- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Skacok egy tök komoly kérdés: hogyan lehet counterelni azt ha a Yuumi összeáll valami baszó tankkal, jelen esetben egy Chogattal és megölhetetlenek? Lehet mondani, hogy hp felezés pl. morello, de ha az sem használ? Már nem első eset, hogy ilyen van és egyszerűen le 1v5-özi a meccset egész konkrétan és sebezhetetlen, semmit nem tudsz tenni ellene, komolyan érdekelne, hogy magasabb szinten ezt hogyan lehet kijátszani, mert elképzelésem sincs. CC sem használ, semmi nem sebzi és végigmegy az egész csapaton egyedül majd bedönti a nexust eszméletlen broken az egész.
-
Yodamest
veterán
-
Nammarci
csendes tag
válasz Yodamest #61953 üzenetére
Hát ha nincs a csapatban egy vayne vagy varus, akkor annyit tehettek H morello+liandry, ad-knek mortal reminder és remenykedtek
Vagy macro; 5v3ban elveritek a csapat többi részét míg ők pusholnak
Gondolom nem véletlenül van yuuminak 50%feletti banrateja(nagyobb mint yasuo-darius...) -
nuke7
veterán
-
Bennyboy
őstag
Egészen elképesztő csapatokat kapom mostanában soloq-ban. Sokadjára van olyan bot lanem ami szó szerint percenként meghal.
Érdemes megnézni milyen mid és botlanem van az utóbbi meccsekben Egyszerűen nem akarnak nyerni.
[link][ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
kistusik
tag
Amugy nincs köztetek AD carry main?
-
Nammarci
csendes tag
válasz kistusik #61957 üzenetére
Asszem kogmawnak is van vmi hp%os sebzese talán, gnarnak is, meg kaisa
Meg igen a true damage:
Ahri q
Camille q
Velkoz
Syndra
Chogath ulti, darius ulti,garen ulti, pyke ulti,reksai ulti, urgot ulti
Fiora, talán ő a legjobb, rengeteg td a kitben
A másik meg yi...
Meg a korábban felsoroltak
Elméletileg meg lehet oldani.. az a gond ha a tank marha sokat is sebez.. -
Yodamest
veterán
-
Nammarci
csendes tag
válasz Yodamest #61962 üzenetére
Hát látom, max abban remenykedtek, hogy a jinx bescalel és fullbuilden alkot vmit(de ugye egy zed-shaco mellett nem egyszerű)
Így max annyit lehetett tenni gondolom H te megetted a chot vagy a Lee elrugta
Most kapott buffot is, az ap-rátái nagyon jók, elég rá 1-2 ap item, utána full tank 5k hp-val.. jó ellene játszani na. Fellökés, slow, silence, truedamage -
Yodamest
veterán
válasz Nammarci #61963 üzenetére
pontosannn! szerintem ez kimondottan jó kombó ez a Cho + Yuumi, mert nemcsak megölhetetlen, de rengeteg sebzése is van, ultival eleve -1 ember, és már csak a silence félhpzza az adc-t. Én írtam egyébként a csapatomnak, hogy ignorálját a Chot és próbáltam is sidelanen bemenni backdoorozni, mert tudtam, hogy nem fogjuk tudni simán csak megölni, de ők nem toltak laneket csak hátul védekeztek és szemtől szemben meg meghaltak, szóval semmi stratégiai érzékük nemvolt, hogy jó akkor nem harcolok hanem megpróbálok máshogyan nyerni. A backdoorommal el is jutottam asszem a nexus toronyig, visziont ott a csapatuk többi tagja megállított, a csapatom többi tagját meg a bázison a Chogath megölte....
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Ennyit arról, hogy 50-50 és hogy kihatással vagy a meccsre. Mindig én vagyok a legjobb és nem csak most az op.gg-s ace miatt, ez csak inkább alátámasztja, ami nyilvánvaló volt a meccseken. Mindig jön ez a szopóroller sorozat és semmit nem tudok tenni ellene, a csapatom legjobbja vagyok, magasan, de ha a rendszer úgy dönt, hogy nekem most 10 meccset zsinórban szopni kell, akkor lesz 10 ff15 easy lose meccsem zsinórban és nem tudom elkerülni. Most amit itt láttok 4 meccs ez mind a 4 már a korai laning fázisban eldőlt gyakorlatilag, semmi beleszólásom nem volt a végeredménybe, hiába nyertem a lanem.
Valahogy annyira rossz és kiszámítható ez a rendszer.... ha már elkezdődik ez a sima vereség sorozat tudom előre, hogy a következő 10 meccsem ilyen lesz...[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
No offense, de ha ennyit veszítesz minek erőltetni a rankedet? Ha 2x kikapsz hagyd ott és normalozz. Ha negatív eredmenyeket kapsz egyre csak rosszabb leszel mert csak a win lebeg elotted es rossz donteseket hozol meg a jatekban.
Tanuld ki jobban a jatekot es feljebb kerulsz, hagyd ezt a mentalitást h mindig mas a hibas (ez a legmagasabb ligakban ugyan úgy lesz, mindig elofordul valaki aki miatt bukni kell a meccset).
Ok is emberek, hibazhatnak, ugyan ugy mint te, engedd el. Eleg sok játékod van, szerintem emiatt stuckolsz egy ligaban mert túlságosan erőlteted. Nem tudom mennyire játszol jól es mennyire ismered a karektereket, stb stb, de ennyi játék után az ember általában ott van ahol lennie kell a jelenlegi skillje alapján. Ha 50 feletti a winrated akkor szépen lehet felfele sétálni a rangletran, de sosem ertettem hogy ha kikapsz egymás utan 5x akkor mi a fenenek játszod le a többi otot, csak magad alatt vágod a fát, rontod az mmr ed es valoszinuleg a jatekot sem elvezed/nem tanulsz belőle.
Magasabb ligakban is rengeteg rossz/kellemetlen /idegesítő meccs van, ott is ugyan olyan emberek vannak mint kisebb ligakban.. nem a rangod számít hanem hogy elvezd a játékot, amit nornalozassal is lehet, vagy úgy ha csapatban játszol. Azzal h feljebb kerülsz semmit nem bizonyitasz manapság, ha nagy szerencseje van valakinek siman felmegy platig is kevés skillel.
Ha épp nem megy / rossz csapattarsakat kapsz, hagyd annyiban!
Es tényleg ne vedd tamadasnak/kioktatasnak. En ezzel a mentalitassal egy season alatt silverbol diamond kozepeig mentem jo par eve -
ClydeBeka2
őstag
válasz Yodamest #61965 üzenetére
Mondjuk ez az "ACE" is elég félrevezető. Ez csak annyit jelent, hogy nem feedeltél annyira, mint a többiek Főleg, hogy elég kicsi a Kill participation, ahogy látom. Valamint az, hogy "nyerted a laned" elég tág fogalom. Itt nekem egyik statból sem látszik ez, max a 7-5nél. Az 1-0-1 és +20 farmra mondjuk(csak hasraütésre) rámondhatjuk, hogy nyerted a laned, csak egy Sionnal ez semmit se ér, főleg a csapatodnak nem.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
kistusik
tag
Én a Siont mindig is uselessnek tartottam az én kezemben mindenféle képpen az. De amugy sem szoktam jo sionokat látni. Kivéve tegnap 17/3ban. De mondjuk annak volt 2 lethality itemje a többi tank. De ahozképest 52%winrateja van.
Én most elindultam abba az irányba, hogy elővettem a support pozimat, mert más lanen szó szerint agyvéztést kapok az idegtől. Azon belül is nézem hogy melyik supportnak van a legnagyobb winrateja és igy nyomom most Namit, ami rendkívül op, ha tudsz vele játszani. De egy jo ADC is kell mellé. És elég papír. 15 game alatt 60% winrate, szóval egyenlőre vele játszom. A másik pozi, ahol 3 hőssel is van 55-60%+ winratem, az jg. Csak azt meguntam[ Szerkesztve ]
-
-
Nammarci
csendes tag
válasz Yodamest #61965 üzenetére
Ebben az esetben annyit tudsz tenni ha nyered a lanet vagy van priod és tp-d akkor letpzel botra vagy leultizol és vissza topra tp. Azért egy sion ulti+q elég hasznos ám.
Nyilván ebben az esetben egy morde például hasznosabb talan ha egy fed adc-t kell kiszedni. Mondanék más hősöket de látom velük annyira nem ment.
Vagy ha nyered a lanet elviszed/viszitek a heraldokat, topon betoljátok inhibig aztán mehetsz a többi lanere segíteni. A két herald értékesebb mint az első két Drake..
Egyedul tolod? Mert pl Sion mellé jó lehet egy high damage jungle pl, ketten már ki tudtok akár 3-4embert is venni a játékból.
Meg annyi igen H 3 lose után semmiképp ne folytasd legalább egy napig. Normal vagy bármi más mehet de a rankedben kis szünet kell mert be lehet sokallni aztán már csak idegbol is megy előre az ember[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz mouzrr #61966 üzenetére
Nem veszem támadásnak, viszont ööö kicsit félreértettél, én nem mondtam egy szóval sem, hogy az a gondom, hogy itt stuckolok silverben és nem jutok feljebb. Szóval jó nekem itt, nincs ilyen problémám, nekem az már győzelem ha tudom hogy én jól játszottam és mindent megtettem. Csak a rendszer kiismerhetőségére próbáltam rámutatni, hogy ez annyira tipikus, amikor beindul a szopóroller és te nem tehetsz semmit, mert ilyen lvl 5 noobokat rak melléd, enemy meg silver teteje, gold alja játékosok. Ezt elfogadom, nincs ezzel baj, csak nem értem miért így működik, utána amúgy este nyertem még 2 meccset, jó játékkal és jobb csapatokkal.
-
Yodamest
veterán
válasz ClydeBeka2 #61967 üzenetére
"Főleg, hogy elég kicsi a Kill participation, ahogy látom."
Bro, hát persze, hogy kicsit, mivel ahogy írtam a lane fázis legelején elkezdődött a szopó fiesta, konkrétan úgy képzeld ezt el, hogy amikor kitudtam tenni lvl-3on a 3. alap skillemet, addigra a botlane már 5-0-ban volt, persze, hogy nem voltam ott a harcok nagy részénél"Valamint az, hogy "nyerted a laned" elég tág fogalom. Itt nekem egyik statból sem látszik."
persze, hogy nem pont az előbb leírtak miatt, én erős lettem volna, de nem lehet kibontakozni úgy, hogy gyakorlatilag enemy jungler kempeli topot, mivel az összes másik lane már fossá van nekik nyerve, szóval ez ilyen ok-okozati következmény. Így már én sem tudtam semmit csinálni, nyilván killeket szedni sem az elfeedelt ellenfél ellen, de amúgy tudtam volna. -
Yodamest
veterán
válasz Nammarci #61970 üzenetére
TP botra meg hasonlók nem opció, tényleg úgy képzeld, hogy lvl 3 vagyok és botlane már 0-5, 0-5, tehát ilyen abszolút no chance, herald, sari közelébe nem tudtunk menni, enemy szedett le mindent contest nélkül, abszolút uralom volt ez a 4 meccs, gyakorlatilag remakelni kellett volna mind a 4-et már a 3. percben. Tehát az esély vagy győzelem szikrája sem merült fel.
[ Szerkesztve ]
-
kistusik
tag
Most nézegetem vissza a tegnapi meccseimet. Van egy győztes meccsünk, amiben volt egy Premade enemy botlane.
Egyik lvl30 Unranked. Ez az első seasonja
Másik lvl113 Bronz 2 neki is ez az első seasonja. Most ebben az esetben az enemy volt szerencsétlen mert mi G4 S1 team voltunk. Sőt volt egy G3 asunk. Szóval szerintem kicsit nagy a Difi.
Úgyhogy úgy érzem tényleg nincs valami rendben a matchmakingel -
Yodamest
veterán
Sion-ról pár gondolat:
Felmerült itt, hogy mennyire is hatákony hős, meg hogy nagyon keveset van játszva. Nos én már beletettem egy közel 40 meccset most rövid időn belül, ez alapján azt tudom mondani, hogy szerintem fogom játszani ezek után is. Eléggé megtetszett, ahhoz képest, hogy 90% full tank vagyok, meglepően sok killt szerzek a meccseken és lanen is simán ölöm az átlagos ellenfeleket. Tehát az ilyen csicska hősöket kivéve mint, Illaoi, Darius, Garen, Vlad top, amik indokolatlanul lesebeznek 100-50-re, teljesen jól boldogulok. Ulti 40% cdr-el kb 30 sec lvl3-on, ha megvan az ulti cdr-es runa, akkor pedig kb 20 secre levihető, tehát egy endgame csapatharcban simán ellehet 2X ultizni, elég komoly. Továbbá stackelős hősről van szó, mint Veigar meg Nasus, csak Sion ugyebár a HP-t tudja a végtelenbe stackelni, ez a 30. perc utánra kb + 1000HP-t szokott jelenteni passzív képességből. Szóval jah kb a legdurvább tank tud lenni a játékban, aminek azért sebzése is van, szóval nem egy Rammus. Mondom nekem nagyon bejött, még azt nem tudom jobb-e mint mondjuk a Mordekaiser, ahhoz még Mordéval is kellene tolnom sok sok meccset, de lényeg, hogy abszolút használhatónak érzem, totális frontline, rengeteg hard és soft cc-vel, ha van aki hátulról lövöldözzön a csapatomban, akkor azokat baromi jól megtudom védeni, egyszerűen nem jut át rajtam az ellenfél. Mivel keveset van játszva, azt veszem észre pár matchupban az ellenfelem nem is tudja, hogy milyen kill potenciálom van és sokszor tök nyugisan nekiállnak tradelgetni, mielőtt egy ignite, ulti kombóval eltüntetem őket. Akinek olyan gondja van, hogy sokat hal a meccseken annak nagyon tudom ajánlani, átlagban nekem ilyen 2-4 halálom szokott vele lenni/meccs, szóval anti-feed hősnek is nevezhető.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz Yodamest #61976 üzenetére
nem rossz, de azért egy singed, mundo, riven - morde! - eléggé hard counter, ranged urgot-ról nem is beszélve akkor már inkább proxy singed... ha túléled az early game-t kb. halálba idegesíted az enemy csapatot
vagy persze ott az inting sion, ha még működik... na az fun volt[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Yodamest
veterán
Ezek a hard counterek nekem nem sokat mondanak bevallom őszintén, mert nekem bármivel vagyok Garen, Darius, Illaoi a hard counterem és speciel Yorickot, Rivent vertem már el nagyon csúnyán Sionnal szóval.... hát a többieket meg próbálgatom próbálgatom, Mundozni is kéne majd még, meg Merdézni, mindenkinek eljön a maga ideje. Összevissza nem akarom csinálni, szóval egy hős megy egy ideig, arról megállapoítok valamit, hogy main nem main érdekel-e jobban, aztán lépek a következőre.
[ Szerkesztve ]
-
kistusik
tag
kép link
Előzetesen a 10.11 updaterol.Csak telefonról nem jó minőségben tölti fel a képeket
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Enigma1945 #61980 üzenetére
Ezt én sem értem. Janna nem olyan erős.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Nammarci
csendes tag
-
kistusik
tag
Na simerült megszakitanom a G4 hardstuckomat. Szerintem legalább 100 game alatt 0 és 40 lp között mozogtam. Ma sikerült a G3. Lanet váltottam és only Namival sikerült 21 Game 66,67%winrate.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Lokids #61987 üzenetére
Lehet pár tényezője, nem kell ahhoz buff. Elég ha a többieket nerfelik... Jannának sose a damage volt a lényege, ahogy a legtöbb supportnak nem.
Valamint azt is vegyük bele, hogy Janna nagyban függ az ADC-től, és most az ADC-ket is buffolták, valószinű ez is közrejátszikLoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
grimm2015
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=wiWcGVIwKoU&t=1155s
Csak sajnos tényleg ő is csapat centrikus support, ha nincs kit támogatnod, akkor kuka.Az adckre vár még buff...
https://www.youtube.com/watch?v=NkPEocVzpTYBattlenet: Grimm#22690
-
kistusik
tag
Nem kell nagy dmg neki. Support. Ahogy poziciójában is benne van támogadja a társait. És hát fellökés, slow, shield, +ulti ellökés+heal. Nem rosz. Toltam vele pár meccset. És igen. Ha az ADC nem bot, és le tudja reagálni a spelleket, jól össze tudtok dolgozni, igen is op tud lenni.
-
kenwood
veterán
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Bowser
aktív tag
válasz kenwood #61991 üzenetére
21 percnél 260 farm azért betyáros. Egyszer láttam ilyet több éve egy Cassio-nál normálon és be is vallotta, hogy Challenger. De 28 percnél 340 farm is szép Mellé öl 15-25 playert. Azt mondhatjuk ez egy Terminátor egy szó szerint halálosztó. És valószínű egy rossz döntése sincs. Persze az utolsó meccsein tisztán látszik, hogy mi célból készült az account.
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
kenwood
veterán
válasz Bowser #61992 üzenetére
Kassadin 11-es kda is eleg beteg.
Ugye tavaly finals mvp volt. Nem tudom,miert dodgeolja a meccseit itt a vegen. Eddigk b. 100% volt.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
Yodamest
veterán
Nem kell amúgy messzire menni, volt egy meccsem nemrég, életem egyik legnagyobb veresége volt, de az a fajta, ami lenyűgözött. Botlanet kaptam és ellenem mint hamar kiderült egy premade duo volt, akik eszméletelen jól kenték. Azóta is követem a munkásságukat, teljesen fan lettem, nagyon jók így ketten, ők azok:
https://eune.op.gg/summoner/userName=why+soo+maad
https://eune.op.gg/summoner/userName=PieettaMindig együtt játszanak és hát elég komoly winrétjük van, bár még silverben tengődnek, nem is értem hogyan lehet ez, amikor meccseik nagy részét nyerik. Tanulságos volt ellenük játszani, bár nem túl élvezetes
-
Bennyboy
őstag
Csacsi nekem is hiányzik. Elképesztő hozzáállása és tudása volt a játékról. Jó lenne még hasonló mentalitású játékos akitől ellehet tanulni ezt azt. Mostanában sajnos elég sok a lose. Flexben bronz1, soloban silver 3-ban ragadtam.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest