Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberdinka

csendes tag

Na, nekem most már minden gondolatom a mandulaműtét körül forog éjjel-nappal. Úgy látom, város- és kórházfüggő, hogy altatnak vagy sem. Jól megszívtam ezek szerint, hogy én a debreceni klinikát választottam (legalábbis ilyen szempontból).
    Egyébként nekem vannak még megválaszolatlan kérdéseim: ti fizettetek a dokinak a műtét után?
    Nekem nagyon erős dioptriás szemüvegem van. Egyszer már műtöttek altatásban, és akkor a szobában kellett hagyni a szemcsit, és fekvőágyon toltak át a műtőbe. Mandulaműtétnél saját lábán megy az ember a műtőig? Mert akkor én az első falat megcsókolom... És mivel az orromig sem látok a dioptriák nélkül, a velem szemben ülő orvosból sem fogok látni semmit. Ez persze lehet jó is, ha valaki nem stresszel, de én, ha nem látok, bepánikolok, mintha meztelenül kéne egy utcán végigmenni... Apropó meztelen: kórházi hálóing van az emberen, és bugyi a műtét idején? Mi van, ha fázni kezdek és reszketni? Műtét közben nem szabad nyelni? Elszívják valamivel a vért? Mi van, ha mégis nyelek? Kiakadhat az állkapcsom? (Szokott kattanni ásításkor...) Visszavisznek és letesznek az ágyikómra? És nem fogok tudni beszélni? Meddig nem? Hogy szólok, ha baj van? Azt mondták, aznap nem valószínű, hogy fogok járkálni. Wc-re azért ki tudok már menni aznap? Vagy ágytálazni kell? (Pfúúújjjjj...) Rajtam múlik, hogy éjszakánként felkelek-e inni, vagy felébresztenek időnként? Vagy sz@rnak rá? Látogatási tilalom lévén mennyi ásványvizet vigyek be magammal arra a 3 napra? Szívesen innék teát is, de főznek vajon? Jégkrémből mi az ajánlott, a dobozos vagy a pálcikás? Ízben mindegy?
    Tovább is van, mondjam még? :F

Új hozzászólás Aktív témák