- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
Ezt a Call Control-t magyarítaná valaki? Sajnos az eddig magyarított blocker-ek nem jól működnek.
-
Deck
titán
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni.
Próbálok kicsomagolni apk-kat de nem megy. Elég sok órát el*asztam már rá, hátha valaki tudna segíteni.
A sima apktool el sem indul, a fájlok megvannak pedig. Ezért, leszedtem az apk tool managert, kiválasztom, hogy 9-es decompile majd hibát kapok.
Itt a log:
|2013.06.16. -- 18:36:46,42|
--------------------------------------------------------------------------
'mode' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
java version "1.7.0_21"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_21-b11)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 23.21-b01, mixed mode, sharing)
Could Not Find d:\APK\Apk_Manager\place-apk-here-for-modding\../place-apk-here-for-modding/signedSystemUI.apk
Could Not Find d:\APK\Apk_Manager\place-apk-here-for-modding\../place-apk-here-for-modding/unsignedSystemUI.apk
I: Baksmaling...
I: Loading resource table...
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: Multiple resources: spec=0x7f02002f drawable/ic_sysbar_ime_default, config=-hdpi-v13
at brut.androlib.res.data.ResConfig.addResource(ResConfig.java:65)
at brut.androlib.res.data.ResConfig.addResource(ResConfig.java:58)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readEntry(ARSCDecoder.java:196)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readConfig(ARSCDecoder.java:165)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readType(ARSCDecoder.java:130)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readPackage(ARSCDecoder.java:105)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.readTable(ARSCDecoder.java:82)
at brut.androlib.res.decoder.ARSCDecoder.decode(ARSCDecoder.java:48)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.getResPackagesFromApk(AndrolibResources.java:315)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.loadMainPkg(AndrolibResources.java:50)
at brut.androlib.res.AndrolibResources.getResTable(AndrolibResources.java:43)
at brut.androlib.Androlib.getResTable(Androlib.java:44)
at brut.androlib.ApkDecoder.getResTable(ApkDecoder.java:148)
at brut.androlib.ApkDecoder.decode(ApkDecoder.java:98)
at brut.apktool.Main.cmdDecode(Main.java:120)
at brut.apktool.Main.main(Main.java:57)Windows 8 van fenn
JDK,ADK, fenn van. Környezeti változók beállítva így: c:\Program Files\Java\jdk1.7.0_21\bin\A systemui amit most szeretnék kicsomagolni JB-s. Az óra színét szeretném holos kékre.
Fogalmam sincs mi lehet a probléma
Remélem össze fog jönni és akkor utána szívesen módosítgatnék fájlokat és fordítanék is magyarra.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Farcy
csendes tag
tetszik ez a topic..(csakhogy vissza találjak)
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
macilacus
senior tag
Bármelyik régit is a lista elejére lehet rakni.
Az oldalnév mellet van három ikon, az első a felfelé nyíl felette vízszintes vonal, erre klikk és máris az első a kedvenc listán[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
macilacus
senior tag
Így is lehet, csak kicsit körülményes
Megnézed melyiket akarod utolsónak és hátulról előre mindet berakod elsőnek, a végére kész is a neked tetsző sorrendMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az oldalon elkezdtem gyűjtögetni a magyar fejlesztők munkáit, ez az opció a Magyar fejlesztések menüpontban érhető el.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Kérdezni szeretném hogy a Titanium Backup létezik magyarúl ? Köszönöm előre is !
-
beers
addikt
Esetleg ennek megoldható lenne a magyarítása?
M&N
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #5248 üzenetére
Frissült néhány app honosítása az elmúlt napokban...
- µTorrent Beta
- BitTorrent®
- Voice Caller ID
- Facebook for Android
- Dolphin Browser═════════════════════════════════════════
-
mmarta
senior tag
Megvan!
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Kérdezni szeretném hogy a "RootAppDelete" progi létezik magyarúl ? Mert én nem találtam sehol Köszi !
-
DonMarco
aktív tag
válasz Milestone2 #5279 üzenetére
Hibás a link nemtudom letölteni a pro verziót
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz Milestone2 #5283 üzenetére
Még jó hogy.. Mielőtt büntetést kaptál volna. Gondolkodni kellene előre nem warezolni.
PS5
-
w333
félisten
Üdv. Mindenkinek !
Azt szeretném kérni hogy valaki le tudná fordítani a Fancy Widgets 3.5.5 időjárás alkalmazást ? előre is köszi
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
arti1121
senior tag
urak! ha valakinek lenne eröforrása leforditani az LBE Security Master v5.0.3555 vagy a LBE Security Master 4.6.3005 ITT TALÁLHATO A LETÖLTÉSE Angol változatba.
nagyon köszönöm szépen ha valaki lát benne valamit! Szerintem nagyon hasznos lenne!!ha valaki elválalja megirná??
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
NoMagix
addikt
Tiszteletem az Uraknak!
Szeretném megkérdezni, hogy
ez a programot lehetséges lenne magyarra varázsolni?[ Szerkesztve ]
-
gidano
tag
Szevasztok!
Aki honosított programok után kutat, pár (kb. 300) alkalmazást itt megtalál, vegyesen minden félét.
Szabadon böngészhető a Fórum - minden téma 1. postjának alján az aktuális letöltés - de letölteni csak belépés/reg. után lehet: SymPDA AndroidÜdv. mindenkinek!
gidano -
batai15
félisten
sziasztok! asszony(ot 990) telójára kellene valami jó kis témázható kis hw igényű launcher, adw nem jön be neki (256 mb ram)
-
Szólista
senior tag
válasz batai15 #5296 üzenetére
Smart Launcher Free Én ennek a fizetős változatát használom,nagyon bevált.Az ingyenessel kezdtem és onnan váltottam a pro-ra.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Szulti6492
csendes tag
Sziasztok! Elnézéseteket kérem amiért ide írok, de a Facebook 3.3 alkalmazással kapcsolatban lenne kettő észrevételem. de magánál az alkalmazásnál csak Facebook fiókkal van lehetőség a hozzászólásra. Az első, hogy a bal oldali menüben véletlenül elírtátok a Barátok-at és helyette Batárok szerepel. A másik ami ugyan nem hiba, csak szerintem esztétikailag jobban mutat az az, hogy ugyancsak a bal oldali menüben mindent nagy kezdőbetűvel írtatok de az alkalmazásokat viszont kicsivel.
Lenne egy kérdésem is, nem tudom tudtok-e ebben segíteni. Azt szeretném megtudni, hogy ki lehet-e valahogyan kapcsolni az alkalmazás frissítését? Számomra eléggé zavaró, hogy minden egyes belépésnél megjelenik egy ablak, amely arra figyelmeztet, hogy frissítsem a programot. Ha frissítem, akkor a Google Playról frissíti magát amitől viszont Angol nyelvű lesz a progi.
Segítségeteket előre is köszönöm és további sok sikert kívánok a munkátokhoz! Üdv![ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Szulti6492 #5299 üzenetére
Szia!
A hibajelenségeket "kivizsgálom" a frissebb verzió aktualizálása meg folyamatban van.
Mindenesetre, köszi a visszajelzést!
Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest