- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
senior tag
válasz Kanczy #61347 üzenetére
Élvezd, hogy legalább Te kapsz értelmes csapattársakat, és sosem kell egy teamet visszaverned a saját lanedről az SS hiánya miatt, és így legalább lehet A játék törekszik az 50/50-re, de azért 20% wr-em van bronzban.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Kanczy
Topikgazda
válasz SkiDev #61352 üzenetére
" az SS hiánya miatt"
És itt a baj. Másoktól várod, hogy megoldják a problémádat, pedig csak a minimapot kell nézni. Ha nincs meg a mid, akkor épp szalad le / fel hozzád. Bárhogy is szeretnéd, nincs összeesküvés ellened
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
SkiDev
senior tag
válasz Kanczy #61353 üzenetére
"a minimapot kell nézni" ~ Igen, talán gold tetején, plat alján... De addig, míg bronzban nem wardolnak, úgy nem látom, csak ha már nálunk vannak Végülis akkor a fejlesztők dísznek tették be a pinget A lustaság netovábbja, ha annyira nem képes az ember, hogy két gombot lenyomjon a saját lanején. Mert még, ha nem segít a többieknek az egy dolog, de ahol ő van azért illene.
"Bárhogy is szeretnéd, nincs összeesküvés ellened " ~ Attól a játék loweloja egy kalap sz@r. Még mindig keresem az 50-50 arányt, mikor fogja már beadni azt a társat, aki tol egy hypercarry-t soloban. Mindig csak az enemynél, olyan érdekes. Vagy lehet mégis jót röhög rajtam az egész RIOT? Még azt sem lehet mondani, hogy gödörben lennék, és lesz jobb... Ez Marianna-árok. Nem is emlékszem lassan milyen is nyerni egy solo-t fölényesen.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
feri1014
senior tag
válasz SkiDev #61354 üzenetére
Igen, talán gold tetején, plat alján...
Amíg semmit nem teszel azért, hogy jobb legyél, mint a bronzosok miért csodálkozol, ha nem jutsz ki? Meddig tart néhány last hit között ránézni a minimapra, hogy mi folyik a többi lane-en?De addig, míg bronzban nem wardolnak, úgy nem látom, csak ha már nálunk vannak
Kit érdekel, hogy a többi lane pakolja-e vagy sem, amíg a te lane-ed normálisan wardozolva van, látod, hogy mi készül.
Akárhogyan próbálod magyarázni a bizonyítványt, ilyen alacsony winrate tartósan a te hibád is.
-
SkiDev
senior tag
Persze, nem is az volt a lényeg.
A szöveg volt a fő. Az jó játék volt.
meg hát nem kell 50% winrate, hogy feljebb juss
Azért csak kell, mert +20 LP win és - 16 LP lose után nagyon lassan tudnék felfelé menni, nemhogy 20% wr-tel[ Szerkesztve ]
-
kistusik
tag
Így van.
Amikor azt irják hogy a support dolga a wardolás az egy f*ság.
link
link
És amugy igen. Azt kell nézni mi az amiben jobb lehetnél. Mi az amivel többet tehetsz a győzelemért. Ez az amit nekem is tanulnom kell. Mert pl amikor midezek sokszor elkövetem azt a hibát, hogy nincs wardom, nincs rálátásom a folyókra, nincs flashem és agresszívan tolom a lane-t enemy turret alá. És máris kapom a ganket. AK-nak vannak ilyen videói. Azokat érdemes megnézni. Igaz ezek már jóvan Bronze Silver felettiek. De sokat lehet belőle tanulni. -
Gentlelelele
aktív tag
Szeretem olvasgatni a fórumot viszont lassan irritáló, hogy vannak a read only emberek, akik nem írnak semmit, mert felesleges, mivel nem hallgatják meg őket és vannak azok, akik szerint minden szar, ami a játékban és az általában csak és kizárólag velük történik meg. A múltkori 4 flex meccsből bőven volt sok érdekesség. Nem egozni szeretnék és nem is akarok senkit megsérteni!
Első meccsen top vagy jg-be akartam menni, de ki lett jelentve, hogy a jelenlegi csapattárs rammus jgzni szeretne, amivel nem volt bajom addig a pillanatig, ameddig meg kérdeztem a meccs első percében, hogy milyen útvonalat szeretne menni (lvl 3 route top mid vagy bot mid, esetleg full clear). Nem értette miről van szó így tudtam, hogy nem jg main és nincs köze a jghez így nehéz game. Olyankor invadelt az ellenfélre, amikor nem volt egyik lanen sem prioritása. Olyan szituációkba ment bele, amiket máshol intelésnek vagy trollkodásnak hívnak. Mellette még a megfelelő itemek választása sem volt jó mindenkinél. Az early stomp miatt lehetetlen meccs volt, de mivel nem volt túl jó az ellenfél simán hozható lett volna, ha nem megy át mindenki tiltbe. Ebben a meccsben nem beszéltem, mert nem volt akaratom hozzá.
Második meccs. Jg-ből könnyebb carryzni, mint top-ról mert több beleszólásom van a játékba, mint topról. Nagyjából az egész game alatt megtudtam predictelni és mondani, hogy pontosan hol van az ellenfél gragves és melyik lanen kell vigyázni. Végig mondtam nagy vonalakban mit kellene csinálni vagy hogy épp merre megyek. Itt például elég frsuztráló, amikor megkérem a lanereket, hogy nem játszanak biztos információ nélkül agresszíven a nekem áttellenes oldalon. Ha top lanen hozok objective-t vagy csak alapból arra clearelek, akkor boton nem szabad agresszívan játszani biztos információ nélkül (merre van a mid vagy a jg). Ez többször is megtörtént. Ide megjegyezném, hogy Nuke meg kell tanulnod úgy lanelni, hogy 5. perce ne 0 manával ülj a lanen.
Harmadik meccs.
Tökéletesen kivettem a meccsből az ellenfél jg az early gameben mindig tudtam hol van és szintén volt olyan pont, ahol 3-4 szintet vertem rá és tripláztam farmját. Be hívtam a lvl2 cheese ganket. A saját ,,lanemet,, megnyertem viszont lehet többet tudtam volna tenni a többi lanen és akkor nem lett volna bukó. Viszont mire végeztem az early stomppal a twitchel szemben, addig 4szer ölték meg a botlane-t. Itt jön elő, hogy nem tudnak blitz ellen játszani az emberek.Negyedik meccs.
Ez az a meccs, ahol top nagyon erősen kezdett és a bot megint meghalt valahogy. kayn-el full cleart csináltam top irányába. Annak az lett a vége, hogy Darius nagyon erős lett és a játék végére össze szedett egy pentát is (GJ). Itt is voltak gondok a buildelésnél. Én vehettem volna ex callingot a bramble vest helyett. Jhin felesleges volt befejezni az ex callingot a teljes itemre, mert tovább kitoltad azt, hogy legyen dmg-ed. Főleg, hogy 3. item-re GA akartál építeni, ami szintén rossz döntés úgy, hogy egy Rhaast és egy Darius van előtted a nautilus mellett. A suportunknak buildelése most tűnt fel, hogy teljesen laner buildet csinált és front line-ra ment rá támogató helyett. Mondanám, hogy egy Gragoyle (vízköpő) jelenleg az alap tank support item, a pluszba kapott statok miatt. Itt például az elhozott baron után végig calloltam mit csináljunk hol támadjuk megint és hol vonuljunk vissza. nem figyeltem közbe ki merre császkáltál reméltem, hogy hallgatnak rám aztán az 1 4 es pushnak az lett a vége, hogy egyedül maradtam ameddig próbálunk feleslegesen válaszolni az ellenfél válaszára, hogy akadályozzák a szélső lanen a nyomást.Összességében látszott, hogy mennyire más színvonalúak a meccsek, mert sokan nem tudják mit mikor kell csinálni még megközelítőleg sem. (Ahogy én is sok miss playt csináltam a nyertes meccseken)
- Nincs olyan hogy 25 percig bot lanerként boton ülsz és várod a csodát.
- Nincs olyan, hogy afk farmolsz mid lanerként és leszarod a side laneket és a jg-det
- A jungler nem nyer jungle-t az esetek nagy részében a lanerek nélkül. A lanerek tudnak lane-t nyerni jg nélkül. Csak figyelni kell kicsit. (amikor pontosan el van mondva hogy ott a graves, de kell még egy wave és plate, amibe bele is halnak)
- Nem csak a support vesz control wardot és csinálja visiont.
- Nem a társaid hibája ha már két perce nincs meg az ellenfél te pedig a semmi közepén vagy aztán gruppenbe tesznek 4en.
- Ha Greedy vagy és belehalsz az a te hibád
- Nem csinálsz mindent jól, ha igen, akkor LEC-en kellene találkoznunk játékos és néző szerepben.Tök mindegy milyen eloban vagy mindig lehet ujjat tanulni és mindig mást kell nyújtani a játék változásai miatt már az adott eloban is. Szóval a bűnbakkeresés egy egyszerű kifogás, amivel magadat hátráltatod.
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
grimm2015
senior tag
Olyan biztos nincs, hogy a játék kiszemel, de olyan létezik, hogy a machmaker egy rakás szar.
9 mecsből 2 visszajelzés (csak ma).
mind a 9 meccsen volt szándékos troll vagy afk (volt ahol több is), valamelyik csapatban. Alig van pár normális játék, 5v5 játék meg szinte egy sem, elképesztő milyen hitvány a lol közössége. Az egyértelmű vereségeket is még további 10-15percig képesek elhúzni 90%-ban.8/0/1 lane győzelem után 9/7/2 vereség a játék végére.
Az is vicc, hogy lv1 VI supportal 1/11/2 nem troll... csak szarul játszik.Nagyon rossz felé halad a játék...
Battlenet: Grimm#22690
-
SkiDev
senior tag
válasz grimm2015 #61360 üzenetére
Neked legalább visszajelez a rendszer, tavaly season kezdés óta talán 1x kaptam feedback-et. És nem túlzok....
Más: boosterkedést lehet jelenteni valahol egyenesen a Riot felé? Mivel a report-ot úgysem nézik...
[link] Nem hiszem, hogy 5 hónap kihagyás után hirtelen Isteni fuvallata volt... Komolyan már nem tud hogyan belém rúgni a játék. Kezdek begolyózni... Lehet valami vizsgálat része vagyok, hogy meddig tűri az ember a földbetaposást.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz Gentlelelele #61359 üzenetére
igen, tök egyetértek - sőt, kb. látom azt is, hogy a midet hanyagolnom kéne amíg nem igazán tudok meta mid-lanerket hozni, mert amikkel én régen játszottam miden (lux, brand, stb.) azok már nem olyan jók oda és/vagy nem tudok velük olyan durván jól játszani, hogy bárkit megverek lane-en...
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
válasz Beni97 #61364 üzenetére
jól kell bannolni, meg jobb mechanika kéne a farm / harass-hoz, hogy ne fogyjon el a manám...
Viszont látom, hogy jönnek az enemyhez a feederek
Darius top-on elment 5-1- be az elején, ketten az urgottal nem tudtuk megfogni, de aztán meglett a bramble vest és feljött néha a fizz is.... szóval azért jó lett az...
Darius helyében a hajamat téptem volna, ha az én csapattársam lett volna az ekko, esetleg a quiyana... az nagyon durva, hogy az első 15 percben nem tudtuk, hogy a darius meg áll-e az inhib toronynál, de aztán így kiderült, hogy nincs late game-je igazából - szerintem én voltam a második legjobb a csapatban, dehát mindegy is. Ha a darius-t távol tartottam a caitlyn-től, és a jhin-t elintézte a fizz akkor nyert ügyünk volt, 2 free baron...Btw, azt azért érdemes látni, hogy 750+ armor-nál mekkora az ice born hatóterülete...
[ Szerkesztve ]
-
LigetLili
kezdő
Nem vagyok régóta itt, és nekem ez a harmadik rangsorolt szezonom. Nem vagyok az a kiemelkedő játékos sem, de úgy gondolom, hogy a support pozíciót jól ismerem már.
Pár gondolatot szeretnék leírni, ami az előző hozzászólásokat olvasva eszembe jutott.
Nagy lelkesesen vágtam bele ebbe a szezonba, és két hét alatt sikerült feljutnom silver 1 közepére . Aztán...történt valami ( ), és mélyrepülés kezdődött, meg sem álltam silver 4-ig. Aztán...megint történt valami, és ismét silver 2-ben találtam magam, ahol egy ideig stagnáltam. Most pedig megint mélyrepülés kezdődött, sorozatban veszítem el a meccseket (56%-ról 50%-ra csökkent a win ratem), és úgy hogy néha S-el végzek egyedül a csapatban supportként.Ha valaki azt hiszi, hogy pl. silverben jobb a helyzet, mint alacsonyabb szinteken, hát ki kell hogy ábrándítsam, a meccsleírásokat olvasva, mintha ugyanazokat a meccseket játszottuk volna.
Troll, afk ...stb. Sőt az előző szezon végén amikor szinte csak goldosokkal játszottam már... hát azt kell hogy mondjam, ugyanaz a hozzáállás: valami nem tetszik neki, afk, valaki feedel, toxic, ugyanúgy megy a chat, ahelyett, hogy újraterveznének, vagy figyelnének a játékra, arra, hogy mit épít az ellenfél, és ha kell mr-t vásároljon
Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, lehangoló tud lenni, bárki bármit mond, főleg amikor az ember kimaxolja magát egy meccsen.
Nekem ebben inkább az a fárasztó, hogy nincs sok időm játszani (talán más is van ezzel itt így), és sajnos az elmúlt kb három hétben nagyon vegyes a társaság - vagy sokan játszanak, vagy kevesen, nem tudom, de érezhetően csökkent a színvonal. Nem egyszer osztott bronz és vas szintűekkel egy csapatba. És nem akarok senkit sem hibáztatni.Nagyon sok tényezős a játék, és nagyon sokmindentől függ a végkimenetel, és igen is vannak rossz időszakok (pl. Soraka és Sona nerf ).
-
grimm2015
senior tag
Ne aggódj, goldba is ez van, én kíváncsi leszek mit tudnak majd kihozni a ranked rendszerből, sok szép dolgot ígérnek... de szerintem ez megint csak mese lesz habbal...
Persze az már csak a következő elő szezonban derül ki...Battlenet: Grimm#22690
-
LigetLili
kezdő
Az én játékélményemen már az is sokat javítana, ha nem vesztenék LP-t egy olyan vesztes meccsért, ahol afk volt a csapatban.
-
nuke7
veterán
Hát... nem sikerült a clash-t összehozni, de mentségünkre legyen szólva, hogy az első game 4v5 volt
a második meg szívás. ... :/
ja, csak azért junglizok, mert az a másik amit tudok még supporton kívül, de nyilván ha van gentle a csapatban, akkor inkább menjen[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Bowser #61370 üzenetére
A bomlasztó magatartáson is szigorítanak, bár ez csak biztos "jól hangzik" és valószínűleg annyi.
Szerintem még mindig az kellene rankedre, mint clashnél, hogy sms megerősítés.És egy telefonszámot 1 acchoz rendelni, ha kibannolják akkor annyi, másik acchoz nem lehetne hozzáadni.
A smurf accokra sincs szükség rankedre, az is teljesen közösség romboló.
Persze lehet tonna számra venni a simkártyákat, de ez még 1% sem lenne.Battlenet: Grimm#22690
-
SkiDev
senior tag
válasz grimm2015 #61373 üzenetére
Egyetértek. Sok troll azért van, mert semmibe nem tart egy új accot regelni. Nagy részét eltántorítaná, ha mindig szerezni kéne telószámot hozzá.
-
kistusik
tag
2 napja jött ki egy hír a riottol.
link -
kenwood
veterán
válasz LigetLili #61371 üzenetére
Ez most is igy van.
Mivel megkapod az lpt azokert,amikor 5v4-ben nyertek,es az afkok 50% aranyban oszlanak el a te csapatod es az enemy kozott, igy pont annyi lpt veszitesz,mint amennyit nyersz az afkos meccseken.
Ez logikailag megyegyezik azzal,mintha nem vonnak le.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
LigetLili
kezdő
válasz kenwood #61376 üzenetére
Ezt én nem igazán értem. Honnan tudja a játék előre (a csapatösszeállításra gondolok), hogy ki lesz afk, mert bekattan az 5. vagy 10. percnél? Szerintem ez egész egyszerűen lutri
kistusik:
Jól hangzik.
"Játékot bomlasztó magatartás: Fejleszteni szeretnénk a bomlasztó magatartások kezelésén. Például jobban ( ) ki szeretnénk szűrni és szankcionálni a szándékos öngyilkosságot, a játék elhagyását, a győzelemcseréket és a zaklatást, illetve több visszajelzéssel szeretnénk szolgálni a sportszerűtlenséget jelentőknek jelentését követő eljárásokról." -
SkiDev
senior tag
válasz kistusik #61375 üzenetére
Remélem igaz lesz, és végre élhetőbbé válik a játék.
-
-
pengegyerek
aktív tag
Jön bárki ma clash kipróbálni? Már csak 4 fő hiányzik
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
-
nuke7
veterán
-
ClydeBeka2
őstag
válasz pengegyerek #61387 üzenetére
ClydeBeka3, ha még van hely
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
grimm2015
senior tag
A clasht is tönkre teszi a sok szutyok smurf... iron acc, meg bronz, azt 7-8-9 cs, 90+ 10perc alatt, ugyan már... a thresh 3szor hookolt be úgy, hogy beleflesheltem, az egyiknél kb 180fokos szögbe... Azt sem értem, hogy az iron2 hogy lehet a gold2vel egy csapatban.
Komolyan ezek ugyanúgy tönkre teszik mások játékát, mint a trollok.
Battlenet: Grimm#22690
-
nuke7
veterán
nnaaa.. a tegnapi 1 win után ma már kettő sikerült, megataláltuk azokat a lane-eket ahogy a legjobb volt a csapat összeállítás...
-
SkiDev
senior tag
válasz ClydeBeka2 #61391 üzenetére
Válaszolok én.... Mert nincs egy normális, ingyenes játék már hosszú idők óta? Menjünk Fortniteozni? Menjünk a csalók közé CS-be vagy Apexbe, ahol az első másodpercben kiugranak harcolni loot nélkül?
Más: Ugye új champpel ne menjünk ranked meccset, mert elthrowoljuk a többiek meccsét. Akkor hova lehet menni? Mentem egy normált... Senna + Nunu botot hoznak, és a játék legelejétől otthagyták a lane-t és mászkáltak, xp-t loptak, feedeltek. A jung ba**** a játékra hatalmasat, direkt nem gankelt, ráadásul biztos velük volt, mert az volt a neve, hogy "BOT ALWAY INTS". Komolyan, ennek mi értelme, hogy mennek 3-an meccset, és mindenkinek szándékosan el
barontják a gamet? Akkor vigyem rankedre Ornn-t, hogy TUDJAK GYAKOROLNI? Vagy?Nagyon remélem, hogy nem mese lesz ez az "újítási kedv" ebben a szezonban, különben nem éli meg a játék a 12. szezont. A gyerekek játszótere lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz SkiDev #61392 üzenetére
Szóval ez a legjobb játék a több száz(ezer) játék közül és mégis csak panaszkodni tudtok róla... Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de amiről csak panaszkodok hogy szar azzal nem játszok vagy nem csinálom.
Ez olyan mintha panaszkodnék hogy nem tudok átfejelni egy falat, mert rossz anyagból épült. És utána ha megkérdezik miért fejelgetem a falat, akkor azt mondom mert a többi fal még rosszabb...
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
kenwood
veterán
20 killel is kepes vagyok kikapni.
Bezzeg ha szarul megy, akkor jonnek a gyozelmek58 meccs utan 52 %.
Nem tul fenyes.
lassan,de haladok a silver fele[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
SkiDev
senior tag
válasz kenwood #61395 üzenetére
10/8 meccsen lehoztak, és nem a szerencsétől függ. Kipróbáltam már a Cait-et, nem kell hozzá nagy tudás, csak én nem kapok hypercarry csapatot.... pech... Van, akinek bejön, van akinek marad az Iron. Hogy honnan tudom? Végignéztem a meccseidet, nálad nincsenek érdekes módon 1/10-es emberkék, mindenki tudja a dolgát, illetve 50%-ot nem éri el a KP-d, tehát lanefázisban eldőlt a legtöbb meccs. Már vért hugyozom, hogy solo-ban lehozzam, de kevés vagyok.
Szerencse, hogy beraktad ide, legalább sikerült saját magad megcáfolni.
NeM sZáMíT a CsApAt
50%-BaN aZ eNeMy KaPjA aZ aFkOt / FeEdErT[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz grimm2015 #61389 üzenetére
+1
Tagnap mi is kaptunk egy ellenfelet, akiknek egyik tagja sem veszített még clash-t. X/0 volt az összes. Úgy, hogy silver+ gold volt mind az 5.
Viszont úgy mostak le minket a mapról, hogy azt egy dia csapat is megirigyelte volna.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kistusik
tag
Ezt most csak ugy itt hagynám
kép linkAmint látható Jax be sem lépett a játékba. Mondtam is izi win lesz. Katarina jungel és armoros itemet vett. "Pff ki ez az amatőr" gondoltam a játék elején. Aztán ugy meg*tak
Miközben irok nézem a meccset. Érdekességeket találok közben.
Ez a Jax: kép link
Katarina: kép linkQiyana: kép link
Majd Rito bácsit megkérdezem mi volt ez... Biztos írok nekik.
Valamiért nem jok a kép minőségek de remélem a lényeg látható
[ Szerkesztve ]
-
kistusik
tag
Update: Katarina és Qiyana nevet és valoszínüleg servert váltottak ezért nem találja őket a rendszer. kép link
Ui: hogy lehet jo minőségben képet feltölteni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest