Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz tboy93 #191075 üzenetére

    Inkább fordítva, hiszen ablakot jobban szárít, ha megy a klíma, így ha nincs bekapcsolva, olyankor bekapcsolja. Átolvastam, ezt írtad te is, csak akkor miért van melegebb, ugye?! De "mindig" megy a klíma, így csak annyi, hogy ha a kocsi hőmérséklete mondjuk 10 fokkal hidegebb, mint a beállított fok, akkor az auto fokozat szépen folyamatosan melegíti fel (bár menüben állítható ez is 3 fokozatban), a maxnál meg rátolja az elektromost is. Gondolom én, tapasztalat alapján, aztán lehet, hogy nem.

    bandus: a radarkép nem percekig van kint, csak tényleg annyi, hogy már nem annak kellene ott lennie. Engem akkor zavar, ha kitolatás után már megyek és átnyomnám a rádiót/zenét másra, de vagy ki kell X-elni a tolatót, vagy várni egy kicsit. Apróság...
    Waze szintén nem megy, nekem megragad egy helyen, de a Google térképpel tökéletes (csak nincsenek benne a figyelmeztetések). Szerintem valami telefonon belüli engedélyezés lesz a gond, mert ha a telefonon elindítom a wazet, és úgy dugom rá AA-ra, akkor mutatja hol vagy, és egy darabig a mozgást is követi, majd megáll. Olyan, mintha a telefon lőné le a programot a háttérben futáskor (ami sima telefonon futtatásnál simán működik).

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák