Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#!/bin/sh
csendes újonc
Gyerekek mi a fene van itt ?
Mi lesz az equihash-al ?
Nvidia vonalról nézve az elmúlt 1 hónap....elmúlt hét....... de leginkább az elmúlt pár napban már elmegy az ember kedve az egésztől.
MPH-s vagyok az elejétől és nagyon szomorúan látom, hogy a fenntartási költségekért kell lassan üzemeltetni.
Év elején 0,5 körül is akadt a normalizált nvidias profit ez most 0,3 alatt van.....
Február elején 3x annyi volt a profit mint ma 2018. március elsején !?
What a fu@k ?
Ennyire bekavar a fork ez hihetetlen.
Lassan ethash alapon kell dolgozni ez meg szégyenPlatinum vagy gold ? .....hát ezen most nem aktuális szerintem gondolkodni
[ Szerkesztve ]
-
#!/bin/sh
csendes újonc
Igaz...
Akkor úgy mondom, hogy az elmúlt 3 nap alatt felére esett a bevételem MPH-n.
Nvidia equihash alapon.
Senki nem túr rajta ? -
szazbolha
addikt
válasz Bathalsar #42135 üzenetére
Szerintem nincs értelme kinyitni. BIOS mod után nekem a két verzió szinte ugyanazt a hasítást adta. Mindkettő Sapphire volt/van, a gyári órajelek is alig tértek el.
De... mindig van egy kakuktojás. egy XFX 560 amit az egekbe lehet húzni. Igaz csak 10%-al hasit többet mint Sapphirok, de érdekes hogy ekkora különbségek vannak. -
vizimento
senior tag
Akik még beragadtak ZCL-be:
Csináljunk egy ZCL airdrop-ot!
Előtte pár nappal 100USD felett eladjuk
Még egy shitcoin ide vagy oda már nem számít...
De hogy ON is legyek: az új coin is bányászható lesz[ Szerkesztve ]
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
olle
senior tag
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Swiftmendi
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ha ingyen van az áram(nem én fizetem) akkor meg e éri a játékos gépemmel napi pár órát bányászni? És ha igen akkor hol kell ezt elkezdeni? Nagyából vágom mi is az a bitcoin, de a bányászásáról nem tudok sokat.
-
lacos001
senior tag
válasz Swiftmendi #42169 üzenetére
Akár ingyen van az áram, akár nem...a leirtak alapján semmi értelme.
-
Danex
addikt
Morálisan nekem nem adja, hogy a szüleimet "lopjam" ,de ha nem ez a helyzet akkor nem szóltam.
Ingyen áram mellett nyilván minden megéri, pontosabban te dontod el, hogy havi 5-10-50$ megéri-e. De ezt neked kell kiszamolnod.
-
CoDWaW07
őstag
Hali!
Attól függ!
Ha érdekel a téma, akkor ha 0-ft-ot hoz, már a tapasztalat miatt is megéri elkezdeni a dolgot, de ehhez elég sok szíváson és olvasgatáson kell keresztül menni mire sikerül.Először azt ajánlom, hogy olvasgass utána legalább a legfőbb coinoknak, a lényegüknek, stb, és utána érdemes a bányászat után érdeklődni.
Amúgy az összefoglalót is ajánlom, a legfontosabb információkat elég jól leírja.
De röviden: 1 db GTX 1080-al jelenleg 2.5 dollár/nap körül alakul a max bevétel, de ehhez 0-24-ben kell hogy menjen, amit azért érdemes megbeszélni az ott lakókkal is.
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
szazbolha
addikt
Nicehash-ra regisztrálj be és egyből menni fog. Semmi macera. Keress rá ebben topikban a VGA-d típusára és annak megfelelően állítsd be. AZtán késöbb lehet kényelmetlenebb megoldásokkal is próbálkozni.
Vagy írd le mid van és biztos mondanak egy közelítő beállítást.
Ha ingyen áramom lenne már a kocsimat is eladtam volna hogy VGA-t vegyek belőle.... -
Swiftmendi
tag
válasz CoDWaW07 #42172 üzenetére
Hát kb heti 48 óráról lenne szó, de ha tényleg csak ennyit hozna "ingyen" áram mellett, akkor lehet csak beleásom magam kicsit és megnézem hogy működik ez, aztán abbahagyom.
Ha már itt tartunk, azt tudom hogy régen procival bányásztak. Létezik proci+kari bányász combó?
Habár gondolom megkapom erre a választ ha utánanézek itt a dolgoknak.(#42171) Danex nem a szüleimtől lopom az áramot természetesen a cégemtől
-
szazbolha
addikt
válasz Swiftmendi #42175 üzenetére
Ha a NAV-nál dolgozol,. akkor bocsánatos
-
aleister
veterán
2 x RX 560 - 28.4-30.2 MHs (ETH), 280-360 SOL, 90-130 TDP., 80-90k
GTX 1060 non Samsung - 17-20 MHs (ETH), 260-290 SOL, 120 TDP., 75-85k
GTX 1060 Samsung - 24.2-25.1 MHs (ETH), 260-290 SOL, 90-130 TDP., 85-95k
RX 570 - 26.5-29.5 MHs (ETH), 260-300 SOL, 120 TDP., 90-110kAz RX 570-ről nincs tapasztalatom, a neten olvasottak alapján írtam pár közelítő értéket. Azért jó az RX 560, mert a minimum értékek miatt (14.2 alatt még egyik sem teljesített, de sanszosabb a 14.5, és egyes példányok 15 MHs felett is mennek) nagyon jó garantált hashrate-et hoznak. Ráadásul létezik belőlük 45 TDP-s, tápcsati nélküli verzió, amivel a mezőny legjobb fogyasztású modelljévé lépnek elő.
Ugyanez igaz egyébként a 1050 Ti-re is. Kár, hogy az most jóval drágább.(#42161) Janou
Az így jó. Ha belegondolsz, akkor van valójában szükség a védelemre, ha el akarja valaki illetéktelen utalni a pénzecskéd, ha csak nézegeti, az nem para.(#42177) Tison
+1[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Az a 6 GB-s GTX 1060 lesz, ami meg jóval drágább, mint ami a felsorolásban szerepelt 300 SOL.t kímélő használat mellett nehéz elérni a 3 GB-s verzióval. Az ETH alatt megszokott powlimmel nekem 265.öt tudtak. A 300 már max közeli.
Asrock H110 pro BTC+ lapot hajtok. Riseren kívül semmiből sem kell plusz.
(#42182) szazbolha
De még mennyire, hogy jók.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
#!/bin/sh
csendes újonc
Most olvasom, hogy gondok vannak a MPH-al autoexchange terén....remélem mihamarabb visszaáll a rend.
-
AAntii
őstag
Lehet már tudni valamit, hogy mikor jönnek az asicok eth, cryptonight, equihasre?
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
peetersonn
csendes újonc
Sziasztok! Nem tudom jó topichoz írok e, de azért felteszem a kérdésemet. Remélem akad valaki jártas személy, aki meg tudja válaszolni.
Maga a bányászat nem gond, már megy pár hete egy kisebb géppel (egy 1070ti és 980ti). Viszont ez most jött csak velem szembe, hogy a NAV-nál a bányászott pénzből 37%-ot be kell fizetni és el kell számoltatni.
A másik dolog pedig, hogy én külföldön élek, a gépet pedig az egyik haveromnál hagytam, mivel otthon nem ért hozzá senki, az albérletbe meg nem tudom hova tenni. Magát a pénzt is a külföldi kártyámra utalnám ki, így legalább a plusz váltásdíjat is megúszom, amivel számolnom kell.
A kérdésem végül az lenne, hogy így is kell otthonra adóznom, vagy csak külföldön, vagy így érvényét veszti az adókötelsségem, mert egy másik országban termeltem ki azt a pénzt? (Egyébként a krakenre gyűlik a lóvé, ami nem az én nevemen van.) -
Reggie0
félisten
válasz peetersonn #42187 üzenetére
-
Yany
addikt
Tovább finomítottam a beállításokon, alég durvusz már a hashrate/w mutató:
6x EVGA 1070Ti
Claymore v11.0
RAM: +700
GPU: -100 MHz
TDP: 60%
Telj.: 192 MH/s
Fogyi: 680W konnektorból
Hőm.: 50˙C6x MSI 1070 Armor OC
Claymore v11.0
RAM: +625
GPU: -100 MHz
TDP: 60%
Telj.: 188 MH/s
Fogyi: ?W konnektorból
Hőm.: 55˙CEjj, de jó lenne látni most mit fogyaszt az Armor-os rig. Sajnos csak egy mérőm van és nem akarom átdugni, mert le kell lőnöm mind a két gépet akkor. Azt tudom, hogy -50 MHz és 65% TDP mellett evett 770-et. Most olyan 700-720W körül lehet. Egyébként nem tudom, hogy most mitől érzéketlen ennyire a teljesítmény a lefojtott GPU órajelekre, mert korábban már érezhető csökkenés volt itt...
szerk.: #42193: Linux alapú OS-en tudtommal nem gond.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
cuko
aktív tag
válasz aleister #42146 üzenetére
Olvasd már tovább légyszíves a következő mondatot is.
"Te melyiket választanád, ha használt tápot kellene venned - az ugyanannyi idős és teljesítményű platina vagy gold szabványút, ha ugyanannyi a kettő? És ha csak 1.000Ft-tal drágább a platina? És így tovább, már a rezervációs ár fogyasztónként, a Platinum táp jobban tartja az eleve magasabb árát/értékét."
(az a "már" "más" akart lenni)"Természetesen van egy árkülönbözet, amint belül az ember elgondolkozik a platinán."
- Ez volt az alapkoncepcióm, kiegészítve azzal, hogy "a legtöbb esetben nem éri meg a pluszköltséget, nem is beszélünk róla, mivel a prémium terméknek általában nagyobb arányú az amortizációja."[ Szerkesztve ]
-
Bathalsar
aktív tag
Tegnap kikapcsoltam az integrált videokártyát (Asrock H81 Pro 2.0 BTC), majd a háromból az egyik RX 570-re kötöttem a monitort, később a HDMI dummy-t (ezek nélkül nem indult a gép).
Arról már korábban olvastam, hogy az RDP bele tud harapni a sebességbe, ez jelentkezik is. Azonban RDP nélkül is veszített a kártya kb. 2 MH/s-t, ami azóta sem jött vissza. Ez ilyen, és el kell fogadni? Vagy van valami trükk?
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
melkah
tag
Ujra in stock a ledger nano s, csak a karacsonyi kisopres utan durvan elszalltak az araik.
A fura, hogy az arban benne van a posta koltsege, de ha tobbet rendelek, akkor sem lesz olcsobb a /db ara.
Varhato szerintetek, hogy lesz mostanaban megint learazas naluk, mint black frieday idejen volt ?
Illetve tudtok jobb forrast a gyari oldalon valo rendelesnel, ar szempontjabol esetleg ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest