Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
válasz gyuszaa #5299 üzenetére
Lesz hol bányászni bőven, pár újabb pool :
[link]
[link]
[link]
[link]És akkor még az előzőhöz kapcsolódva a hackshard másik szerveréről egy admin post :
" "IF You are located in Europe please switch your miners to our brand new EU Pool. click the link in the OTHER POOLS tab. This system has reached is maximum capacity and then some. Therefor you are getting some stalls on your cgminer by mining on this pool. We need to get half of the people from here to the EU server. so Please. Switch to the EU server if you can!""Ők legalább kiírták, a legtöbb meg lapít ilyenkor, ez a bajom a nagyon nagyokkal.
Én egyébként vagy a notnull-on vagy a hashaddicts-on támadom be a holdat.
-
-
janos666
nagyúr
válasz gyuszaa #8213 üzenetére
Nem, én tudtam.
Azt nem tudom, hogy mi lesz most, mert a diff szívesen az egekbe, az ár viszont nem feltétlenül lesz hajlandó követni. Ma vagy megint lesz egy szép kis rekord árfolyam, vagy elkezd gyengén csillapítva megdögleni.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
TooCool
aktív tag
válasz gyuszaa #9009 üzenetére
Nos ami ránk vonatkozik:
"A másik eset az, amikor kifejezetten a jövedelemszerzés érdekében forgatja valaki a bitcoint. Ide tartoznak az úgynevezett bányászok is, akik a számítógépükre telepített programmal segítenek a rendszer üzemeltetésében, cserébe meghatározott mennyiségű bitcoint írnak jóvá nekik. Ebben az esetben úgynevezett „önálló tevékenységről” van szó, amely után ugyanúgy 16 százalékot kell adózni, viszont meghatározott kiadások levonhatók. Ehhez nem kell vállalkozónak sem lenni."
A tőzsdei nyereség után is van ehó, ez tiszta sor. De ez nem kereskedés, hanem "termelés."
Amúgy nem innen tájékozódott, de lényegében ugyan ezt mondta.
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz gyuszaa #9186 üzenetére
#gyuszaa, köszi, akkor minden rendben van! A tárolást én egy 1 GB-s microSD-vel oldom meg, ott van a fiókban, legalább lesz valami haszna! Ha meg szükségem lesz a coinok közül valamelyikre akkor legfeljebb vissza teszem a gépre, elég kicsi az esélye, hogy pont akkor talál meg valaki, amikor éppen blockchaint hámoz a gép! 8)
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
flashx10
tag
válasz gyuszaa #9318 üzenetére
Mikor jelentkeztél a Poolwarzra? (én valahogy december vége felé), de még mindig semmi.
Most az is furcsa, hogyha megadom ugyan azt az E-MAIL címet, amit akkor regisztráltam, nem írja ki hogy már létezik vagy hasonló, hanem ezt: "Error: Could not create new account."
48 Pozitív és 0 Negatív értékelés
-
HSM
félisten
válasz gyuszaa #9419 üzenetére
Sírnál, ha tudnád, mennyi kutyust adtam el 50 satoshi alatt... Nem mertem a teljes termést félretenni jobb időkre. Azért nem panaszkodom, a kutyával nagyon jól jártam összességében már most is, és végülis a holddal is hatalmas plusszban vagyok, csakhát bosszantó, hogy pár óra és még egy 3X-os szorzó azért ott lett volna, nem mindegy, 15LTC-vel zárom 1-2 napi alacsony diff-es termelésem, ahogy sikerült, vagy 45-el.
[ Szerkesztve ]
-
Chappy
tag
válasz gyuszaa #9516 üzenetére
Egy hétre lőnék be egy gépet, amin amíg odavagyok két featuret tudnak végrehajtani:
a) bekapcsolják, ha kikapcsolt
b) elindítanak egy bat fájltSzóval poolcsere szóba se jöhet, mert a távoli menedzselést meg nem akarom megoldani (muter netezne közben otthon, nem akarom zavarni). Mennyire lennék merész, ha multipoolt raknék be egy hétre simán, vagy állítsam fixen moonra vagy doge-ra? (doge még ugrálgat, de nem hinném hogy menne tovább)
LTC-re meg csak azért gondoltam, mert a diff szépen visszaesett.
Middlecoin.com lenne a legjobb, de a parám vele az, hogy ne mtudom értelmesen követni, mikor mennyi a hashrate, share-ek stb...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest