- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamnia
csendes tag
válasz Cyberdinka #1027 üzenetére
Hello Cyberdinka!
Én is túl vagyok a műtéten, szerencsére elég simán ment minden. Altatás után kicsit remegtem, rángatóztam , állítólag pityeregtem is de hamar összeszedtem magam. A párom nem tudott mellettem lenni, így a nagymamám volt mellettem.
Engem Debrecenben a Kenézyben műtöttek hétfőn és csak pénteken engedtek haza. Ha engem is a Klinikán műtöttek volna lehet még szobatársak is lettünk volna. :-)
Tegnap az első éjszaka elég rossz volt itthon, fáj iszonyatosan, de próbálok uralkodni felette így csak 3 Cataflam az adagom naponta. Az éjszakák a legrosszabbak, nagyon parázok , hogy be fog vérezni és a saját véremben fulladok meg, Jó lenne már túl lenni az egész mizérián. Most délután úgy éreztem egy seb darab csúszott le a torkom. Fura volt.
Nekem pénteken kell majd visszamenni a Kenézybe kontrolra, remélem addig nem lesz semmi gáz. Már alig várom, hogy ismét jókat egyek. Én a jégkrémeket hagyagolom , mert utána rosszabb, még jobban fáj és olyan mintha bedagadna is tőle. A teát én is kicsit langyosítva iszom, jobb úgy mint szobahőmérsékleten.
Egyébként én is 5000ft-ot adtam a dokinak(kicsit ellenkezett, de azért elfogadta) , nem volt több, de nem is nagyon sokat foglalkozott velem műtét után szóval.....Jó lábadozást mindenkinek! Aki meg még a műtét előtt áll, annak azt üzenem, hogy fel a fejjel ki lehet bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...