-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Emlékeztetsz majd akkor is?
Tankoltam ma, drága 87-est kapott a Shellnél, mert az volt a legközelebb. 9,14l/100km az átlag. Volt benne autópályás 110 bringával a tetőn és városi araszolás egyaránt.
Parkolós büntit még nem fizettem be, várok az új hitelkártyára, mert promo miatt az első 3 hónapban 10% visszatérítést adnak.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Én felajánlottam a készpénzes, biztosító nélküli megoldást, kb 8 ajánlatot is adtam neki különböző fényezőktől. Ragaszkodik a biztosítóhoz, nem tudom miért, a logikáját nem próbálom megfejteni, vagyis inkább annak a hiányát.
Az a műhely mondta hogy biztosítóval jobban jár a károkozó, aki a legdrágább ajánlatot adta. 2006-os swift első lökhárítójára 150+áfa a fentebb linkelt sérülés javítására.
Nekem is jobb lett volna a kp, hisz egy csomó időt megspóroltam volna. -
Snoop-y
veterán
Svajcban a speedtrap info nem aktiv a waze-ban. Kis kezeddel lehet jelezni mint rendor de ha masok nem jelzik akkor egy ido utan eltunik a terkeprol.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
félisten
-
barnam_
nagyúr
Nem küld neked az ügyfélkapu figyelmeztetést?
Engem már hónapok óta zargattak hogy "Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról!"Szerencsére úgy adódott, hogy most épp itthon vagyunk, a szerviz pedig eltudta vinni még a héten műszakira.
Amugy jo fogyi a 4.5, az Jazz szint.
Jaja, hamar bemelegszik a dízel nyáron, aztán 90-100-at tartani nem kell sok kraft.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem derült ki, mert nagy pakolásban vannak és a szerviz számlák valahol vannak.
De visszaszámolva esélyes ,hogy már láttak 60 ezret a gyerták.Ezért gondoltam erre. Meg ez az egyszerű. Amúgy jól indul és akkor is jól indul, ha előtte való nap vagy héten mondjuk normális távon használták. BP - Inárcs.
Az nem derült ki ,hogy a motor kihagy-e ha tartják a sebességet például...
Elég nehézkes velük a diagnosztika.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
nem volt gyerek ülés... ezért képes vagyok ismeröst is ledorongolni, bakker 200m-ért is az én autómban mindenki csatolja be magát... Gyerek ülés nélkül meg nem viszek el senkit... Tudom, hogy 20+ évvel ezelőtt sem volt, aztán mégis felnőtek valahogy a gyerekek, csak én nem elégszem meg a valahogy-al, meg a kék egyenruhás is megjutalmaz jobban, mint a hőskorban...
"... hát persze ..."
-
macilaci78
nagyúr
Én sem találom, több nagycsaládos kollégától, embertől hallottam, de nem jártam utána.
48. § (8) * A gyermeket nem kell gyermekbiztonsági rendszerben rögzíteni:
a) ha a gyermekbiztonsági rendszer beszerelésére a gépkocsi a gyári kialakítása alapján nem alkalmas (az ilyen kialakítású M1, N1, N2 és N3 kategóriájú gépkocsiban a 3 évnél fiatalabb gyermek nem szállítható, illetve a 3. életévét már betöltött és 150 cm-nél kisebb testmagasságú gyermek az első ülésen nem szállítható);
b) ha gépkocsi hátsó ülésén utazik, 3. életévét már betöltötte, legalább 135 cm magas és az üléshez beszerelt biztonsági övvel – testméretéhez igazodóan – biztonságosan rögzíthető;
c) ha taxi üzemmódban használt taxi gépkocsi és a személygépkocsis személyszállítást végző gépkocsi hátsó ülésén utazik;
d) ha a rendvédelmi szervek gépkocsijában vagy a mentő gépkocsi betegellátó terében utazik;
e) a menetrend szerinti személyszállítást végző autóbuszban;
f) a nem menetrend szerinti személyszállítást végző autóbuszban, ha álló utasokat is szállíthat;
g) ha 3. életévét még nem töltötte be és állva utazik az autóbuszban;
h) ha külön jogszabályban * meghatározott orvos által kiállított igazolással rendelkezik.Úgy tűnik, a taxi a leguniverzálisabb kiskapu a témában.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
grizlisandor
veterán
Esetleg ránézhetsz a Brembo Max vagy Brembo Xtra féktárcsa/fékbetét kombóra, utóbbi Mági ajánlásával!
-
tboldi
nagyúr
És nálunk is. Szeptember végén lesz műszakis az Ypsilon, és a bal hátsó dobfék kissé ragadós, félek, hogy túl nagy lenne az eltérés a jobbhoz képest. Még jó, hogy visszahúzott állapotban ragad meg, nem fog be.
Az első tárcsák és betétek meg csak szimplán kopottak, sőt a 84k km alapján meglehet, hogy ez még a gyári garnitúra.A Zimmermann egész olcsó hozzá, 2 tárcsa 30k Ft, betétkészlet 16k, 2 dob 41k, viszont szerelék és pofaszett nincs Zimmiből, így azt a Bosch-t venném, amit az előző Ypsilonba is építettem, az szintén 41k. Összesen 128k Ft.
Ha kiderül, hogy kéne még csúszka az első nyergekhez, az további 5600 Ft (TRW).[ Szerkesztve ]
-
-
_NCT
őstag
Köszi, én is így gondolnám, mert nincs előttem, hogy a hátsó fejtámlára rögzítik és kitekeredett pózban, hátsó ülésen térdelve mérnének hátrafelé. De valahol olvastam, hogy akár a hátsó ablakon is tudnak mérni, ezért van bennem a para. Nyilván a WC-re is bekapcsolom a Waze-t, most persze nem, mert csak 5 perc volt az út.....
-
tboldi
nagyúr
Én is kivettem műszakira a LED-es helyzetjelzőket, lökhárítóbontással és vellanyos racsnissal negyed óra alatt megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest