- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz ngabor2 #8948 üzenetére
Üdv!
G500 -as notim van. Kicserélni ki lehet, de az én példányomnál a csavaron ott csücsül egy Lenovo matrica, gondolom azt eltávolítom ugrik a garancia.
Más:
A jack combo csatlakozóhoz vettem elosztót. (Mikrofonra és fejhallgatóra bontja szét.)
Ha bedugom a fülest is és a mikrofont is, akkor csak az egyik füles szól, de ha simán dugom be akkor tökéletesen működik. Esetleg valakinek ötlet ezt hogy lehetne megoldani? -
Impressa
őstag
válasz ngabor2 #8948 üzenetére
Szia!
Az ODD cserélhető benne HDD-re, vagy akár SSD-re is, de akkumulátort nem tudsz a helyére tenni.
Viszont már ennél a szériánál kezdték el, amit erikviking fórumtárs is említett, a matrica sérülése, eltávolítása garancia vesztéssel jár. Ezzel szeretnék "ösztönözni" az usert, hogy csak a szervizben végeztesse el a gép bővítését, ami valljuk be, nem egy korrekt hozzáállás részükről.erikviking Szia! biztos, hogy bekötési problémád van. Tudsz lőni képet a jack-kombo csatiról, és az elosztóról is? THX
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
426os
őstag
válasz ngabor2 #10493 üzenetére
A Linuxot kell utoljára feltelepíteni és az majd megcsinálja az indítómenüt (Fordítva nem működik, mert a Win nem ismeri a Linuxot és nem fog létrehozni indító menüt). Viszont ehhez célszerű lenne az SSD-n létrehozni egy kisebb partíciót a Grub-nak (ez egyfajta bootloader, ebben van a rendszer-választó menü is). Ehhez valamelyik Linux topicban fognak tudni segítséget adni én annyira nem vagyok otthon ebben a témában.
[ Szerkesztve ]
.
-
DonMaster
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz ngabor2 #11212 üzenetére
Biosba a boot sorrend jó?
Nekem is volt hasonló gondom próbáld meg leszedni a vga drivereket, és rakd újra , hátha megoldja
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SFAkos
aktív tag
válasz ngabor2 #11215 üzenetére
Nekem ezt akkor csinálta, miután áttettem a HDD-t a DVD helyére, SSD pedig ment a HDD helyére. Lényeg a lényeg, hogy ugyanez volt, majd elindult és nem láttam a HDD-t a windowsba. Kihúztam a HDD Caddy-t, visszadugtam és azóta jó Lehet kicsúszott kicsit és nem érintkezett rendesen, vagy nemtudom...
-
-
aclandiae
senior tag
válasz ngabor2 #11226 üzenetére
Nem így gondoltam.
Amikor kikapcsolod a gépet, utána rendben lekapcsol?
Nálam az akksi jelzőfénye továbbra is világít és ha kihúzom a konnektorból, szépen lemerül. Azt nem tudom ez a HDD-SSD problémával összefügg-e? Driver gondra gyanakszom, szvsz a hétvégén újratelepítés lesz.
-
426os
őstag
válasz ngabor2 #11677 üzenetére
88. oldal. Ezen kártyák Lenovo FRU-s változatai biztosan működnek, de szerintem egyik sem tud 5GHz-et. Egyéb, nem Lenovo FRU-s kártyák biztosan nem mennének vele. Esetleg egy listában nem szereplő, de hasonló korú, azonos generációba tartozó másik Lenovo géphez való kártyával lehetne még próbát tenni, de nincs garancia a működésre.
Rövid guglizás után úgy tűnik nekem, hogy sajnos a G510-ből sem lehet kiütni a whitelist-et, szóval a legegyszerűbb megoldás sajnos a gépcsere lenne, vagy marad a kísérletezgetés.[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest