- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
ED-ből lett vásárolva a tab március elején. A töltő csatlakozó és maga töltő hibátlanul működik, pedig rendszeresen van használva szinte minden nap. Ma megjelent az új fw és kb. 5 perc alatt fel is ment minden. Teljesen gyári állapotban van a gép, nem lett mókolva se hozzányúlva. Szüleimnek lett vásárolva, tehát nekik nincs is ilyesmire szükségük. Tökéletesen megfelel gyári fw-vel a számukra és a frissítés is nagyon szépen felment pár perc alatt. Tapasztalatokat még nem tudok mondani, mert most történt meg a frissítés, de eddig szépen működik.
-
törölt tag
válasz Freestyle79 #2055 üzenetére
Root+CWM Recovery és Backup,majd a lementett Backupot feltölteni valahova.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz #73029888 #2057 üzenetére
Ha van eg, cwm es scatter akkor még rootolni sem kell. Flashtoolsal fel lehet rakni a cwmet. Viszont ha mar van cwm akkor nem lesznek ota frissitesek. Vagyis csak akkor ha vissza van rakava a gyári recovery.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
laskr99
addikt
Sikerült a frissítés!
Csak egy valami fura az hogy minden bekapcsolás után azt írja kezdő alkalmazások előkészítése. -
Freestyle79
tag
válasz laskr99 #2060 üzenetére
Tegnap nekem is sikerült a sajátomat újra flash-elni. Gyári recovery, és root mentes 4.4.2 verzióra.
Erre felment egy 13 megás OTA frissítés, majd Vroot-al rootoltam újra. Így megmaradt az eredeti recovery, talán egy soron következő OTA frissítés is felmegy rá majd.
Bár óvatosan a Vroot-al, nekem rendesen teleszemetelte a laptopomat fél óráig tartott, mire lepucoltam.4.4.2 Firmware egy23 fórumtárs áldozatos munkája
Én ebből a Flashtool-os változatot raktam fel. -
törölt tag
válasz Freestyle79 #2061 üzenetére
Köszönjük a linket. 4.2.2-es változat is lesz idővel?
Egy leírást kérhetek hogyan kell újra flashelni a táblagépet? Lehet megoldaná a problémámat.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sikerült újra flashelnem,de nem javult meg...
Pár perc homokórázás után ha kikapcsolom és be akkor bejön a Setup Wizard.
[ Szerkesztve ]
-
Freestyle79
tag
válasz #73029888 #2062 üzenetére
Idővel nagyon remélem, hogy sikerül megcsinálnom a mentést. Csak ritkán kerülök fizikai kontaktusba a tabbal, amin még 4.2.2 fut. Legközelebb úgy jó 2 hét múlva csak.
Újra flash-elni elég egyszerű.
A root-hoz használt flash tool programot kell használni, a korábban linkelt mega tárhelyről a FOR FLASHTOOLS mapábban lévő rar-t letölteni, és kicsomagolni egy bármilyen nevű mappába, a flashtool mappán belül.
flashtool elindít, a Scatter loading-ra katt, és ott a kicsimagolt rar mappájából betallózni a scatter file-t.
Táblagép kikapcsol, Download gombra katt a flashtools-ban, majd USB-t bedugni a táblába.
Ha minden ok, elindul a folyamat.Factory reset után nekem se akart elindlni, csak a kis karika forgott . kb 2 perc után meguntam, és az SD kártya melletti kis reset gombbal kilőőtem. Újra bekapcsolás után már indult rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Freestyle79 #2068 üzenetére
Köszönöm a segítségedet,tegnap véletlen elindilt a flash nálam,de ugyanúgy FR után karika töltése van csak
Mind1 hírdetem a táblagépet.
-
tgeeb92
tag
Sziasztok!
Vettem én is egy ilyen tabletet! Eddig nagyon jól mükszik!
Fóliát hol lehet rá kapni? Én sehol nem találtam erre a típusra! -
darthsmoke
Korrektor
válasz tgeeb92 #2071 üzenetére
Szia!
Én Ebay-en rendeltem rá, kb. egy hét alatt megjött rendben.
Viszont közben egy barátomnak eladtam a táblagépet, de a rácsukós mágneses tok nem kellett neki.
Van esetleg, akinek kellene? Ha igen, írjon rám.Üdv,
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
pajibá
tag
válasz darthsmoke #2072 üzenetére
Ment privi.
-
pajibá
tag
válasz darthsmoke #2074 üzenetére
-
törölt tag
Preloadert hogy lehet lementeni?
Mert arra gondoltam,ha sikerül akkor format+downloadn módba raknám újra a táblagépemet,hátha megjavul tőle.
-
törölt tag
Felraktam az általam linkelt 4.2.2 ROM-ot. (#2052) és van benne magyar nyelv. Cserébe homokórázik első indításkor megint. Rosszabb mint a KK,mert ha Landscape módba van a táblagép,és a forgatást zárolom akkor álló módba rakva vissza,és ez nem jó nekem. Aztán lehet hogy vannak még hibák benne,szóval első és utolsó Lenovo dolgom volt,többet nem kérek belőlük.
Annyi pozitívum van hogy a kapcsolóknál megy a Display Settings,valamint a Biztonsági mentés és visszaállításnál nincs szürke ikon mint KK alatt.
Pár kép a rendszerről:
A partició ugyanolyan mint KK alatt,de viszont több a szabad RAM boot után.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
4.2.2 alatt annyi változás van hogy FR után kis várakozás után bejön a Setup Wizard.
+GPS beállítás is van.
+SD kártya normális támogatása.[ Szerkesztve ]
-
tgeeb92
tag
Nekem is volna egy problémám vele!
Mfg data: 2014.11.07
Build szám: A350FL_A442_01_29_150326_BG
Frissített 4.4.2 verzióra és mikor bekapcsolom a Lenovo logó után mindig kiírja hogy Android frissítése folyamatban. Kezdő alkalmazások 1/2 majd 2/2 utána be is tölt...
Root nincs -
jules007
tag
válasz #73029888 #2083 üzenetére
Köszi, beállítottam.
De sajnos továbbra is csinálja.
Android frissítése folyamatban.
Hol 3/5-től kezdi, hol 1/5-től egészen 5/5-ig.
Aztán még a Kezdőalkalmazás-at is írja.Akár be van kapcsolva a wifi, akár nem.
Másik, hogy lehet-e állandóra kikapcsolni a bootolás közbeni animáció hangját.
Mert azt sikerült elérnem, hogy ha kikapcsoláskor rezgőre állítom, akkor köv. bekapcskor nem zenél, de indulás után megint visszaállítja automatán a hangokat. és így köv.kikapcsolás után megint zajong.
Ezzel lehet tenni valamit? -
jules007
tag
válasz #73029888 #2085 üzenetére
letiltottam ezeket.
bár nem pont ugyanakkorák MB-ban, mint a te screenshotodon, de az mindegy.
gondolom, neked 4.2 van, nekem 4.4.2
vagy nálam volt automata frissítés némelynél.ettől függetlenül továbbra is számol, utoljára a 2/5-től 5/5-ig, plusz a Kezdőalkalmazásokat
amúgy a Power Manager nem tud segíteni a jobb energiafelhasználásban?
illetve a többi letiltott nem okoz gondot? vagy majd maguktól elindulnak, ha szükséges?
pl. Google play játékok nem kell a játékoknál mondjuk az elért pontszám eltárolásához?
ugyanígy a többi letiltott mit gátol meg?amúgy nem az enyém lesz a tablet, úgy akarnám átadni, hogy azért használható legyen, ha netezni is akar a tulaja.
-
doora18
csendes tag
Media Markt webáruházban vasárnapra tekintettel 22500FT
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Most mi a legutóbbi fejlemény a TVGO-val kapcsolatban? Nem megy 4.4-en, tehát inkább ne frissítsek rá? Köszi!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Thusor
őstag
válasz spiritex #2091 üzenetére
Én úgy tudom hogy megy már rendesen 4.4-en. Az utolsó előtti frissítéssel rendbe tették a dolgot. A mostani frissítéssel pedig a hangon is javítottak.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz spiritex #2093 üzenetére
Elég halk volt a hangszóró, elég rossz hangja is volt valamint nekem néha nem volt hajlandó megszólalni csak ha újraindítottam a tabot, de nekem ez a hiba már nem jelentkezik az új frissítés óta.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
törölt tag
Reméljük lesz 5.1.1 is rá
-
Thusor
őstag
válasz #73029888 #2095 üzenetére
Titokban én is remélem, de nem tartom valószínűnek. Sajnos ez a tab a lenovo legalja. Nem hinném hogy 4.4.2-nél feljebb mennének. Már az is fantasztikus, hogy nem hagyták a fenébe az egész tabot és még mindig érkeznek rá frissítések amivel a hibákat javítják.
-
Tomek979
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, elővettem a tabot a táskámból és kínai szöveg fogadott gondolom benyomódott valamilyen gomb kombináció, ezt mutatja:
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-04/13/347356_jb0fmr8u8anq4gkf_lenovo.jpg
és miközben ezt írom elkezdett villogni a kép aztán kikapcsolt, azóta vissza sem tudom kapcsolni.
Valami ötlet mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest