- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fufuka66
csendes tag
Egy nagyobb projektet indítanék el... ehhez keresek android fejlesztőket! És mivel itt sok esetben kaptam korrekt hozzáértő segítséget, gondoltam első sorban itt próbálom a munka lehetőséget közzé tenni. Amikor én kértem Ti adtatok, most nekem van lehetőségem adni; akkor nem viszem első sorban máshova a lehetőséget! Mindössze ennyi történt... ill. az hogy kimoderálták...
Sietek utolérni a fejlődést... néha már-már megérintem, de aztán valahogy mégis mindig lehagy...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz fufuka66 #5554 üzenetére
Hirdetésnek minősül az állásajánlat is, főleg szakmai topicban, azért törölték. Egyébként alkalmazásfejlesztőket inkább az "Android programozás" szaktopicban érdemes "keresni" (Ott jó pár ember előfordul, akiket "megfigyelve" esetleg pü.-ben megkeresve bevállalnak ilyesmit! )
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Tudna valaki olyan appot ajánkani amivel könyvjelzőket lehet lementeni és egy másik droidos készüléken visszaállítani?
-
Topikgazda
Imo Messenger 2.7.1. magyarítva. Bár a Play-en már újabb verzió van fent,és az alapból magyar,ebben a verzióban anno még nem volt magyar. Az ok amiért ezt a régebbi verziót magyarítottam,a következő:
Taxis múltamból adódóan,egész nap kénytelen voltam az autóban ülni,és ott online lenni. Olyan üzenetküldõt kerestem,ami kezeli az msn-t,de nem eszik sokat. Ugye nincs pc-n már msn,(jó,van)csak skype, de a telon vigan megy,ott van. Legalább 30-40 appot kipróbáltam, az egyik legjobb amit találtam a kik messenger,de egy nagy hibája volt ami nekem nem tetszett, a statusbar-ban nincs ikon ami jelzi h online vagy,vagy hogy megy e még a program egyáltalán. Utána megtaláltam az imot, ment is pár napig, kurva keveset eszik,nem szivja az akksit, üziket rendesen átküldi msn-re is ,face-re is, van statusbar ikonja is,gondoltam na végre,megvan...de... a legújabb imo sajnos olyan h valami xp pontokat kell gyüjteni vagy mi, azzal h mennyire vagy aktiv az imon belül,és ugy tudod használni,sajnos a csajom nem aktiv, csak velem msn-en,mást nem csinált rajta, igy hát 3 nap után már nem is tudott irni nekem... na gondoltam a ku&@a anyátokat, ezért kerestem 1 hónapig megfelelö üzenetküldö appot? Nem csesztek ki velem... kezdtem visszafelé menni a verziókban,kerestem azt, ahol még nem kell aktivitást mutatni... meg is lett , az imo 2.7.1. Gyönyörüen megy 1-4 g-vel is,kettö hónapja használjuk,nagyon gyors,alig eszik valamit,real time átjön az üzi, Van statusbar ikon,látod ha online vagy,facebook chat is tökéletes,stb... Ha eddig elolvastál,és kinlodsz te is az üziküldö progikkal,most találtál egy jót :-),teszteld.....Imora nem muszáj accountot csinálni,elég arra,ami neked kell a progin belül,pl facebook,msn, steam...ezt a hármat teszteltem,ezek biztos mennek,skype nekem nem. ... (bár a broadcast nem rossz ötlet az újban,az hiányzik)
(Kisebb fordítási hibák előfordulhatnak)
Google Play leírás : [link]
Letöltés: [link]
https://gamergep.hu/
-
RootRulez
félisten
válasz Meggyi001 #5563 üzenetére
Szia!
Ezt a DashClock-ot én is néztem, mikor fordítottam az Arcus Weather For DashClock és nekem úgy tűnt. hogy eleve magyar.
═════════════════════════════════════════
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok!
A Trello-t ([link] )meg tudnátok lesni ?
Előre is köszi -
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #5583 üzenetére
Hát elötte pc-n neten regiztem gmail-lel a weblapján, telon elő is jön a gmail-em, h arra megy rá,de nem tud csatlakozni, hiba error stb...
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
mexel
veterán
bocs ez nem ide
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Szia RootRulez!
Ennek a proginak te szoktad elkészíteni a magyarítását! Megtennéd most is? Elöre is köszi! -
KTU
addikt
válasz TODI1111 #5590 üzenetére
Kicsit szebb lenne a fordító oldaláról / ra linkelni.
Esetleg kiírni az alkalmazás nevét: Profile Scheduler
Amúgy se jó a link."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
mexel
veterán
Közben kipróbáltam, jó is lett, köszönöm. Mondjuk már sokkal újabb verzió is van, de talán ez is használható lesz
-
callvote
senior tag
nem tudom volt-e már,de EZT nem ártana lefordítani
okos kis program,megvéd a csunya fizetős smsektől,amik titokban a háttérben akarnak maguktól elküldődni
és még sokminden másra is jóRedmi :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest