Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Szasztok!
Van nekem egy Scout házam és lassan kezdetét veszi egy kis átalakítás (bővebben: 1, 2, 3). Mint ebben a bejegyzésemben látszik, majd ki akarom szedni a merevlemez tartó "házat". A házzal kaptam egy HDD/FDD tartót, amit a 5.25"-os helyekre lehet betenni. Erről lenne szó:
Tehát a HDD ebbe menne és hűtésen agyalok. 2 verzión agyalok:
1.-
Kivágom alul a lemezt a tartón és alulról kapja majd a levegőt (a képen fordítva van, de így látszik is mire gondolok...). Ez gondolom elég hatásos lenne. Hatásosabb mint most, mert jelen állapotban még a HDD tartóban (ami majd ki lesz vágva) elég jól felfogja a levegő áramlást a HDD tartó. A HDD-m egyébként nem melegszik így sem nagyon (max 34 fok volt eddig...), de valamilyen hűtést akarok rá.
2.-
Ebben az esetben szemből kapná a friss levegőt a HDD.
Melyik lehetne a jobb megoldás? Az járt a fejembe, hogy ha az 1. verzió lenne, akkor a hűtésre szánt Coolink Swif venti elég lenne ha csak 800-as fordulaton menne. Úgy halk is és szerintem kellően hűvös is lenne.
A 2. esetben gondolom nagyobb fordulat kellene, de úgy meg lehet adna némi "energiát" a procin lévő ventinek is majd, ami ezzel egy vonalban lenne.
A kérdés tehát ismét, melyik lenne a jobb megoldás?[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs