Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz EQMontoya #84331 üzenetére

Nagyon is egyet értek veled. A következő genes vga már ddr7 el jön ami elég rendesen odafog pakolni a memoriáknak tempoban és akkor azokkal lehet majd megéri majd túrni bármit is. Viszont jelenleg ahogy írtad elavultak a dolgok diffhez viszonyítva.Még az kiamaradt a kátya eladható lesz , nyomot áron és az egész képletben mindig az marad ki a befektetőknél vagy a beszálloknál,hogy amikor megvesz az user egy kártyát az neki már minusz.... Szóval igazából a befektetés az majd csak akkor fog megtérülni amikor a kártya ára már visszajött.

Én annak idején annak a függvényében adtam el a kártyákat rigből,hogy megnéztem kb 6-12 hónap alatt mit tud kitermelni. Mennyi az a mennyiség eth-ból amennyit ennyi idő alatt ki lehet túrni. Amikor láttam azt hogy a jjelenleg kártyák árából közel 3x akkora mennyiséget veszek akkor már adtam is el. Aki megvette örült mint majom a banánnak rá fél évre megszünt az eth túrás... a kártyák árát láthatod.. Szóval igazából a csávókám elég rendesen befürdött mert hiába túrt még 6 hónapot a kártyával az a vételi ár töredékét hozta csak vissza, a kártyákat pedig annyiért meg már nem tudta eladni hiszen jöttek a titánok , az lhr oldás és a többi....

Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák