Hirdetés

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    válasz kistusik #61778 üzenetére

    Ritkábban játszom a Valorant miatt, és akkor is csak ARAM, de a tanácsom annyi, mint amit nekem mondtak annak idején, hogy sajnos az ALL chat kikapcsolása segít a beállításokban. Néha érdekelne mit írnak, de arra ott van unokatesóm, hogy mondja.
    Ugyanígy allergiás vagyok én is erre a 2 betűre, főleg mikor a fed noskill / az enemyben legjobban lecarryzett csapattárs spammelgeti (5/5 általában utóbbi). :))
    Aki először el kezdte használni..... Minimum kettéfejelném. :B Életemben, ha beírtam 5x sokat mondok, akkor sem spammeltem, de az enemy megérdemelte, mert elthrowolták a chaten való vergődés ("ez tutorial" stb.) miatt a meccset.
    Mióta kikapcsoltam, azóta valahogy sokkalta nyugodtabb vagyok, a lose sem érdekel már annyira, bár lehet közrejátszik, hogy tét nélküliek a meccsek is. El kell fogadni, hogy az átlagos játékos (mint én is) sosem fog feljebb jutni évek után sem, mert a sok szerencsétlent nehéz lecarryzni 1v9-ben.
    Ha egyedül akarsz carryzni, akkor inkább térj át a riot lövöldözős játékára, ott 1v3 is hozható idővel. (#nemszponzorált)
    Egyébként látszik mennyire értenek a matchmakinghez, mert itt is vagy elvernek még most, mint a szart vagy egy nagyon nehéz 13-10/11/12-re hozzuk ki a győzelmet. :D

    [ Szerkesztve ]

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák