- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Abból indultam ki, hogy nem olyan régen egy ismerősöm gariztatta az laptopját (igaz az Asus volt) és ott direkt kérték, hogy még a jelszót is iktassa ki a Windows-ból, hogy a szervizben ellenőrizni tudják a gépet az eredeti felhasználási környezetében (igazából a töltőcsatlakozó volt rossz).
.
-
DonMaster
addikt
nem kell megtartani , én is formáztam első körben , windowsal is vissza lehet vinni , viszont akkor az odd-t vissza kell tenni optibay ki dvd vissza ssd otthon marad és úgy küldöd vissza.
de haverodnak lehet , hogy alapból volt rajta win vagy ha nem akkor azért de azt nem kel figyelembe venni rendszer nélkül vissza küldöd , persze érdemes adatokat lementeni , mert valószínű a dost felhúzzák rá ,volt rá példa, de úgy ennyi ,gyári állapotban.
baluka6
cpu szokót mindenkinél és emiatt jön a cpu limit, de ez gyári , újra pasztázzák és jó lesz,
még valaki irta , hogy windows nál visza vette 80%-ra a cpu-t és akkor nem csinálja , ez win7-nél oké de win8 vagy 8.1nél már nincs ilyen opcio az energiatakarékos beállításoknál.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz baluka6 #9353 üzenetére
lenovot , de ha van köeledben laptopszalon oda is visza viheted és ök is elküldik a lenovo-hoz az annyibol biztonságosabb hogy nem járhatsz porul mint aki futáral elküldte és szét tört ként kapta vissza, én laptop szalonba vinném vissza ,és rendezzék ök le a lenovoval. de ez lassabb, ha a lenovot hivod és becsomagolod a gyáridoboz ba mindne ott és elküldöd akkor nem lehet baj, a fenti roszat csak azért irtam , hogy azért tisztában legyen mindeki avval , hogy van amikor meg is szivhatja az ember a futárral.
-
ngabor2
nagyúr
Érdekesen viselkedik az Ideapad G510-em. Benne van a gyári lemez egy HDD-keretben, valamint az eredeti helyén egy ssd. Mindkettőn van 1-1 Ubuntu rendszer. Az elsődleges a HDD lenne, ami ha elindul, megy is rendesen. Csakhogy újraindítás után Read Error üzenettel örvendeztet meg mindaddig, míg az SSD-ről nem bootolok. Utána reboot, és bejön a HDD-s. Ez mitől lehet?
-
DonMaster
addikt
visszaszólás on:
ramaxel tech. rmt3170eb68f9w1600 ha találsz üzletet ahol ezt lehet venni akkor szólj köszi ez specko lenovo nak gyártót ram. megkérdeztem a laptop alkatrész fórumon senki sem találta és google-ben sincsen, de ha te tudsz ilyet szerzi akkor az jól jön. jah (cpu-z spd fülnél tudod meg nézni van benne.)win8 és win8.1 -hez vissza térve kérlek löj egy képet , mert ott nincs ilyen beállítás a win8-nál mint win7-nél a processzorra vonatkozó ,már ha nem kidatáltat , és tényleg van köszi.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
jah de az azért kb cheat
amuyg nekem ott csak oylna van , hoyg rendszer hütési házi rendje , pedig win7-nél nekem is ott volt de win8-nál csak hűtési házirend van ott , ötlet hoyg tudnám ott vissza nyerni a többit is újra install nélkül?
eredeti win8 msdnaa-s pro-van a gépemen.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Vettem egy lenovo ideapad z510es laptopot, felraktam rá a win7et és minden működik szépen, kivéve a wifi. Folyton belassul, ledobál a netről, változtatja a jelerősség minőségét, sebességet (egyszer 300mbit/s, máskor 12 mbit/s). Először router hibára gondoltam (most vettem egy új TP LINK WDR 3600-at), viszont megnéztem ugyanazon a helyen ahol használva van a notebook a régi laptopom és azzal meg fixen 60-70mbit/s sebességet mér a speedtest, amíg az új 5-10 között. Állítgattam én mindent, próbáltam leszedni a wifi drivert, aztán felraktam a legújabbat de a helyzet változatlan. Sőt most már inkább még lassabb lett a net, alig hozza be az oldalakat. Ez hardweres hiba lehet, vagy amiatt lehet, hogy win7 van rá felrakva és nem win8/8.1? Mert ha lehet köze ahhoz, hogy win7 van és nem 8 akkor felrakom rá a 8.1et és megnézném úgy is, viszont ha azt mondjátok, hogy nincs köze ahhoz akkor nem szórakozok egy reinstallal, mivel van jobb dolgom is
Köszi szépen előre is!
-
SpeaK
tag
Sziasztok!
Nemsokára 1-2 héten belül szeretnék venni egy Lenovo gépet... Egyik barátom vett egy G580-at i5 3210-es procival és igen megtetszett a gép gyorsasága és az összeszerelés minősége...
Most én is szeretnék venni egy hasonlót magamnak ilyen 200e ft értékben.
Ezt néztem ki:
[link]Szerintetek jó ez a gép? vagy érdemes lenne várni új modellre? Esetleg más alternatíva?
(a gépet főleg HD filmek, diablo3 másra nem igazán használnám...
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
A siker titka a nem kézenfekvő dolgok megszervezése.
-
baluka6
aktív tag
Srácok, azt veleki meg tudja mondani, hogy G580 AH-ra mennyi garancia van? Elvileg azt írják a Lenovonál, hogy 1 év garancia és 1 év jótállás, viszont van ahol 2 év garit írnak a gépre?!
-
DonMaster
addikt
válasz baluka6 #9368 üzenetére
ideapad-ra 2év gari van 1 sima és 1 extend amit a lenovo oldalán látsz is , de boltban el is mondják, nem ajánlásként de laptopszalonban 2+1év vel adják , 3év garival annyi az egész benen hoyg évente ajánlot 10havonta kötelezöen elvinni tisztitásra és akkor jár a +1év , de ez a sima 1év garisokra is jár .
-
DonMaster
addikt
inygenes a laptopszalonnál , és laptop vásárláskor kapsz egy papirt azon kell legyen 2 pecsét ahopz , hogy a +1év garanciát megkapd, ajánlót 10havonta bevinni tisztítani,2év garinál 2x beviszed és akor jár már a +1év garancia, de ezt bent laptopszalonnál el is mondják .
gyári dobozba elvileg elég de a ghyári dobozd még egy buborékosba is beleteheted , nagyon többet nem tudsz vele csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
laptopszalonnál vásárolt gépekre jár +1év gari és ingyen tisztitanak, , ha nem ott vetted akor enm tudom mennyibe kerül , aki laptopszalonnál vásárolt azok kapnak novembertöl egy külön papairt és avval ingyen van a tisztitás évi 1x(amíg van gari rá.),
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz DonMaster #9379 üzenetére
En ugy vettem, most kereshetem a dobozban a papirt, mert ingyenes hazhoz szallitassal vettem, igy nekem nem mondtak semmit sem errol.
BÚÉK a topicot olvasóknak!
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
hardverhudi
tag
Én is ott vettem a z510-esem és nekem azt mondták hogy csak az 1. alkalom ingyenes utána 5 vagy 6 ezer forint.
Illetve nem is csak tisztítás, újrapasztázzák a procit is.
Legalábbis nekem ezt mondták Debrecenben mikor rákérdeztem mi a feltétele a +1 év garinak.
Van értelme megtartani a kis garis papírt -
DonMaster
addikt
válasz hardverhudi #9381 üzenetére
nekem azt mondták free, én Pécsen vettem az üzletben , 2év alap és még 1 bonusz ha éven te 1x beviszem tisztitani, a plusz 1 év ami régebben fizetös volt már nem tudom mennyi de jelenleg 1ft jelképesen.
-
dReFiX
senior tag
válasz hardverhudi #9381 üzenetére
Nekem is hasonló rémlik.
-
Tompie
őstag
Újra :-)
Lenovo 3000 N200-hoz melyik az ajánlott / bevált akksi?
köszönöm :-) -
csajszi29
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok. Lenovora gondoltam, mert van a családban valakinek és bevált. Fontos, hogy zökkenőmentesen fussanak rajta a programok, néha játszok vele. Az Ideapad G500-ra gondoltam (konkrétan erre: http://ipon.hu/webshop/product/lenovo_g500_59_390041/547862 ) Maximum 120.000 Ft-om van rá jelenleg. Van valakinek tapasztalata vele? (Tesztet már olvastam róla, ott jókat írnak, de személyes véleményekre is kíváncsi vagyok.) Előre is köszönöm a válaszokat!Xiaomi Redmi Note 10
-
Mardel
őstag
válasz csajszi29 #9386 üzenetére
Attol fugg mivel jatszol, 2010-2012-nel ujabb jatekokat nem fog elvezhetoen vinni, de meg ezekhez is nehol low grafika kell a megfelelo fps eleresehez.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz EasyKnight #9388 üzenetére
Persze csak amit linkelt abban csak intel igp van, ha jól láttam.
Az meg ezeket közel sem így viszi.
[ Szerkesztve ]
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Ma raktam fel az MSI Afterburnert a G580AH laptopomra, kiíratni az fps, hőfok értékeket,stb. Azt vettem észre, hogy a GRID játák alatt dolgozik csak 662MHz-en a gpu, viszont más játékok alatt Crysis Wars, Crysis 2, F1-2012 csak 475MHz-en. Utóbbi játékok alatt miért nem dolgozik full órajelen??
Így azért nem is hozza rendesen az fps értékeket...
Előre is köszönöm segítő válaszotokat! -
Mardel
őstag
Érdekes hogy feltudtad tenni a g500-asomon win 8.1 alatt kékhalállal újraindult a gép ha telepítés után indítani szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Válaszra várva :-) [link]
köszönöm -
tibbike01
őstag
Van itt valakinek U510-e?
-
Gabor901127
tag
Sziasztok!
LENOVO G500s 59-390152 mennyire megbízható, illetve használható?
Igazából azt tervezzük, mert nekem lesz, hogy hdd ki lesz cserélve SSD re és akkor HDD kéne valahova rakni, megéri az optikai meghajtó helyére betenni? Illetve mit ajánlanátok oda?
Köszönüöm:
Gábor -
moncsuh
csendes tag
Sziasztok!
Játékra mennyire alkalmas ez a masina? http://computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_G500_59-376534.jpg
Lenovo Z510
-
DonMaster
addikt
válasz moncsuh #9399 üzenetére
szia
nekem iylen van csak 4gb rammal, simán viszi nekem a bf4-et is high beálitáson 40fps , tekkit 60fps-sel megy ,
rome total war patch nélkül normálon meg van a 40fps de van mikor 60 is van ,
far cry 3 simán fut 30fps , eddig egyedül a prototype2 ami meg akasztotta elég rendesen de ott szerintem optimalizáltsági probléma is van de az nagyon,
assasins creed 4 bf 24-30fps hajocsata és vihar az azért olyan 20fps ,
gta 4 40fps maxon minden, 60fps[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest