Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ti szoktatok több ezer darabos szetteket többször összerakni, és ha igen, akkor mi erre a legjobb mód? Tehát mennyire macerás? Vagy inkább mindig jönnek az újabb és újabb készletek?

    Arra gondolok, hogy egy komplex szettnek több ezer darab és akár több száz különféle elemmel eléggé kötött az összerakása, többszáz oldalas útmutatón oldalanként végigmenve szokás megcsinálni, az elemek a sorrendnek megfelelő csomagokban vannak gyárilag, stb. Ha összerakott szettnél újra a 0. pontba szeretne eljutni a user, akkor az hány órás meló? Legyen szétszedve ömlesztve, majd elem fajtánként érdemes különválogatni? Túl sok fajta elem van. Vagy az útmutatón hátulró visszafelé haladva legyen elemenként lassan szétszedve, és akkor a gyári számozott csomagokhoz hasonló pakkokat lehet képezni? Ez kb. annyi idő lehet, mint az összerakás.

    Nektek mi a meglátásotok ezzel kapcsolatban? A kérdés háttere, hogy ha összerakott szettet vennék használtan újraösszerakás céljából, akkor az pontosan mit fog jelenteni számomra.

Új hozzászólás Aktív témák