- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redchucky
aktív tag
válasz szundybence #2289 üzenetére
Nem értem. Miért kellene külön lejátszó az apphoz?
-
spiritex
veterán
válasz szundybence #2303 üzenetére
Mikrofon hangerőt sajnos nem lehet állítani. De nálam semmi gond a mikrofonnal, vigyázni kell, hogy nehogy úgy fogd a tabit, hogy közben befogod a pici lukat, ami a mikrofon. Okostelón jártam már így. De ha nem ez a helyzet, akkor ki kéne próbálni több partnerrel is, hátha a másik oldalon nincs eléggé felhangosítva a hangszóró. Esetleg hívd fel a Hívástesztelő szolgáltatást (ha van ilyen android-on is, igazság szerint nem tudom, nem néztem).
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
szundybence
aktív tag
válasz spiritex #2304 üzenetére
Tudom hol a mic-nyílás és teszteltem. Sajnos nagyon halk. Viszont van egy hangrögzítőm, amibe van konferencia mód. Nah, abban például jó lenne. Tehát lenne mód ah szabályzásra, de nem elérhető ez a funkció. Jó lenne tudni, hogy rootolás után például biztosan elérhető-e ez a funkció. Mert ez az egyetlen dolog amiért rootolnék. Szóval jó lenne biztosra menni.
-
szundybence
aktív tag
Egyébként ezek asztali gépen kitűnően működnek. Sajnos a tabon meg sem nyikkan egyik sem. Kíváncsi lennék rá, hogy másnak megy-e?
http://admin.gamaxmedia.hu/player-inside-full?streamid=mtv1live&userid=mtva&height=720&width=1280
http://admin.gamaxmedia.hu/player-inside-full?streamid=mtv2live&userid=mtva&height=720&width=1280
http://admin.gamaxmedia.hu/player-inside-full?streamid=dunalive&userid=mtva&height=720&width=1280
http://livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/
-
ricsip
addikt
Létezik lista arról, hogy a nem-3Gs változatok milyen USB OTG stick / modem-el tudnak internetezni wifi nélkül? Vagy a lenovo letiltotta a nem-3Gvel eladott válozatok utólagos 3G-sítését?
-
-
csabi63
senior tag
válasz szundybence #2306 üzenetére
Tabon nálam sem megy.De a MinDig TV app parádés minőségben tolja a királyi csatornákat.Nekem van Horizon GO(UPC)is,de azzal az utóbbi időben sok a probléma.Most éppen az Eurosport 2 karattyol valami délszláv nyelven.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz csabi63 #2308 üzenetére
Leírnád milyen Build-es a tab-od, mire van frissítve? Mert én amióta megvan nem engedtem neki a frissítést, mert a frissítéssel kapcsolatos akku problémák megjelenéséről olvastam. Lehet, hogy neked és páratoknak azért megy a MinDig TV, mert más a firmware.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
-
csabi63
senior tag
válasz spiritex #2313 üzenetére
Most megleptél.Nem tudtam róla,hogy bármit is telepítettem volna,ami az akkuval kapcsolatos.Gyorsan utánanéztem,és tényleg nincs semmi hasonló.
(Ezt a ki-be kapcsolót hol találom?)szundybence -A linkelt TV csatornák azért nem működnek androidon,mert Silverlight kell hozzá.Az pedig Windows alkalmazás.De hosszú élete már annak sem lesz,HTML5 lesz helyette.
-
spiritex
veterán
válasz csabi63 #2314 üzenetére
Most nincs előttem a tab, de valami Lenovo energiagazdálkodás alatt van, ha jól emlékszem. Annak idején éppen telepíteni akartam egy akksi kijelző app-ot, mert a jobb oldali elem ikonon kívül nem volt %-os kijelzőm, amikor rátaláltam a gyárira. Ha nem raktál fel semmi, akkor lehet, hogy ilyen karikás kinézete is lehet... nálam nem így néz ki mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabi63
senior tag
Videót tudok lejátszani Commander-ből indítva az SD-ről.De fájlokat másolni,áthelyezni már nem.Root jogot kér.Ezen a készüléken viszont azt nem fogom megcsinálni.Nincs rá szükségem.
spiritex-Sorry.Nem igazán értettem elsőre a kérdést,én a jobb felső sarokban lévő akku kijelzőre gondoltam.A bal oldali zöld karika az a Power manager jelzése.(gyári app)
Ott van állandóan,ezért is tüntettem el a jobb sarokból a százalékot.Nem kell nekem kettő belőle,hiszek egynek is. (Egyébként is tök ugyanazt mutatja mindkettő.)
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz szundybence #2326 üzenetére
-
csabi63
senior tag
válasz szundybence #2326 üzenetére
Nekem ugyan nincs rá szükségem,de már kíváncsi lettem,és kipróbáltam több böngészőt.A Yandex simán hozza HD-ben a Médiaklikk magyar csatornáit.A Dolphin is.A Chrome,Opera,Firefox nem.Az én gépemen legalábbis,mert már óvatos vagyok.
Ez alapján el tudom képzelni,hogy a linkjeid is jók lehetnek egyik böngészőben,míg egy másikban nem. -
csabi63
senior tag
válasz szundybence #2329 üzenetére
Szívesen.
És tényleg utoljára.Dolphin böngészővel.
De ugye nekem emiatt nem kell böngésző,mert megy a MinDig is.Nem is értem,hogy az miért nem jó nálad. -
-
spiritex
veterán
válasz szundybence #2331 üzenetére
Ezzel összehasonlítottad a tiédet? Mert az én Buid számom A3500FL_A442_01_26_140911_BG eltér Csabiétól, így én arra fogom.
-
Felho1976
csendes tag
Tegnap este töltőre raktam a tabletet (13%) és reggelig sem töltött fel teljesen (8 óra alatt 90%-ra). Tapasztalt valaki hasonlót illetve mi lehet az oka?! Kérem ha tudtok segítsetek. Köszönöm.
-
-
7om
tag
Az enyémről letört az usb aljzat, úgyhogy tölteni abszolut nem tudom, mennyibe kerülhet egy ilyen csere?Érdemes ezzel szarkaodni vagy vegyek újat?
-
7om
tag
válasz szundybence #2340 üzenetére
És mit kezdesz vele?
-
7om
tag
válasz szundybence #2342 üzenetére
Hát ilyen árak mellett amit találtam ráadásul Bp-n csak, asszem én ezt nem fogom megjavíttatni, ez vicc komolyan.Plusz még a postaköltség is aztán már van is egy fél ugyanilyen tabletem.az ár
persze az sem gond ha valaki tud sokkal olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
válasz szundybence #2344 üzenetére
Nem fogom kidobni nyugi.Csak kellene egy olcsóbb javító műhely, 10000 ft-ot nem akarok kiadni egy usb aljzat cseréért.De azért kösz, hogy átvetted volna xDD (ingyen is akár).pff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest