Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz Lokids #66471 üzenetére

    Akkor fordítsuk meg: csak azért ülsz le játszani, az okoz örömet, hogy stompolsz? Jobb loseolni egyet, és két game-mel javítani winre (HA mindkettő win), mint végigjátszani?
    Nyilván vannak instalose szituk, de az emberek hajlamosak túl hamar feladni, főleg low eloban. Itt nem arról van szó, hogy minden game nyerhető, hanem hogy azt hiszitek, hogy majdnem 100%-ra fel tudjátok mérni, hogy mi lose mi nem, ezért már az elején megy az ff spamelés. Húztam mostanában kis accot bronze-ból átlag lp gainnel, viszonylag kevés játékkal egy hét alatt már plat1 lett. Akkor nekem szerencsém volt? Én skillesebb embereket kaptam? Kíváncsi vagyok a magyarázatra.

    #66472 Yodamest: mi van akkor, ha a szerinted harminc percig húzódó szenvedés helyett, tizenötnél feladnátok, és a következő "balanszoltabb" meccs is ugyanilyen lenne? Dupla lose.
    "Azt kell megérteni, hogy 99%-ban nagy csodák nincsenek, ha a jungle, top, mid 0-7-ben van már a 15. percben, abból ők nem fognak visszajönni kicsit sem."
    A bounty gold a legbrokenebb változtatás az elmúlt néhány évben. Három perc alatt vissza tudsz jönni 5-10k gold hátrányból is. Amúgy erre a második bekezdésre kb. egy A4-es lapnyit tudnék válaszolni, de úgy érzem teljesen felesleges.

    Egyébként annyira vicces, hogy a grimm utálók összefogtak, és egymásét polírozzák, legyen szó bármiről. Csak így tovább, srácok! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák