Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz 161 #7218 üzenetére

    Erősen eltértünk a lényegtől. :P
    Szóval azt ugye kizártuk, hogy lehetett volna kijelzőkábellel kapcsolatos hiba, mivel ahogy írtam, akkor külső kijelzőről mennie kellett volna - természetesen ez volt az első dolgok egyike, amit kipróbáltam (mellesleg azért erősen kibelezett, de bekapcsolható állapotában a kijelzőkábelt is cseszegettem, hátha kontakthiba, nem az, de ezen az érven lendüljünk is túl).
    Azt állítod, a BIOS-chip törlődése is hülyeség, tehát biztos azok a disznók a szervizben nekem tök fals infót mondtak. Mert hogy miért, meg hogy ennek az ő részükről mi értelme lett volna, hogy mondanak egy hülyeséget, hogy elfedjék a valós hibát, miközben egy nem túl vészes összeget kell kifizetnem, épp a BIOS-chip újraírásának összegét (8 és 9 ezer Ft között volt valahol, azt gondolom, hogy ez túlélhető, amikor az ember gépe egyáltalán nem kapcsol be, és házi módszerekkel nem tudja megoldani a problémát, többek közt a BIOS default visszaállítására vonatkozó hotkey segítségével sem), azt mondjuk még nem magyaráztad meg (szóval hogy mi érdeke lett volna nekik abból, hogy kamuznak, és azt mondják, más laptoppal is előfordult már házon belül is).
    Meg hát az sem derült ki, hogy akkor mégis mi más lett volna a hiba. :D Szóval? :)

    "Abban egyébként igazad van, hogy ez egy felhasználói fórum és semmi értelme "osztani itt az észt" elvégre se helye se ideje és hogy ne legyen offtopic"
    Már hogyne lenne értelme? Ez egy SZAKMAI fórum. Ha van szakmai meglátásod, akkor csak sokkal előrébb viszed a fórumot, ha ezeket megosztod, sőt, ezek ezerszer hasznosabbak, mint az átlagfelhasználói tippelgetések és szakmaiatlan hozzászólások. Szóval én kifejezetten örülök, ha megosztod, hogy mik lehettek a potenciális okok, nyugodtan "oszd az észt"! :) (Annak ellenére, hogy vitázom, mert itt ellentmondásokat véltem felfedezni, örülök, ha végre szakmaian tudok beszélgetni olyannal, akinek esetleg jóval több rálátása van a területre, mint nekem.)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák