- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csubi82
kezdő
https://www.vatera.hu/lego-star-wars-75225-praetorian-guard-battle-pack-uj-ritkasag-gyujtoknek-2709795467.html
A hónap vicce..
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #25758 üzenetére
Lehet fel kellene venni az ,, Ukrán stílust" ilyen esetekben , talán változna a helyzet.. Nálam Vaterán próbálkozott be eladó olyan akinek 100% pozitívja van... Vásároltam előtte is tőle addig semmi gondom nem volt aztán az utolsó vásárlásnál meg kaptam egy minősíthetetlen cuccost ,ami állapotra közel sem volt olyan mint a képen...
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #25939 üzenetére
Ne aggódj én a vonat akksijait várom, emailben 21 -én jött ,hogy 27.én szállítják ma se email se semmi, pedig a futárnál a cucc.....Vicc , GLS már rég kihozta volna, nem tudom egy komoly elektronikai áruház mi a sz....ért spórolgat és inkább a pocsékabb futárszolgálattal szerződik le...
-
csubi82
kezdő
válasz adalbert1 #26051 üzenetére
Kicsit szerintem elszámolták magukat a LEGO-nál a Benny űrosztagos készletnél mert csomó helyen még meg sem jelent vagy már nincs,pedig én minimum 8 dobozzal szeretnék,még szerencse,hogy decemberben vettem 3-al ...A ,,V" betűs aukciós oldalon már van fenn egy közel duplaáron..Azért durva lenne ha még így év elején kifogynának belőle :/
-
csubi82
kezdő
válasz balint82 #26862 üzenetére
Már csak azért írtam,mert sokan mondják ,hogy olcsón , mondjuk bricklinkes ár alatt szereznek régi készleteket bontatlan állapotban... Valahogy nekem ez sosem sikerült...6804el 4 évesen játszottunk unokatestvéremnél ,most is megvan teljesen újszerű állapotban ,bár ez nem a gyerekkori példány
-
csubi82
kezdő
válasz #75376384 #27274 üzenetére
Pedig másról nem is szól,tisztelet a kivételnek ...:/ Viszont a LEGO se kutya ,most ez a lépegetős ,, exkluzív" készlet is mi?!Vesz az ember a másodlagos piacon egy dobozt még pár (kb. szerintem 3db) extra elemet,mert simán meglehet építeni... Adtak volna inkább valami hiánypótló figurát,pl Boss Nass..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest