- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz vanezigy #1148 üzenetére
Szerintem ez nem OFF, lehet másnak is van (lesz ) ilyen kívánsága mnt neked.
OFF akkor lenne, ha eltérnénk a témától, pl azzal, hogy elkezdjük elemezni, mi OFF és mi nem
Mondjuk azt a részét nem értem, hogy "rendes magyar billentyűzet"
Mit értesz ez alatt?
Amit linkeltem, az olyan, hogy beállítod rajta a magyar QWERTZ-t és akkor olyan lesz.
Ahogy emlékszem, az ékezetes betűk a saját helyükön lesznek. Vagy nem? -
963kto
csendes tag
Sziasztok. Kényszer leállított GPS alkalmazást hogyan lehet újra aktívvá tenni? Az alkalmazások menüben a gps menüben nem reagál semmire, csak azt látom le van tiltva. Újraindítva a készüléket is ugyanez a helyzet marad: Köszi!
-
rhymes
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ki tudná próbálni, hogy a masina megbirkózik-e Hearthstone-nal?
-
vanezigy
aktív tag
"" Ahogy emlékszem, az ékezetes betűk a saját helyükön lesznek. Vagy nem? """
Sajnos nem.
Fentebb linkeltem, hogy milyet szeretnék, [link]. Ennyire bonyolult lehet billentyűzetet írni tabra?Azt értem rendes Magyar billentyűzeten, amikor nem kell külön keresgélni az ékezetes betűket és ha van is dedikálva akkor ne oldalra rakva hanem rendesen mint egy rendes klaviatúrán de ez a linken jól látható.
[ Szerkesztve ]
-
-
jichak
csendes tag
-
jichak
csendes tag
válasz kgabor3000 #1125 üzenetére
Kipróbáltam. Nem tudom hogy kéne futnia mert nem ismerem a progit. Alapvetően megy, kis ablakban is nem csúszik a hang, nem akad. Viszont ha visszaváltok nagy képernyőre akkor kicsit megbolondul. Egyszer elnémítja a filmet, egyszer meg nem is tudom, megismétli az utolsó egy másodperc hangsávját és így elcsúszik. De ha nem váltogatsz akkor nincs vele para, nem tudom hogy kéne futnia, mondom sosem használtam, a te kedvedért próbáltam ki
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, próbáltam rootolni a tabletet, (legújabb 4.4 van rajta). Telepítette elvileg a driver-eket, a flash program sem írt hibát, viszont ugyanúgy a kínai recovery van rajta. Többször próbáltam, máshonnan letöltött fájlokkal, de nincs változás. Mi lehet a hiba?
-
rokarudi
aktív tag
Na, most már kicsit tisztult a kép. Én a gyári recovery-vel próbáltam a zip fájlt telepíteni, nekem azért nem ment. Utána a ...Chech Sum pipával felment a cwm, aztán a bevette a zip fájlt is, és lett a supersu is. Sőt egy orosz oldalon twrp recovery-t is találtam: [link]
Rootolt tabletre csak fel kell másolni az .img kiterjesztésű fájlt és a Mobile Uncletools nevű app tudja frissíteni a recovery-t a TWRP-re, úgyhogy most már minden OK.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Aki járatos benne megmondaná melyik otg kábel a jó a tabhoz.1. http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=96&product=20183
2. http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=96&product=18385
Ha ezek nem akkor még azt megmondaná hogy hol kapható hozzá?
Előre is köszönöm a választ. -
Picicicus
aktív tag
Megvan..és ismerkedek vele...sokminden máshogy van mint egy telefonnál...ahhoz voltam szokva eddig
(OTG kábel engem is érdekelne hol és mennyiért vannak) -
haris
őstag
Tudom nem budapest, de én a budaörsi MM-ben nyomkodtam meg, majd pár nap múlva online megrendeltem (szintén tőlük)
Azért az alee-ból nem egy kunszt kimenni Börsre akár a tacskó-busszal.vanezígy #1156
akkor bocs, valahogy úgy rémlett hogy jó helyen van minden gomb.
Viszont még valami. Ha neked pont az kell amit linkeltél (hisz az létező app) miért nem veszed meg. Még annyiba sem kerül, mint egy fizikai.(bocs hogy a zsebedben turkálok,
de van amit nem lehet ingyen)Ja de lehet ingyen is.: ugyanaz FREE
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Média Markt Stop Shop. Most vettem egyet. Raklappal van kirakva, nyomkodható formában is van egy kihelyezett példány.
Első boot után:
Összes hely: 8,00GB
5,38GB Elérhető(szabad)
System: 2,09GB
Alkalmazások: 399GB
Képek, videók:24,00KB
Hang: 148KB
Letöltések: 8,00KB
Gyorsítótárazott adatok: 8,38MB
Egyéb:101KBModellszám: Lenovo A3500-FL
Android verziója: 4.4.2
Kernel verziója: 3.4.67Ha valakinek kell még valami adat a dobozból kivett állapotról fél órája van, addig töltőn van és nem piszkálom.
27 899.- Meg akartam várni a karácsony utáni akciókat, de nem sikerült....
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
block18
csendes tag
A hivatalos Hearthstone oldalon ki van téve a gépigény, amely szerint a kijelzőméretnék 6 inchnek kell lenni, Android OS 4+, és 1GB RAM-mal kell minimum rendelkezni. Ezeknek a kritériumoknak a tablet megfelel, ezért is tölthető Google Playről. Első indításnál sokáig tölt, de nem azért amiért előttem írták! Kb. 5 percig még csomagolja a fájlokat... A következő indításnál nem kell várni. Egészen jól fut, menüben van, hogy néha megröccen, de a játék a lényeg. Amint elkezdel játszani egy ellenfélel, akkor meg teljesen jó, semmi lagg sincs. Ennél gyengébb gépen is láttam már élvezhetően futni. Nekem több napos tapasztalat után nagyon bejön.
[ Szerkesztve ]
-
-
haris
őstag
válasz vanezigy #1179 üzenetére
Akkor bocs, én nem telepítettem fel, mert már elcsomagolva vár a tab az angyalkára.
A böngészőben azzal a felhasználóval léptem be, akié az A7-es lesz, és ott kiírta a play, hogy kompatibilis.Ezek után egyetértek veled! Miért nem kompatibilis? Ez csak egy sz@ros keyboard
[ Szerkesztve ]
-
vanezigy
aktív tag
Végül nekem is sikerült, annyi volt a baj, hogy nem elég kiválasztani a billentyűzetet, alapértelmezetté is kell tenni, na ez maradt el.
A javítás nálam nem jelenik meg, az az egyéb beállításokban kiiktattam....
Még tesztelem kicsit bár nagyon tetszik aztán lehet megveszem, akkor megszabadulok a vásárlásra való ablakok megjelenésétől. -
reelc
veterán
Vajon hogy menne a tabon az Imperium Galactica 2? Most féláron van.
-
LeslieG Jr.
őstag
Sziasztok!
Vettem karira a páromnak egy Lenovo A7-40 3500-FL tipusú tab-ot. A rendszert felfrissítettem a szokásos módon és az szoftvereket is. Most jelenleg a 4.4.2-es Android van rajta. Nagyon szereti a párom a My Talking Tom és My Talking Angela nevű cicás játékot nyomkodni. Szeretném feltenni neki ezt mert egy az hogy meglepi lenne a tab is meg a játék is karácsonyra. A probléma az hogy nem tudom feltelepíteni mert a Play áruházban azt írja hogy nem kompatibilis ezzel az eszközzel. Ezt lehet valahogy orvosolni? Mert a telomon a 4.2.2 Jelly Bean van és arra tökéletesen fel tudom installálni mind két programot.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Egy apró kérdés: feltettem a play könyvek akalmazást, de a filekezelőben azt írja egy epub kiterjesztésű file-ra, hogy nincs megfelelő program a file megnyitásához. Mit kell tennem, hogy hozzárendelje a play könyvek alkalmazást az epub kiterjesztéshez?
-
Berreh
tag
válasz LeslieG Jr. #1187 üzenetére
Telepítsd a MoboMarket-et, onnan telepíthető
-
stewe780
őstag
Hajaj, kicsit le vagyok maradva ezzel az android ismeretekkel. Ezt a MoboMarket-et nem találtam. Van kismillió találat, ha erre keresek, de konkrétan ilyen nincs.
Azt már valahogy érzem, hogy ezzel valami felhőtárolóból tudok könyveket olvasni, de, hogy oda hogyan mennek fel, nem látom. A progiban nem lehet feltölteni, más androidon lehetett, ott a kiterjesztéshez is hozzárendelte magát. Lehet pc-n kellene valahogy feltöltenem, még nem tudom, kutakodok kicsit.Na mindenesetre köszönöm a segítséget, erre a projektre rá fog menni a 7végém, már látom
-
Berreh
tag
válasz stewe780 #1191 üzenetére
A MoboMarket-et a játék által nem megfelelőnek ítélt android verzió problémájára javasoltam. A Google Play nem tartalmaz ilyen csomagot, ellenben a MoboMarket-tel a Google Play-t is lehet frissíteni. Böngészőből kellene az apk csomagot letölteni és telepíteni.
Azt gondoltam az epub-bal kapcsolatban, hogy az olvasóból kellene a könyvet megnyitni, utána már a javasolt alkalmazások között lesz az olvasó - remélhetőleg.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Hi. Olyan kérdésem lenne, hogy azon kívül, hogy a 4.4.2-es frissítéssel megjavul a yuotube app és elszáll az SD-re való telepítés lehetősége, megéri frissíteni 4.2.2-ről?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LeslieG Jr.
őstag
Köszi megprobáltam. Telepítettem a MoboMarket-et és telepítette is a My talking Tom free-t de a program elindulása után kiírta hogy download failed. Meg hogy ellenőrizzem a netkapcsolatot. Természetesen be volt kapcsolva folyamatosan a Wifi.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Berreh
tag
Nekem megkérdezi a telepítés helyét és például a Candy Crash Saga telepítése után az SD kártyán változott szabad hely mérete - ide kértem a telepítést. Áthelyezhettem például a WPS Office-t, ami ha jól emlékszem gyári app. A kártya kivétele után nem is mutatta a telepített alkalmazások között. Szerintem ez a probléma már nem probléma.
-
blakey
titán
Akkor megéri, jól értem? Mert akkor ráküldöm.
Amúgy jó a gép, valószínűleg az iPad mini megy, majd meglátjuk. Nekem elég ennek a tudása és rendben van a gépezet.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Berreh
tag
válasz LeslieG Jr. #1194 üzenetére
Elsőre nem a Free verziót töltöttem le, a CleanMaster üzenetéből tudtam meg, hogy nem vettem meg a játékot - miközben a macskával való értekezés ugyanazt a kapcsolati hibát jelezte. A Free verziót tettem fel utána - a gyermekek hangos kacagással próbálták ki - reklámokat nyom, de működik.
[ Szerkesztve ]
-
LeslieG Jr.
őstag
Uh akkor lehet én is benéztem. Kipróbálom mindjárt. Köszi.
-
Takhanto
őstag
válasz LeslieG Jr. #1194 üzenetére
Adj elérhetőséget, e-mailben elküldöm a telepítőjét.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs