot a net felé. Állítólag a Chrome a hibás, nem a comodo.
Ez a problémám. -
N0RB3RT
tag
- Gran Turismo 5 -
-
félisten
Hali!
G Data AV 2011 blokkolja a letöltésvezérlőm(IDM). Azt játssza el, hogy pl egy 10 megás fájl letöltésekor, nekiáll dolgozni az IDM, blokkolja a GDATA, a GDATA letölt 1-2 megás darabot(külön ablak jelenik meg a jobb alsó sarokban), ellenőrzi, majd engedi tovább az IDM-et dolgozni egy darabig, majd ez kezdődik elölről. Roppant idegesítő és lassulást eredményező dolog ez, azonban ezt csak akkor játssza el, ha nem lehet folytatni a letöltést, azaz hiába a letöltésvezérlő, egy darabban, folytatási lehetőség nélkül tölthető le egy fájl.
Hol lehet ezt kikapcsolni?
N0RB3RT
Nem nem működik már a linkFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #33233 üzenetére
Szia Fire!
Jó látni ismételten!
Nirbival már kibeszéltük ezt a bugot a GData2011 kapcsán. Nem tudsz vele semmit csinálni. Ráadásul még van vele msá csúnya bug is. Így Norbi is átállt a KIS 2011-re.
-
RBJ
addikt
a kaspersky is bóhockodik a torrentel.
kezdek egy kicsit szerelmetes lenni a vipi be.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
félisten
válasz Szellem. #33234 üzenetére
Hali!
Na tévedtem, most már többszálon is előjön
Hát igen, van mit átolvasni, ami elmaradt a múlt hét óta, ezek szerint a GDATA-s bug (is) kimaradt. Amúgy mi az a "más csúnya bug"? Egy dolog, amit eddig tapasztaltam vele kapcsolatban, hogy ha tallózgatok a mappák közt, pl TC-vel, akkor a realtime ellenőrzése erősen meg tudja fogni a gépet, ha egy olyan mappába lépek, ahol pl 30-40 pl telepítő található...Fire.
UI: A KIS 2011 lekerült a gépről, ez a legújabb CF-es béta még rosszabb mint volt. Majd ha lesz (megint) egy "véglegesnek mondható" változat, akkor talán visszakerül, addig nem.
Most GDATA2011 AV +Comodo fal illetve a Pure van, illetve az Online Security Solution-t tesztelgetem a kimagasló HIPS illetve a remek kezelhetősége miatt, "sajna" fizetős...
CLT test - Online Security Solution V1.5
jelszó: by_fscd[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam egy házitesztet 3 vírusirtóval és számomra meglepő eredmény jött ki. A vírusírtók a Norton IS 2010, a KIS 2011 és az Avira Antivir Personal voltak. A Norton-nál a heurisztika állításán kívűl más opciót nem találtam ami befolyásolhatná a keresést, Kaspersky-nél a Custom scan-t maximális alaposságúra raktam, az Aviránál pedig a scanner "all files" beállítást kapott. A kártevők N0RB3RT Malware 5-11 gyűjteményéből származtak. A kivitelezés úgy nézett ki, hogy vírus védelem kikapcs, a vírusokat kitömörítettem egy mappába, védelem visszakapcsolása, majd keresés az adott mappában. Az eredmények:
A Norton 682 fileból 410-et hagyott, a Kaspersky 682/367, az Avira 682/11 mutatót produkált.
A két fizetős irtónál milyen konfigurálási lehetőségeket hagyhattam ki? Mert nehezen tudom elképzelni, hogy reális ennek a kettőnek az eredménye. A válaszokat előre is köszönöm.
-
F34R
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #33236 üzenetére
Mindenik azt mondja hogy a KIS 2011 , mennyire bugos nálam tökéletesen megy semmi gond nem volt eddig vele. nem fagyott ki ne mvolt memory leak sem scan-elés közben.
Ugye a Pure - ban van Sandbox?? mondjuk nekem az annyira nem bejövős.
-
RBJ
addikt
én a KAV 2011 t toltam de mikor másodjára fagyott ki a gép akkor döntöttem hogy kaki neki.
pedig elégé kav hű voltam. most vipre t próbálgatom és meg kell mondjam , hogy kellemesen csalódtam.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
McKane
senior tag
erről a programról mi a véleményetek?
Spyware Terminator
[link]NOD32 mellé mehet aktív védelemmel?
-
csaba1203
addikt
Lassan 1 hete használom és semmi problémát nem tapasztaltam torrentezés közben.Látom nem mikro torrentet használsz.A KIS 2011-el voltak ilyen gondjaim utoljára.
-
N0RB3RT
tag
- Gran Turismo 5 -
-
HZoli87
veterán
Hali!
Megnyugtatlak, sajnos Avira is ezt csinálja IDM mellett, folyton ellenőrzi a letöltési szálakat, ezzel lassítván a letöltést. Ha eggyel végzett akkor ugrott egy szép nagyot a letöltést jelző százalék és sebesség.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest