- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz oilver1 #12299 üzenetére
Step down konverter csak csökkenteni tudja a feszültséget. Áramgenerátor lévén az áramot stabilizálja természetesen, de ha kifut a feszültségtartalékból, akkor ott elfogy az áram is.
Létezik egyébként step up áramgenerátor is, de az viszont nem jó kisebb feszültségre egyáltalán.
A többit múltkor tisztáztuk, csak azért jelzem, nehogy más félreértse: a tápbemenetet nem szabad, illetve nincs értelme dimmelni (a puffer úgyis csúcsra töltődne), hanem a PWM-jelbemenetre kell kötni a vezérlést:
(#12297) ZTE_luky
Ezt mérés nélkül én sem tudom.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest