- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy van e valami magyarított vírusirtó androidra?
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
begrimisu
aktív tag
Köszönöm de most már nem tudom kell vagy nem
-
kymco
veterán
válasz begrimisu #4309 üzenetére
Nagyon sokan nem használnak víruskeresőt biztonsággal. A víruskereső számukra felesleges erőforrás zabáló alkalmazás. Van olyan vélemény, hogy maguk a víruskeresők is elég gyatrák.
Mások attól érzik biztonságban magukat, ha víruskereső csücsül az eszközükön.
Én személy szerint ritkán szoktam felrakni egy-egy keresés elejére az avastot, de a teló viszonylag kicsi memóriája miatt nem használom állandóan.
Volt egy-két hét, mikor folyamatosan fenn volt, és vannak ezek a rövid intervallumok, mikor ellenőrzök, de eddig egyszer sem riasztott.
Én nem tarom fontosnak még.www.refujvaros.hu
-
Foose
addikt
-
begrimisu
aktív tag
rendben csak azt gondoltam hogy ha pc kell akkor telon is ha nettezel!
-
Black&White
addikt
Mar többen kértük a LBE Privacy Guard-ot, vmikor esetleg sor kerülhet rá?
Köszi előre is! -
elfelejtette
veterán
válasz Black&White #4314 üzenetére
Az nekem is jöhetne!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
RootRulez
félisten
válasz Black&White #4314 üzenetére
Elkezdtem korábban, de a progi újraindulgatott a telón, nem tom miért.
Így nem is folytattam...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz Black&White #4317 üzenetére
Na most felraktam és most megy.
Lehet amikor próbáltam a ROM-omal volt gáz...
-
RootRulez
félisten
válasz Black&White #4319 üzenetére
Háááát, ha akkor belekezdtem, csak folytatom...
-
RootRulez
félisten
No, a LBE Privacy Guard félig-meddig kész verziója letölthető az oldalamról, a napokban még finomítom
Ha valami nem úgy van, ahogy lennie kéne (nem használtam a progit, így lehet félreértelmeztem kifejezéseket), tessenek szólni vagy kézzel inteni!
-
Foose
addikt
Ez egész pontosan mi? Annyit sejtek, hogy tűzfal...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
elfelejtette
veterán
Alkalmazások jogosultságait lehet vele szabályozni/megvonni, de nekem tetszik az internetes adatforgalom programonkénti figyelése akár napi szintre lebontva is.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Foose
addikt
válasz elfelejtette #4324 üzenetére
Aham, nem rossz Érdekel a dolog... Köszi!
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Akik használják azoknak jelzett a program, de hátha van, aki nem ismerné a HUN APK Notifier-t. Ezzel a programmal értesülhettek a honosítások frissüléseiről PC-n.
Szóval frissült a HUN APK Notifier, a 0.706-os verzióra.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz cziroks #4254 üzenetére
Mit kell ahhoz tennem, hogy a dropboxban lévő cuccok közül, ha linkelek valamit, ne https, hanem simán http-vel kezdődjön?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Keeperv85
nagyúr
válasz PindurAnna #4330 üzenetére
Első kérdés: miért baj, hogy titkosított oldalra teszi a linket?
Második kérdés: miért itt kérded, miért nem a topicjában? -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Keeperv85 #4331 üzenetére
Mert nekem http-vel kellene egy dolog miatt. Mert ő linkelte itt és így be..de mivel privimre nem válaszolt, azt gondoltam itt tudják az eszesek
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz PindurAnna #4333 üzenetére
Én nem konkrétan a szoftver topicjára gondoltam, hanem a szoftveres Android topic-ra, véletlen sem akartalak letámadni, ha úgy tűnt volna.
-
kankalin
csendes tag
Sziasztok!
Ezeket a programokat nem tudná valaki magyarítani?
Viber
3D Digital Weather ClockIlletve a Viper-ről olvastam, hogy folyamatban van a végleges magyarítása, (kivárjuk) de jó lenne, ha valaki meg tudná mondani, hogy kb., mikorra várható.
A 3D Digital Weather Clock-nál nem a beállításokkal van gondom, (azokat megoldom) inkább az zavar, hogy az időjárásnál nem magyarul írja ki, az aktuális időjárást.Előre is köszi a segítséget.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest