Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Rimuru #21784 üzenetére

    A Sway engem is csábít, mert alapvetően a régi laposon nagyon bejött. Semmi gondom nem volt vele, egy alkalmat leszámítva, de akkor valami dev-git verzióval próbálkoztam. A normál kiadásokkal sose volt gond. Feature-ből is csak egy hiányzott belőle, ez a teljes képernyős alkalmazásról váltás, de ezt nem csak a Sway nem tudja, hanem kb. egyik tiling WM sem, akár X-es, akár waylandes.

    Ami miatt még nem teszem vissza, hogy X-es WM-ekből is van egy csomó, amiket még nem használtam, és minimalistábbak, próbálok azokkal is tapasztalatot szerezni. Plusz Sway-jel az egyetlen bajom, hogy logind-re dependel, és bár meg lehet patkolni, hogy anélkül menjen, de azért nem egy jó pont.

    Az Arch iso-ja még csak most gurul le, nem volt még időm a telepítésre. Még azt se találtam ki, hogy mit rakok fel az új rendszerre WM-nek, vagy dwm-et (ezt már használtam, de nem tartósan), vagy bspwm-et (próbálkoztam ezzel is). Openboxot nem akarom visszatenni, ami most fut, mert nem elég sovány, bár funkcióra elég lenne. Awesome-mal szintén ugyanaz a gond. Mindenesetre X-es WM-ekből nagyobb a választék.

Új hozzászólás Aktív témák