- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #17131 üzenetére
Nem jön össze, pedig úgy csinálom ahogy le van írva...
Kitöltöm a formot, elküldöm, kiírja hogy "A license file has been already generated for this email address. You can get only one license file per promotion!", de nem jön az e-mail címemre semmi...
Egyébként Avira Premium Security Suite licensz-t szeretnék igényelni..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
félisten
-
félisten
válasz DjPremier #17194 üzenetére
Hali!
Bocs, hogy kimaradtál... Régen a NOD32 2.7 esetén találkoztam ezzel a figyelmeztetéssel, ESS3/4 esetén nem.
Azt tudnám javasolni, hogy futtass egy-két online virus scannert az ismertebbekből: [link]
Amúgy meg az a W7 eredeti? Mert ha ezidáig nem szólt semmit a NOD32, most meg a W7 telepítése után ilyen gondok vannak, akkor vagy a W7 telepítőd tartalmazott egy kis "szeretetcsomagot", vagy lehet hogy a NOD32 hibásan működik a Te konfigodon W7 alatt.
(nem szabad elfelejteni, hogy NEM támogatja hivatalosan a W7-et)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
makaay2
tag
válasz Fire/SOUL/CD #17195 üzenetére
Kösz a nagyszerű összefoglalót. Én már kezdtem elkeseredni. Hát természetesen az emberi hülyeséget nem tudja kivédeni, bár az enyémet egyébkéntsem könnyű!!!
-
Gorneck
legenda
-
törölt tag
válasz blattida #17214 üzenetére
Azért elég merész dolog, a komplett IS-ek piacára friss belépőként érkezve zsetont kérni érte. Láasd a comodo ellenpéldáját, mely nem kért eleinte a complett IS rendszeréért pénzt.
Oké, hogy az avast az AV-k között már régen jelen van, az ingyenes verziók között elég jó a Home verziója, de mondjuk a fizetősők között már annyira nem fényes a helyzetet szerintem. Na most netes létük első tűzfala nem biztos, hogy versenyképes lesz a nagy és sok éves múlttal rendelkező többi piaci részt vevő között. Nekem mindenesetre nem kell, az már most fix Maradok a NIS-nél. Meg a tartalék promóciós BitDefendernél
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz #41133696 #17216 üzenetére
Szerintem annyira nem merész, hiszen marad az ingyenes alapverzió, ráadásul nem tudjuk,mennyit fognak érte kérni.
A Comodo IS már a megjelenése pillanatában is elérhető volt fizetősként, plusz csak támogatásban és wifi védelemben tér el az ingyenestől.
Lehet, hogy az avast tűzfala jó lesz, saját fejlesztés, és a komplett csomag jó árral párosul, akkor lehet, hogy viszik majd, mint a cukkert.
Pont ezért ne zárkózz el tőle ily kategorikusan.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
gézu
őstag
[link]
90 napos McAfee 2009 Internet Security Suite - csak egy accountot kell hozzá létrehozni és lehet tölteniIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
DjPremier
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #17205 üzenetére
Nem buherált ami oktoberben fog megjelenni az van fent,eddig nem jelzett néha ha ugy érzem felrakom és lefuttatom.De az az érdekes,hogy pendrive-on is van és ezeréve megirt dvd-n is ezt jelzi.Megnéztem az online scannert és semmi,több virusirtott is megnéztem egyik se jelzett ilyen virust. Nem értem
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
félisten
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #17222 üzenetére
az egész gépet, az a biztos sry kész vagyok...
-
félisten
-
L7wy
őstag
válasz DjPremier #17220 üzenetére
Amúgy melyik 7-esed van meg, angol, magyar, esetleg szerkesztett verzió? Priviben linkelheted is, bár sejtem honnan származik
Amúgy a fixmbr fixboot elvileg megoldja ha valós vírusról van szó. Ami a pendriven van, az sem küldhető?
Fire/SOUL/CD
Hát halvány fogalmam sincs hogy mit küldhetne be, nemvolt még soha bootvírusomWindows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
törölt tag
Symantec Internet Threat Meter Yahoo
Szomszédom találta
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
a kur.a anyját az ilyen oldalaknak...
csak az klikklejen rá, aki kíváncsi rá, hogy valóban fertőzött-e az oldal !!!! [link]
a WOT szerint szép zöld (biztonságos). -
félisten
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #17236 üzenetére
NIS2009 szerint is oké.
-
DjPremier
aktív tag
Az MSDNA-as ami megfog jelenni majd oktoberben,abszolut magyar.És hogy tudom megcsinálni ezt a fixmbr-t? Ha van adat a vinyon az károsodhat ha a fixmbr-t alkalmazom? Leirnád a menetét? Az az érdekes kiirt cd lemezen is jelzett a nod,több virusirtot használtam és egyiknél se jelzett még hasonlot se.A pendrive-on hogy lehet alkalmazni a fixmbr-t? Köszi a segitséget.
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!!..
Érdeklődnék, hogy Win7-hez milyen vírusirtó/k ajánlott/ak..
XP-n eddig NOD32 használtam..és egész jónak tűnt..Csak nme tudom ,hogy az új Win-nel teljes mértékben kompatibilis-e..
Fontos lenne, hogy a progi minél kevésbé lassítsa a gépet..
Köszönöm!! -
félisten
válasz DjPremier #17244 üzenetére
Hali!
Be bootolsz, a területi beállításokat követő ablak alján van a lehetőség, Repair your Computer címmel, oda katt, elkezd elemezni, majd megjelenik egy ablak, ahol a Startup Repair(első lehetőség) elemzi az indítást, ha hibát talál, akkor javítja(az MBR-t is)
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok hozzátok.
Ha netalán van valakinek felesleges promóciós BitDefender Internet Security licensze és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném.
Most AVG-t használok Win7-en, de nagyon nem bízok benne, a BitDefender sokkal jobb lenne.
Előre is köszönöm.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
gézu
őstag
55 Norton Antivirus 2010 genuine license key kerül sorsolásra Raymondnál ma, lehet feliratkozni
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Krystal_s
addikt
Fire/SOUL/CD , GoodSpeed , laca026 köszi h megnéztétek...
G-data még jelzett rá, de aztán elég hamar törölték a file-okat, már nekem sem jelez.
köszönet neked is Narxis
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest