Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz vaakuum #2162 üzenetére

    Hát, "csupán" annyi a teendőd, hogy sokat játszol (az adott, fejleszteni való mech'-el különösen) és így - remélhetőleg - kapsz annyi EXP-t, hogy a fejlesztésekre is fussa belőle.
    A fejlesztéseknél megvannak adva azok területei: mozgékonyság, páncélozottság, stb. Ezekre kell ráérezni, hogy mivel lenne jobb, már használható az adott mech'. Egyáltalán kell-e abból az osztályból rá pont?!
    A fegyverzeten lehet a legtöbbet bukni: adsz pár pöttyöt x típusra, majd rájössz - egy nerf-patch után - , hogy azzal a fegyverrel nem is olyan jó az a mech' és így újra kell osztanod a pontokat.

    Részemről a fegyverzet (tapasztalatból kiindulva), a páncélzat/HP mindenképp maximális pontot kap - igen, szinte semmit sem érnek, de ez van - a mozgásra vagy marad, vagy nem, de az is prioritás.
    Amit nem használok az a speckó képességek - pl. radar depriv' - , mer' iszonyú sok, amúgy fölösleges pont kell ezek eléréséig.

    Nem olyan bonyolult ez, csak a fejlesztőkhöz hasonlóan, "angolszászosan" - igen, nagyjából egy elborult agyú 'pataként - kell gondolkodni hozzá! :K

    [ Szerkesztve ]

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák