- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Nekem egyszer volt olyanom, hogy a Nod32 2.7-es kiadása nem ellenőrizte a System Volume könyvtáramat! Listáztam az ellenörzött fájlokat és az istennek nem akarta megnézni, pedig volt is visszaállítási pontom.
Aztán egy uninstall, plusz az összes Nod32 maradék törlése a gépről, és egy reinstall után megoldódott. -
Sdi
addikt
válasz Szellem. #10803 üzenetére
Biztos, hogy minden mp3 vírus volt, mert az egyikre ezt kaptam a vírustotalon , ez meg a másik.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Szellem.
nagyúr
Biztosan az volt! Fentebb írtam, hogy indítsd el Windows Media Playerrel.
Egyébként, az Avira ismerte fel egyedül. De, ha visszaolvasod a topicot, én is felraktam az összes megmaradt fájlt VT-re, és ott vannak az eredmények.Egyébként tuti, hogy kártevők, mert elemeztem őket.
Az Antivir jól látta, mert valóban a Wimad nevű kártevőt tartalmazzák a hangfájlok!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Arra leszek kíváncsi, hogy a maradék 11 fájlt, a Nod32 mikor fogja felismerni. Mindegyiket elküldtem nekik analízisre! A 4 mp3 és wma fájlokat meg betömörítettem, így a közel 12 MB-ból csináltam egy 106kb-s zip állományt! Szóval most már rajtuk múlik, hogy mikor csinálnak belőlük adatbázist!
-
Superman
nagyúr
Itt a részletes riport a G Data felismeréséről: 84 heurisztika nélkül, 84 heurisztikával. Mindegy. Igaz, nem csomagoltam ki a fájlokat, csak a tömörítettet ellenőriztettem vele.
Riport:
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
jók és hasznosak ezek a tesztek nagyon!és számomra megnyugtató,hogy az avira ilyen jól teljesít :-) ápropó,az avirában hogy lehet beállítani hogy elküldj egy gyanús fájlt hozzájuk?
én ma kaptam meg a nodot a munkahelyen.gondoltam letesztelem.a rapidról húztam le egy rar-t,de ahogy kicsomiztam,azonnal jelzett.nem rossz cuccnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
Superman
nagyúr
válasz Szellem. #10813 üzenetére
Persze, hogy hivatkozom rá. Ha volt valaki, aki fáradtságot nem kímélve összeszedett ennyi kártevőt, hogy mindenki tesztelhessen, ez a legkevesebb.
Most még annyit csinálok meg, hogy kicsomagolom a cuccokat gy mappába és úgy eresztem rá a víruskeresőt....
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Plag ez tényleg jó ötlet volt!
Én is ajánlom cimbiknek! -
nagyúr
Tényleg nem volt bejelölve az archívum vizsgálat:
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Superman
nagyúr
Most végeztetek egy teljes vírusellenőrzést a G Data-val és ez az, amit nem bírok benne: szerinte az Adobe Photoshop CS4 egyik plug-in-je trójai. Hát nem az.....(Azt még megértem, hogy az összes program törést/cracket, vagy ártalmatlan trainert játékokhoz tórjainak nézi, de ez már kissé sok. )
A legszebb az egészben, hogy ezek után művészet lesz "lebeszélni" arról, hogy hagyja használni a bedolgozó modult. Notebook-ra van telepítve, 3GB rammal, egy AMD Turion X2-es processzor társaságában, de víruskeresésnél (Legmagasabb biztonság/prioritás, heurisztika be, mindkét keresőmotor be) 75 fokig melegszik fel a processzor, pedig alu hűtőpad is van alatta, a memória kihasználtsága pedig 51%-ról 70-re (!!!) ugrik fel. Mindez Vista 64bit alatt....
-
-
Szellem.
nagyúr
[link]Ismét itt egy láma, aki nem képes beíállítani egy víruskeresőt, és hirdeti a hülyeséget.
-
Superman
nagyúr
Újabb G Data gyöngyszemek, amelyek a beállítások "light"-osabbra vételével ugyan fékentarthatóak, de talán nem kellene ennyire tulbuzgónak lenni. Eszembe ötlött, hogy talán azért nyert annyi díjat és kapott 100%-os minősítéseket a Virus Bulletin-től, mert kiszűrt mást is (fals találatok), de a valódi kártevők is benne rekedtek.
Persze ez azért korántsem ilyen vicces:
Első gyöngyszem: telepítettem a Vista Service Pack 2-őt és otthagytam a gépet, majd csodálkoztam, hogy még mindig sehol sem tart és megnéztem mi a gond. A G data feldobott egy olyan ablakot, mely szerint egy program módosítani akarja a rendszerleíró adatbázist. Nézem, hát a SP2 exe-je az, de a G data benyögte, hogy idézem - "Uknown publisher" és ő ezt bizony nem tudja ellenőrizni, tehát, a végkövetkeztetés: Backdoor Trojan Generic.
Második gyöngyszem: Flash decompilert használok swf fájlokhoz adatok visszanyerésére. Egy ilyen programot akartam telepíteni DVD-ről, erre megint jön nekem a trójai baromságával. Értem én, hogy amiben van valamilyen keresési algoritmus, visszafejtési funkció az már gyanús, de könyörgöm: legális, ismert, fizetős programok??
A heurisztika kikapcsolásával ezek az anomáliák jórészt eltűnnek és egyébként sem erősebb a felismerése a fenti teszt igazolta - mint heurisztikával.
[ Szerkesztve ]
-
Pyriel
tag
A Webroot Antivirus with Antispyware-ről tudtok valamit?
Most fog lejárni az előfizetésem rá, de annyira nem néztem az utóbbi egy évben a piacot, nem tudom olyan jókat írnak-e róla, mint rég, vagy van-e már jobb tőle? 40 $ a hosszabbítás és a mai HUF árfolyamok mellett illő meggondolni mire költ az ember.
Szóval? Érdemes maradnom, vagy nézzek más után?
Előre is köszi!
"A szépség és az ész szorzata állandó." - Murphy. Ennyire ronda lennék?
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
blattida
nagyúr
válasz Pyriel #10834 üzenetére
Szerintem maradhatsz nála, mellette...nálam majdnem négy éve teljesít szolgálatot, az antivírusos verzió pedig majd két éve. Ha nem zavar a fogyasztása, akkor ne cserélj. Az egyik legjobb antimalware alkalmazás....
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Pyriel
tag
válasz blattida #10837 üzenetére
Igazából nincs vele nekem sem semmi bajom, én is már 3 évet húztam le már előfizetőként, és ezalatt meg voltam elégedve vele. Tény, hogy az 5.x verzióktól fölfelé már erőforrás igényes, de speciel a game mode-ot valami ilyesmiért találták ki.
"A szépség és az ész szorzata állandó." - Murphy. Ennyire ronda lennék?
-
-
Superman
nagyúr
Igen, magyar nyelven szól hozzánk, bár az ékezeteket nem kezeli túl jól, de ez is jobb, mint a semmi. Ígértek egy magyar weboldalt, amelyen lesz támogatás. Egyelőre nincs, ha valami gáz van, a német weboldalára irányít a szoftvernek. Amivel nekem nincs bajom, tudok németül, azzal már inkább, ahová irányít. Kíváncsiságból kipróbáltam, hová jutok, ha elfelejtem a jelszavamat. Elvileg egy olyan oldalra kellene, ahol a termékkulcsomat megadhatom és elküldik az adatokat a regisztrációban megadott email címemre. Na ebből az lett, hogy egy keresőoldalra irányított, ahol nem lehetett megadni semmiféle sorozatszámot, annyi volt ott, hogy milyen FAQ-ban akarok keresni.
Én 6990HUF-ért vettem az INternet Security-t, a Total Care, amelyben van rendszerhangoló is, majdnem a duplája. Ennyi pénzért valóban verhetetlen ár.érték arányban. Ha jól beállítod, belövöd, hasznos lehet. Szkript blokkolója az IE-be és a Firefox-ba is beépül. Ellenben sok memóriát eszik, különösen szekkenlésnél és a processzoridővel sem bánik kesztyűskézzel.
-
Superman
nagyúr
válasz Narxis #10835 üzenetére
Ez megint egy Sicontact Kft. reklámnak tűnik nekem, bár nem az közvetlenül, de közvetve mégis. Én csak azt kérdezném, hogy mindenütt ők a legjobbak? Vagy csak a legjobban promotáltak? A PC World-ben is jelen vannak (Csizmazia István állandó rovata révén), most a Chip-ben is.
Nem hiszem el, hogy nincs más magyar forgalmazó/cég, akik ugyanilyen komolyan vennéka dolgukat.
-
nagyúr
válasz Superman #10841 üzenetére
Érdekes, hogy a PC World-öt hozod fel példaként, a februári számukban a leghatékonyabb vírusirtó a Kaspersky volt, a legjobb ár/érték arányú a NIS 2009, még a Panda is begyűjtött valami különdíjat. (Nem, nem a leginkább gépzabálót. )
Ilyen távmenedzselős móka más support-nál nincs tudtommal, a klasszikus telefonos ügyintézés zajlik. Egyik programozó haverom is így szedte le a gépemről még az ősidőkben az egyik legmakacsabb vírust. Nem, nem a NOD engedte be, én kattintottam olyan linkre amire nem kellett volna.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
nagyúr
-
mg105
senior tag
sziasztok!
egy olyan problémám lenne, hogy fel szerettem volna telepíteni az új 4es ESET NOD32 SmartSecurity-t, erre az install végén a következő hiba fogad:
kérlek segítsetek, ha tudtok!
előre köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest