- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozaart
aktív tag
válasz HUN_Sector #54441 üzenetére
Személyit kérnék legalább facebook sign-uphoz, és nem életkort, hanem érettségit.. akik röhögö fejeznek vagy fiatalok, gyerekek vagy nem is tudom hogy mik..
ON
De ma találtam rá a Redditre! Eddig is ismertem, de öccsém beavatott.. egyből ráakadtam a r/lego-ra is.Kérdésem. Szerintetek, ha néha megosztok egy-egy képet a lépegetőmről, akár egy wip shot-ot az mennyire tud copyrightos lenni? Lehet eljut sok emberhez így, de eljuthat rosszindulatuhoz is. Amúgy szoktak MOC-ot megosztani, de nem tudom van e copyright mint egy Flickr esetén.
Azzal is tisztában vagyok ha valaki nagyon szeretné a 15k+ pieces mocomat lemásolni megtehetné.. hogy tudja is más kérdés.. lehet nem kéne ennyi részletes rendert feltöltenem flickre.. de még lelkes vagyok..Egyébként valószínűbb hogy kisebb képeket tennék fel ide, nem 4k csak 1024-t pl.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Freddy76
addikt
Pár hónapja egy 16 éves kamasz felmászott egy vagon tetejére szelfizni, áthúzott rajta a sokezer volt, a haverja rögtön felmászott, megpróbálta lerántani, persze őt is megrázta az áram. A szelfizős gyerek meghalt, a társa leesett a vagonról, koponyatörés, egy sor más csonttörés, szinte a teljes teste megégett, mostanra néz ki úgy, hogy túléli, és lehet talán normális élete.
Az esetről megjelent pár cikk a napokban. A hozzászólások jelentős részében magukat képpel-arccal vállaló felnőttek hőbörögtek azon, hogy az ilyenek megérdemlik, meg a f@sznak kellett megmenteni a másikat, csak pénzbe kerül, pedig az ilyen hülye haljon meg inkább. És ezt sokszor mérhetetlen gúnnyal és utálattal.
Ez a Facebook. Van még kérdés?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
LÁZ
Topikgazda
tudnék mit írni kb az összessel kapcsolatban, de el is engedtem
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...