- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JANeeMTE
csendes tag
Tisztelt batonyo!
Köszönöm válaszod! Igazából előfordulhat, hogy a mozgatás miatt is előjön a hiba és el is múlik, de azt vettem észre, hogy pl a piros szín bizonyos árnyalatainál jön elő legtöbbször a gond és ilyenkor mozgatásra el sem múlik, csak akkor ha mondjuk ablakot váltok. Beszéltem a viszonteladóval, szerinte vagy alaplapi, vagy videókártya meghibásodásról lehet szó, mindenesetre most arra várok, hogy felvegye a kapcsolatot a lengyel szervizzel. Remélem orvosolni tudják a problémát emberi időn belül.Üdv: JANeeMTE.
-
taip
senior tag
- Az időtartama pedig két év.
- De miért nincs ráírva a garanciajegyre?
- De 2 év
- De miért nem írják rá?Azt hiszem, végtelen ciklusba keveredtünk
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Valaki próbált már mSata SSD-t beletolni egy U510-be? Kezelni fogja a 120 GB-s ssd-t vagy mindenépp Sata-n használjam?
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
426os
őstag
válasz McSzaby #9755 üzenetére
Runner 125
Úgy tudom lehet állítani a BIOS-ban, hogy gyorsítótárként vagy rendesen, külön meghajtóként kezelje az mSata foglalatban lévő SSD-t, de ez nem 100%. Mintha ilyet olvastam volna, amikor még szemeztem vele.[ Szerkesztve ]
.
-
McSzaby
őstag
Akkor ezt most vehetem lényeges megerősítésnek? Mert ahogy lejebb is írta a kolléga, én is csak úgy hallottam, hogy 32 Gbig kezeli, de ha ki volt próbálva, akkor megnyugszom...
De ezt a gyári BIOS-ban is lehet állítani? Na, ezt jó megnézem magamnak otthon.
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
-
Sonja
nagyúr
Vettem a G500-hoz egy egyszerű kis Lenovo táskát. Egész jó, 3000HUF-ot megért. Felülre belemegy a gép, a két elülső zsebbe meg a töltő, és mondjuk egy kis bluetooth-os egér is.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy vettem egy u510 et és memóriát bővíteni akarok tudom hogy kell szét szedni meg minden. Lenovóék azt mondák be tehetem én is. Nemjár garivesztésel ez igaz?
-
Mardel
őstag
Csak ha gariznia kell, akkor a gépet eredeti állapotába kell hozni, azokkal a ramokkal amik benne voltak és ha a DVD író vagy HDD helyére SSD ment akkor azt is vissza kell tenni.
Persze ezt már itt leírták korábban.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
sznoopy1977
tag
Gyári mikrofon skype alatt olyat produkál, mintha nem lenne térerő, hasonló problémája volt valakinek?
-
sznoopy1977
tag
válasz sznoopy1977 #9767 üzenetére
pontosítva minta mobillal telefonálnék és annak nincs térereje
-
myke01
senior tag
Egyszer már "említettem" ezt a témát ,de akkor nem sikerült pontot tenni a végére, ezért most ismét előhozakodok vele .
Nyomatékosan megkérek egy fórumtársat ,aki Lenovo G580-al (20150) rendelkezik ,és W7 64 bit-es op.rendszert használ ,hogy legyen oly kedves ránézni a mobilközpontban az alábbi képen látható opcióra . Kíváncsi vagyok ,hogy nála(tok) is 84 % a max. fényerő ?
-
myke01
senior tag
válasz ferike36 #9770 üzenetére
Bocs a pontatlanságért !
batonyo forumtárs már helyesbített .
Ha egyébként el kezded gépelni a keresőbe a "mobilközpont" szót ,akkor is kidobja találatként a "Win Mobilközpontot".Akkor most ,hogy már tisztázódott ;légy oly szíves ránézni W7 64 bit alatt a "fenti" kérdésre.
-
SunCow
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.Vettem egy Lenovo g505s lapitopit,és vmi nem világos számomra.....
Van benne 8 giga SSD,de ez mi a p@csre elég?? Nem is hallottam még ilyen kicsiről,de vmi értelme gondolom van......Köszi a válaszokat előre is!:-D -
SunCow
csendes tag
Tehát ha jól értelmezem,akkor a rendszer automatikusan intézi a dolgokat,nekem csak fel kell raknom a hdd-re a op rendszert,és ennyi? Jól értelmezem? Sajna hülye vagyok a témában,eddig csak olyat hallottam h egy normális méretű ssd-re felrakom az op rendszert,és k@rva gyors lesz:-D
Gondolom,azért jobb volna egy nagyobb ssd.....
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
-
-
426os
őstag
-
taip
senior tag
Úgy látom, hogy Z510-re hivatalosan nincs 8.1-re való Energy Management. Amit te linkeltél, az sima 8-ra van elvileg.
Létezik olyan, amit a lenovo a honlapján Lenovo Power Management-nek nevez, de feltelepítve úgy néz ki, mint amit petiwr mutatott. Elérhető itt.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
petiwr
senior tag
-
myke01
senior tag
válasz dave0825 #9785 üzenetére
Ez egyre érdekesebb . Nálad milyen driverek vannak fent ? A Lenovo oldaláról származó Intel VGA driver (kb. 2012. 07-08 havi ) ,vagy az Intel oldaláról vadásztad a legfrissebbet ?
Párunk laptopján 84% a max. ,és pl. a tiéden 100% . Ugyanaz a vas ,ua. az op.rendszer . Ilyenkor mi van ?
-
dave0825
őstag
Én azokat tettem föl, amik a cd-n voltak, amit a géphez kaptam.
Itt a lista, hogy nekem mik, és melyik verziók vannak fönt. Az utolsó program (Atomix mp3) után amik vannak, azok már saját programok, az elején vannak a driverek, amiket win7 telepítéskor tettem föl.Nem tudom, ezzel segítettem-e, de egyszerűbbnek láttam így, mint egyesével leírni te is, én is, hogy kinek melyikből melyik verzió van fönt
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Terkk
tag
úgy értem 7mm magas a v300 ssd, akkor a 9,5mm -es beépitö keret kell a g580 ba?
~~~~~~ UK
-
Terkk
tag
válasz Impressa #9792 üzenetére
Szia
rendben köszönöm, már megrendeltem ez lesz az ssd , ez meg a keret hozzá, remélem passzolnak majd a G580-ba.
~~~~~~ UK
-
.:P:.
csendes tag
Üdv!
Van egy Lenovo g585-ös notebookom és szerettem volna rá avg internet security-t tenni mert arra van előfizetésem és nem engedi feltelepíteni. Próbáltam újra rakni win 7-et hátha sikerül feltenni az avg-t, formáztam rajta a C:\\ meghajtót de nem engedi telepíteni az MBR partíciós tábla miatt a win 7. Nagy nehezen sikerült a win 7 lemezzel javítással visszahozni a partíciót és újra működik de még mindig nem tudom feltelepíteni az AVG-t valaki tudna rajtam segíteni?
Előre is köszönöm!
Siemens a60-Se w610i-Motorola defy-Htc One X
-
-
ferike36
tag
Volt itt már róla szó...de kezd engem is nagyon idegesíteni a kijelző tompasága, nulla kontrasztja kb. ! G580-am van, de másnak is akinek itt más típusa van, ugyanezt vette észre, fényerő az a dunáig elvilágít olyan totál feleslegesen sok és erős amit beleraktak, de kontraszt a nagy nulla, nem éles semmi sem! Mindíg a kelleténél hátrébb döntöm a kijelzőt, hogy valamennyire éles legyen, mert ha magam fele van, ahogy sok más laptopnál is így volt ez előtt, akkor tompa, nincs kontraszt, röhej
-
426os
őstag
válasz ferike36 #9798 üzenetére
Legközelebb vegyél valami IPS paneles gépet, "kicsit" drágább lesz, de nem lesz vele ilyen jellegű gondod. Bár a TN panelek között is vannak azért jobbak. Nekem a Z510 kijelzőjével nincs problémám.
petiwr: Figyeld folyamatosan az állapotát és lehetőleg mindig legyen biztonsági mentésed. 1db bad sector nem jelenti a világ végét, lehet éppen gyári hibás is, de ezzel évekig simán elmehet, ha nem romlik tovább. Gariztatásra ekkora hibával szerintem nem sok esélyed van, max ha romlik tovább.
[ Szerkesztve ]
.
-
myke01
senior tag
válasz ferike36 #9798 üzenetére
Fényerő !? Viccelsz ! Az enyémen nem működik a "reflektor" !
A kontrasztot meg inkább hagyjuk ... Ezen a téren nagyot csalódtam ebben a masinában . A 4 éves eMachines (Acer) E 525-ömnek sokkal szebb a kijelzője ,pedig az "olcsó" kategóriába tartozik. Már elajándékoztam a családban ,nem járt vele rosszul ,aki használja . Netre ,office-ra,movie-ra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest