- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pavlo
aktív tag
3G modemet lehet csatlakoztatni ehhez a táblagéphez? Próbálta már valaki?
-
törölt tag
Sziasztok.
Korábban láttam valahol egy panel-rezet képet, de most nem találom. Segítenétek?
-
Márton
nagyúr
A tab tetején lévő jack csak kimenet vagy köthető ide mic, line in?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
konkrétan: esküvőn rögzíteni a zenekar mixer kimenetét
A kamerahang sokszor torz a hangfal közelében. Emiatt van egy zoom h1-em, amit néha lerakok a zenekar elé, néha rájukcsatlakozok. De legutóbb túlvezérelt jelet adtak ki, aminek nagyon örültem. Ezért ezt inkább mégiscsak a tánctérre raknám, de valami olcsó eszközzel jó lenne a mixer kimenetet is rögzíteni. A telefonon be/kimenet a csati (bár nem tudom a vonalszinttel mit kezd), és nem is akarom egész este otthagyni..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
englishman
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 32 GB-os Kingston Class 10-es MicroSD kártyát a tabomhoz. Másoltam rá ezt azt, nincs vele gond egészen addig, amíg ki nem kapcsolom a gépet. Bekapcsolást követően a tab a tárhelyeknél nem látja a külső tárhelyet, azaz a memóriakártyát, a felső értesítősávban meg megjelenik az üzenet: "Sérült SD-kártya", és hogy szeretném-e formázni. Mi lehet erre a megoldás?
A másik kérdésem: milyen beállítást kell választanom ahhoz, hogy ha egy fájlt letöltök a netről, egyből a MicroSD-re mentse, ne pedig a belső tárra, hogy aztán onnan még át kelljen másolnom a kártyára.
Előre is köszönöm a segítséget! -
laskr99
addikt
válasz englishman #2663 üzenetére
Nekem azzal a kártyával a tabban csak a gond volt. Ha valami szon volt és pl játszottam a játékkal aminods volt mozgatva a zene nem.játszódtt le csak töltött stb.
2. Sehogy max mozillával. Ott is a configgal kell piszkálódni.
-
laskr99
addikt
válasz englishman #2665 üzenetére
Nem tudom. Régebben többiek ajánlottak kártyákat. Keress rá a keresőben. Nekem már nincs meg a tab 1 éve lassan.
-
McSzaby
őstag
Hi,
van ezekre a tabokra 4.4-snél nagyobb Android? Akár törten, nem gyári romra gondolok.
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Tomebonk
újonc
Sziasztok, lenne egy gondom. A tabletem(Lenovo A3500-FL) kicsit "meghülyült". Van mikor úgydönt, hogy akkor ő most újraindul. Van mikor megse várja, hogy feláljon a rendszer, mikor kiírja, a lenovo feliratát neki áll szaggatottan sípolni és leáll. Földhöz nem vágtam, egyszer volt lerootolva, hogy egy játékon belül gamekillerrel be csaljak egy-két dolgot. Utána raktam is rá vissza a rootot. Nem-e lehet-e rá rakni egy teljesen új 4.4.2-es androidot? Ha igen, hogy?
-
pajibá
tag
Sziasztok! Esetleg valakit érdekelne az eladó tabom? Billentyű nem a gyári.
Nem tudom mi lett vele, de eltűnt.
Doboza, töltője megvan, és egy tokot is adok hozzá.
Ezen kívül semmi gond vele. Nagyon keveset használt, nagyobbra váltás miatt szeretném eladni, bár még árat sem tudok rá. Ebben is kérném a segítségeteket. Köszönettel![ Szerkesztve ]
-
7om
tag
Na az enyémet sikerült kinyírnom, szétszedtem és elszakadt a hangerő+bekapcsoló gomb szalagkábele és nem tudom bekapcsolni, lehet ezt itthon javítani vagy bekapcsolni valamilyen másik módszerrel?Most ha rádugom a töltőt akkor 56%-os töltöttséget jelez egy ilyen elem ikonban.
-
Zolicska2
csendes tag
Sziasztok. Van nekem egy A3500-FL tabom. Ez ügye az A7-40? Vagy az A7-50? Kérdésem az volna, hogy rootolni csak a Flashtool-al lehet, vagy van rá valami ugy mond egy gombos root program? Pl Root Geniust is olvastam valahol. Válaszokat előre is köszönöm.
-
ChrisG
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, mintha megbolondult volna a kis Lenovo-m! 2 éves, az érintő kijelző tökéletesen működik, meg minden rajta, egy dolog nem:
- néha bekattan, és nem jön vissza a kép, ha lezár a képernyőzár. Hiába oldom fel a zárat, rezeg is, meg is lehet nyitni programokat (ha rájön az ember, hogy hol lehet az ikon sötét kijelző mellett), de nem látszik a kép.
Hallani, hogy elindul egy játék, megy a zene, ki lehet kapcsolni, majd utána bekapcsolni, csak képet nem ad.
- 1-3 nap múlva, amikor úgy dönt, már látni mindent, s napokig megy rendesen, aztán egyszer csak megint elszáll. Teljesen random, hogy 1 perc, vagy 2 óra használat után...
Valakinek volt már ilyen tapasztalata, vagy van ötlete, hogy mi lehet a gond? Már visszaállítottam gyárir állapotra, hagytam lemerülni, stb., semmi nem segített.
Előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat!Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Hogyan javasolt rootolni a készüléket?
-
Sylwer
csendes tag
Valaki esetleg cserélt már érintőpanelt ilyen tabletben?
Sajnos nem találok érintőpanelt sem ebayen, sem aliexpresszen. Mindenhol A7-50-est találok. Vagy ezek csereszabatosak?
Üdv.
S. -
dellfanboy
őstag
vki rájött már hogy kell tabletről pc-re vagy linuxra fotókat küldeni? öszekötöm usb kábellel mtp módba vagyok a mappákat látom, azonban a mappán belül a fotókat nem. próbáltam a ctrl-h eredmény nulla.
laptopon linuxon nagy nehezen BT-vel sikerült összekötnöm a gépet tudok is laptopról- tabletre fotókat küldeni, de fordítva nem jövök rá hogy kell.
letöltöttem vmi file transfer appot de avval se sikerül...eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
josik
aktív tag
válasz dellfanboy #2687 üzenetére
Én a telókon, és a tabon is MyPhone Explorert használok. Gyorsabb mint a bluetooth.
Te is fiam Bluetooth...
-
tamasia
újonc
Üdv Mindenkinek!
Elég halott most ez a fórum, de hátha....
Én most vettem egy használt ilyen tabletet. Szép állapot, úgy látom megy is szépen. Android 4.4.2 van rajta, rootoltam is, tudok rá USB-n számítógépről tartalmat felrakni. Egy dolog nem OK (eddig): már sok böngészőt kipróbáltam, de mindegyikkel gondom van. A youtube megy a saját alkalmazásából is, meg pl. a chrome-ból is. De más oldalak videói nem mennek. Valami driver kell, vagy valamit telepítenem kéne, nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Virtual box alatt kellene mukodnie az SP Flash Toolnak? Van nalam egy Lenovo A3500-FL tablet, annyit tudok rola, hogy boot loopolt. Most bekapcsolasra, csak a logoig jut el, nincs mar a csilingelos animacio, pontosabban a logo utan elsotetedik a kepernyo es csak a reset gombra reagal.
Nyomva tartva a hangero gombokat, csak ujraindulgat a logonal.Gondoltam SP toollal ujrahuzom, de csak Mac van itthon, igy Virtualboxos Win7 / Win10-el tudok probalkozni.
Driverek elvileg fent, mindket rendszernel ugyan az a hibauzenet fogad, amikor kikapcsolt allapotban lenyomott hang le gombbal dugom ra a gepre: S_COM_PORT_OPEN Fail(1013). Egy pillanatra felvillan az eszkozkezeloben a Preloader driver, majd el is tunik, gondlom ennek igy kellene maradnia, hogy el tudjon indulni a flash.Mit lehet erdemes meg megproblani, szerintem a tabblet dobja el a download modot is.
Let's begin, de gozaimasu!
-
tthom
senior tag
Max annyit megpróbálhatsz, ha van kedved, hogy szétszeded, alaplapról lehúzod az akksit és úgy dugod rá közvetlen USBre. Ha úgy se, akkor szerintem hagyjad. Anno órákat próbálkoztam az alaplaphibással és nem akarta. Legfőbb baja ennek a tabletnek, hogy nincs rá rendes újabb főverziós droid. A 4.4re már sok játék mondja, hogy nem, valamint a 8Gb tárhely is kevés. Amúgy erőben még nem vészesen lassú, az újak között is van rakat, ami ilyen 20-30e Antutut tud.
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Remélem olvassa még valaki.. Segítséget szeretnék kérni. A problémám az, hogy nem lehet gyári állapotra visszaállitani a tabot. A kábeles ujratelepítés nem megy mert az usb aljzat forrasztva ban már, csak tölteni jó.. A kínai reco megvan csak nem értem. Az angol nem jön be. Valahogy sd- ről kéne ujratelepíteni. A rom zip megvan. Előre is köszi.
Te is fiam Bluetooth...
-
envagyok
veterán
Most hozzám is került egy ilyen tablet.
Menni ment, de android és phone hibaüziket dobott.
Gondoltam újrateszem, az spiflahtoollal beollóztam a cuccot, fel is írta, de utána maradt a rendszer ugyanaz, ami volt, nem telepítette újra.
Aztán tovább próbálkoztam, most már sajnos gépre dugva is úgy bootloopol, hogy képet se ad, és usb eszközként is felismeri a gép, utána rögtön dobja.
Ezzel lehet még csinálni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest